Kıllı vücut, küçük meme ⏭ evlilik 🍃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küçük göğüs candır. İstediğiniz kıyafeti giyebilirsiniz ve destekli sutyen ile dekolte altında çok da güzel dururlar. Küçük göğüs ne kadar sarksa da çok sarkamaz. Saraçoğlunun incir çekirdiğe yağı ve üzüm yağ kürü var, onu deneyin, hem azıcık kilo alsanız onlar toparlar, estetiği falan düşünmeyin bence değmez. Kıl konusu eğer hormonal bir sorununuz yoksa çaresi olan bir şey. Epilasyon yaptırabilirsiniz, ama size tavsiyem eğer daha önce lazer yaptırıp da sonuç alamadıysanız bunun için bir güzellik merkezi yerine, bu hizmetleri sunan bir dermatoloğa gidin, dermatolog sizin kıl ve cilt yapınıza uygun bir epilasyon yöntemi belirler. Bu elbette maddiyat demek, eğer şu an için imkanınız yoksa ağda ile vs idare edin. Kafanıza takmayın, evlilikte eşler birbirinin her türlü halini görüyor. O sanki çok mu mükemmel? Hiç vücut kusurları yok mu? Herkesin var, bunlara kesinlikle takılmayın. Size mutluluklar dilerim.

Herkese iyi akşamlar 🍃 💛
Evlilik hazırlığındayım, bu süreçten çok keyif alıyorum, mutluyum, nişanlımla da ailelerimizle de aramız gayet iyi. Her şey iyi olmasına rağmen kendi kendimi çok huzursuz ediyorum.

Vücudum epey kıllı, hormonel bir problemim yok. Orjinal buz lazere gittim bir dönem de alexandrite.. 12+2 seans. Gittiğim yere çok güveniyorum çünkü tüm arkadaşlarım çok memnun kaldılar. Bittikten sonra bende de ilk 5-6 ay mis gibiydi fakat sonra tekrar eskisi gibi tüm kıllar çıkmaya başladı. Tekrar hormon testi için gittim, doktor hormonlarımda hiçbir sorunun olmadığını, bazı bünyelerde lazerin böyle kısa vadede etkili olabileceğini söyledi. Tekrar gideceksem hamilelikten sonra gitmemi önerdi. Ki arkadaşlarım hala mis gibiler, kıl tüy yok. Haliyle şimdi ağda jilet idare ediyorum. Ama sonrasında da cildim hassas olduğu için pütür pütür bir vücut, batıklar.. pürüzsüz bir cildim asla yok. belim ve göbeğimde bile kıl var.

Hadi bunu geçiyorum. Küçük memeler. 🥺 Küçük olsa sadece bir nebze, küçük olmasına rağmen hafif sarkık. Çatlaklarımla barışabildim bi. Onlara da kesin çözüm yok zaten.

Çok uzun uzun yazdım kusuruma bakmayın, kimseye anlatamadığım için sizlere içimi dökmek istedim. 🙈

Kısacası sırf bu sebeplerle evlilikten soğuyorum. Diyorum hep nasıl uğraşacağım bu kıllarla, beni o hallerimle de elbet görecek. Ya da o küçük sarkık memelerle nasıl öz güvenli olacağım ilişkide? Nasıl soyunacağım, arkasını mı döndüreceğim sürekli. Ya da hiç eğilmeyecek miyim. Aklım hep sanki orada olacak. (Maddi açıdan şu an çok sıkışığım, ileride estetik düşünüyorum)

Benim gibi olanlar var mı? Daha sonra bu hisler geçiyor mu? Saçma belki ama çok huzursuzum. 🙃 Okuduğunuz için teşekkür ederim. 💝
Evde kullanılan ipl lazer alın çıktıkça onu yapın.

Kızlar yanlış anlaşılmak istemem ama burda 70 ten 80 oldum demek meme boyutu değil, sırt öçlünüzü gösteriyor. Ülkemizde genellikle meme boyutu ile alakalı yanlış bilinen bir şey de meme boyutunu 90a ise büyük sanmamız oysa bu kişinin meme boyutu küçük sırt boyu geniştir. Asıl meme boyutu A,b,c,d ve daha fazlası olan harflerle ifade ediliyor. A en küçük olmak üzere git gide büyüyor. Küçük bir bilgilendirme yapiyim dedim sadece bilmeyen ablalarım, ve hanımlar için 💖🙏 umarım yanlış anlaşılmamışımdır. Bence sizi seven her halinizle sever ama meme boyutunuza eğer çok takıyorsanız ileride bence estetik olabilirsiniz.
Turkiye'de bunu bilen toplam 5-10 kadindan birisiniz suraya yazmissiniz belki gorup ogrenen olur biraz tebrik ediyorum sizi :)

Benden kıllısı yoktur vallaha 😂😂hic takmıyom öncrden aşırı takıyodum anacım yüzümde bile var sırtımda felan sarartmak işr yarıyor. Ayrıca cocuk doğurup büyümeyen bi benim galiba evlenmeden önce 80 di 2 cocuk emzirdim 75 olmuyo simdi 😞😞😞😞

Herkese iyi akşamlar 🍃 💛
Evlilik hazırlığındayım, bu süreçten çok keyif alıyorum, mutluyum, nişanlımla da ailelerimizle de aramız gayet iyi. Her şey iyi olmasına rağmen kendi kendimi çok huzursuz ediyorum.

Vücudum epey kıllı, hormonel bir problemim yok. Orjinal buz lazere gittim bir dönem de alexandrite.. 12+2 seans. Gittiğim yere çok güveniyorum çünkü tüm arkadaşlarım çok memnun kaldılar. Bittikten sonra bende de ilk 5-6 ay mis gibiydi fakat sonra tekrar eskisi gibi tüm kıllar çıkmaya başladı. Tekrar hormon testi için gittim, doktor hormonlarımda hiçbir sorunun olmadığını, bazı bünyelerde lazerin böyle kısa vadede etkili olabileceğini söyledi. Tekrar gideceksem hamilelikten sonra gitmemi önerdi. Ki arkadaşlarım hala mis gibiler, kıl tüy yok. Haliyle şimdi ağda jilet idare ediyorum. Ama sonrasında da cildim hassas olduğu için pütür pütür bir vücut, batıklar.. pürüzsüz bir cildim asla yok. belim ve göbeğimde bile kıl var.

Hadi bunu geçiyorum. Küçük memeler. 🥺 Küçük olsa sadece bir nebze, küçük olmasına rağmen hafif sarkık. Çatlaklarımla barışabildim bi. Onlara da kesin çözüm yok zaten.

Çok uzun uzun yazdım kusuruma bakmayın, kimseye anlatamadığım için sizlere içimi dökmek istedim. 🙈

Kısacası sırf bu sebeplerle evlilikten soğuyorum. Diyorum hep nasıl uğraşacağım bu kıllarla, beni o hallerimle de elbet görecek. Ya da o küçük sarkık memelerle nasıl öz güvenli olacağım ilişkide? Nasıl soyunacağım, arkasını mı döndüreceğim sürekli. Ya da hiç eğilmeyecek miyim. Aklım hep sanki orada olacak. (Maddi açıdan şu an çok sıkışığım, ileride estetik düşünüyorum)

Benim gibi olanlar var mı? Daha sonra bu hisler geçiyor mu? Saçma belki ama çok huzursuzum. 🙃 Okuduğunuz için teşekkür ederim. 💝

Kimse kusursuz değil inan, bu kadar kafana takma
Ama söylemeden geçemeyeceğim, küçük meme kadınlara bir lütuf inan bana, büyüğünü yıllardır taşıyorum, hiç sevimli bir durum değil, detayları burada dökmeyeyim şimdi :)))

Niye kafana takıyorsun ki bu kadar? Ben de kıllı ve koca memeliyim. Sırtım ağrıyor sütyenden her daim. Hep dikkatli alıyorum kıyafetleri bu çok mu iyi? Kıl konusuna gelince doğumdan sonra daha mantıklı doktorun dediği gibi çünkü 12 seans az değil bitmemesi tuhaf olmuş şimdi gitsen belki sonra gene çıkacak gibi geldi bana

Benim çocuktan sonra göğüslerim mahvoldu. Hatta birini çocuk daha fazla tercih ettiği için biri yukarıda biri aşağıda görünüyor. Estetik istiyorum ama eşim istemiyor hiç gerek yok diyor. Ayrıca bende de kıl problemi var. Kıllı geziyorum çoğunlukla. Eşim nişanlıyken çok istiyorum diye evde lazer cihazı almıştı bi kaç kez kullanıp kaldırmıştım. Sonra lazer epilasyona gittim 4 seans boyunca kazıklandığımı farkedip bıraktım. Yarın evde lazere başlıyorum. Hayırlısı. Ama eşim kılı da hiç önemsemiyor. Belki sizinki de hiç önemsemez. Şans.
Eşinize masallah. Burcu ne ? Böyle kusursuz aramayan birini istiyorum hayatımda

Benim de s
Benden kıllısı yoktur vallaha 😂😂hic takmıyom öncrden aşırı takıyodum anacım yüzümde bile var sırtımda felan sarartmak işr yarıyor. Ayrıca cocuk doğurup büyümeyen bi benim galiba evlenmeden önce 80 di 2 cocuk emzirdim 75 olmuyo simdi 😞😞😞😞
Benim de sırtımda var . Sarartnanin etkisi birkaç gün sonra git gide azalıyor. Ağda yaptırayım diyorum evlenince

Kılla kesin çözüm yokta düzenli ağda veya lazer aleti alıp alın zamanla azalır zaten küçük meme konusuna gelince de çok kafaniza takiyorsaniz biraz kilo alın buyur ztn benimde evlenmeden önce küçüktü ama sarkmiyordu evlendikten sonra değişiyor zaten büyüyüp sarkmaya başladı ilaki sarkacaktir siz küçüklüğünden bende büyük olmasından şikayetçiyim😂

O evlenince (aslinda elleyince) buyume olayi bir lise efsanesiydi yav. Yani o zamanlar kizlar arasinda konusulurdu bizde. Gercek olmadigini ogrenmek icin geç bile kalmissin. 😁😁😁 hu hu
yok ya buyumesinden dolayi yazmamistim, zaten aldirmayi dusunecegim kadar buyukler 🤦
bir gram bile kilo almamak kısmi icin yazmistim ben 😁

yok ya buyumesinden dolayi yazmamistim, zaten aldirmayi dusunecegim kadar buyukler 🤦
bir gram bile kilo almamak kısmi icin yazmistim ben 😁

Haa... Yeme aliskanligimdan dolayi hiç kilo alamiyorum kolay kolay.
Bir ara daha zayifken yeme duzenimi degistirip almştim ama nirmalde alamiyorum

Herkese iyi akşamlar 🍃 💛

Kıl için ağda falan idare edicen artık ama meme yi hiç takma ya bir çocuk ta 90 a 95 e çıkarsın zaten küçüğün çaresi var ama çok büyük olsaydı napacak tın her yürüdükçe lömbür lömbür 🤣🤣

Benim de s
Benim de sırtımda var . Sarartnanin etkisi birkaç gün sonra git gide azalıyor. Ağda yaptırayım diyorum evlenince
Sakın yaptırma canım o ince tüyler kalımlasiyo. Sarartma değil ama saç açıcı yada sarı boya ile boyamanı tavsiye ederim. Ben bi kaç kere ağda yaptım inan o incecik tüyler baya baya siyahlasti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X