Kıllarla başım dertte

ablacım bende mesaj yazamıyorumda msn adresni burdan versen konuşsak su adresi ücreti falan olurmu

CANIM meraba ya bana gittiğin yerin bilgilerini atarmısın tekrar telefon nuMARASINI ADRESİNİ YOLLASAN SEVİNİRİM E MAİLİME

valla benim pskolijimi alt üst etti iğneli epilasyon arayışındayım lazere güvenim yok

igneli tek tek kıl köklerine girilerek yapılıo senin bir seansın bitmesi aylar alır herhalde sen yine laseri düşün ;çünkü tarıyor aynı anda yakıp bitiriyo

ben lisedeyken yüzüme ağda yaptırmaya başlamıştım yaklaşık 10 yıl sonra sakal oldu hepsi güneşe çıkmaya korkuyordum. sonra lazer yaptırmak istedim ama arttırır ve çok uzun sürer dediler. iğneli epilasyona başladım. şu anda 3 4 ayda bir arada çıkan tek tük ince gri tüycükleri aldırmaya gidiyorum. hiç iz kalmadı ve çok mutluyum cildim tüysüzken mükemmel oldu özgüvenim geldi. yüzünüze iğneli tavsiye ederim ama işin uzmanı olmalı. bi kere yeni başlamış biri yaptı oydu yüzümü çok acıdı. aman bilmeyen ve biliyormuş gbi görünenlere dikkat yüzünüze yazık olmasın.

ebrucum meraba nasılsın herügn merak ediyorum yüzün ne durumda acaba burada bir topikte jale hanımla ilgili söylenenler var işte iz bırakıyomuş leke yapıyomuş varmı senden öyle bişey tamda iyi bir yer buldum derken şimdi güvenim azaldı offf kafam çok karışık

lazer malesef ayva tüyleri de canlandırıyor. cok uzun sürec. igneli epilasyonda iyi bir uzman bulunursa cok olumlu oluyor sonucu.

öylemii hangi sayfada canm bnde merak ettim bakıyımm bi sayfanın linkini yollarsan.....bnde öyle bişi olmadı canmmm yüzümm düzeliorr göbekle kalçayada devam dahaa orası uzun sürerrr ara ara aldığı için...şuan herşey iyii No Problemm.... o iz bırakanlarr orayı kaşıyanlarrrrdırr o kabuklarıı kaşıyarak kaldıranlardır bnde kalçamı kaşıdım bi kaç kabuğu kaldırmışım jale hanım kızdı banada nie kaşıorsun iz bırakacaksın dieee kaşımamaya çalışıorummm bnde

googleden ankara etimesgutta jale hanım yaz çıkar ilk iki linkte var okursun ayrıca bana hergün yüzün hakkkında mesaj atarsan sevinirim merak ediyorum ben gidinceye kadar senden alayım haberleride aiçim rahatlasın

googleden ankara etimesgutta jale hanım yaz çıkar ilk iki linkte var okursun ayrıca bana hergün yüzün hakkkında mesaj atarsan sevinirim merak ediyorum ben gidinceye kadar senden alayım haberleride aiçim rahatlasın

evet gördüm okudum canm 1 kişii memnun olmamış ama memnun olanlarda var :))) valla kişi yüzüne nasıl bakarsa okdar ii sonuç olurrr dediğim gibi kaşıyıp yarayı kaldırırsa iz bndede kalırr bnden olmuş olurr. yüzüme alttan çıkan bi kaç tüy var sarı ince onlar için gidecem bayramdan snra yaptığı yerde kıl çıkmıorrr ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…