• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıllar tekrar ne zaman çıkmaya başlıyor?

dirim

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.040
1.187
773
Kızlar, lazere gittikten ne kadar süre sonra tekrar kıllarınız
çıkmaya başlıyor?yani lazer seansına gittikten 2 ay sonra(diğer seansın vakti geldiğinde)
kıllarınızın çoğu yada hepsi çıkmış oluyor mu?

benim 1.5 ay oldu.daha çıkmadı.2 ay olmasını beklemem gerekiyor sanırım.
sizler 2 ayda bir mi gidiyorsunuz?

çıkmaya başlıyor?yani lazer seansına gittikten 2 ay sonra(diğer seansın vakti geldiğinde)

canım benımki çıksın çıkmasın ben ayda 1 gıdıyorum neticede kıl kökünü kurutuyo çunku her turlu çıksın çıkmasın gidilmesi ve benım gtmem gerekiyo ve gıdıyorum

canım sen yüz için felan mı gidiyorsun?
vücut için 1.5 ay-2 ay deniyor ya o yüzden soruyorum.
benimde kafam karıştı.netten doktora sordum.kılların çıkmasını bekleyin gibi
bir cevap geldi.
işin ilginç tarafı kasımda yaptırdım ilkini.o zamandan beri bekliyorum çıkmasını.
çıkmasa bile faydası var mı ona tam emin değilim.yani boşu boşuna da olsa mecbur gitmem
gerekiyor sanırım.bari 1.5 ay değilde 2 ay da gideyim diyorum bende.
teşekkürler cevabın için canım.

birde merakım vücut için gidenlerin 2 ayda kılları çıkıyor mu?
yoksa herkes mi benim gibi?

canım sen yüz için felan mı gidiyorsun?
vücut için 1.5 ay-2 ay deniyor ya o yüzden soruyorum.
benimde kafam karıştı.netten doktora sordum.kılların çıkmasını bekleyin gibi
bir cevap geldi.
işin ilginç tarafı kasımda yaptırdım ilkini.o zamandan beri bekliyorum çıkmasını.
çıkmasa bile faydası var mı ona tam emin değilim.yani boşu boşuna da olsa mecbur gitmem
gerekiyor sanırım.bari 1.5 ay değilde 2 ay da gideyim diyorum bende.
teşekkürler cevabın için canım.

VALLA BEN KOMPLE GDYRM HÇDE BEKLEMIYORUM FİX AYDA 1 GDYRM YANI KILLAR ÇIKSN ÇIKMASN :ssz:

Yaklaşık 3 yıl önce komple yaptırmıştım. Kıllar çıkmasada,çıksadaa verilen randevulara düzenli olarak gittim ve yaklaşık 8 ay sürdü. Şimdi kıldan eser yok. Hatta dogum yaptım, doğumdan sonra hormonlar çoşuyor tekrar kıllar çıkıyor derler ama bende çıkmadı. Tavsiyem, Şimdi teknoloji daha gelişmiştir. Düzenli ve iyi bir yere gidersen çok menmun kalırsın.:3:

Son düzenleme:
teşekkürler canım.çıkmasa da gittin yani.
seans araları ne kadardı peki?2 ay mı?

bende tüm vücut gidiyorum 20 25 gün aralıgında onlar şu tarihte gelin diyorlar o tarihte gidiyorum

bende tüm vücut gidiyorum 20 25 gün aralıgında onlar şu tarihte gelin diyorlar o tarihte gidiyorum

anladığım kadarıyla sende çıkmasını beklemiyorsun.
yüz mü yaptırıyorsun?neden bu kadar kısa zamanda gidiyorsun?

kızlar konu ile alakasız olcak ama bişey sormak istiyorum bende yarın tüm vucut baslıyorum da ılk yapıldıktan sonra tuylerın hepsi dokulecek mı..?cnku tuyler cıksın dıe bekledım zaten bıde yapıldıktan sonra hepsi gitmezse yanı bolum bolum azalırsa yandım yani.. :50:

Back