Merhaba arkadaşlar Kilo alamama ve Kıllanma için endokrinoloji doktoruna özel muayeneye gittim kan testlerini yaptırdım doktor iki ilaç verdi kıllanma için bekarım. Adet düzensizliğim yok adet ağrılarım var onun için de ilaç vermiş adet düzensizliğim olmamasına rağmen. Arkadaşlar sorum şu bana iki ilaç vermiş birisinin fiyatı çok yüksek 575 TL çok pahalı eczane devlet hastanelerine yazdırırsan anca bu ilacı alırsın özel muayeneden gelen ilaç reçetesini devlet karşılamıyormuş bu ilaçta. İlacın ismi Androcur 50 mg. Diğer yazdığı ilaç ucuz onun ismi de Cygloprognova. Gittiğim doktor üniversite hastanesinden emekli olup özel muayenesini açmış Bi doktor hızlıca ilaçları yazıp kağıdı elime verdi sormam gerekenleri bile doğru düzgün soramadım hastalıkla ilgili, hemen konuşmayı bitirdi 5 dakikada bu nasıl Bi doktordu anlamadım. Sonuç olarak Ben bu ilacı alamam fiyatı çok pahalı tedavi başlatamayacağım bu şekilde. Devlet hastanesi endokrinolojiye desem bana bu ilacı yazmaz başka bir doktora gittiğim için. Ne yapmamı önerirsiniz kafam çok karışık.