Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
-
- Konu Sahibi myctikdarc
slm arkadaşlar ben size bildiğiniz yeşil toz kili şu demlediğimiz çayın demi ve zeytinyağıyla karıştırıp maskeyi bide böyle denemenizi tavsiye ederim sonuç mükemmellkaydirigubbakcemile5 1 tatlı kaşığı kil 1 çay kaşığı zeytinyağı aldığı kadar yani krem kıvamına gelene kadar çayın demi :dance: denemeye değera.s
LeYLaELaGöZLüBiRÇöLaHuSu!
Kayıtlı Üye
-
- Konu Sahibi myctikdarc
ben de kil maskesi yapıyorum. ama bu tarifi deneyeceğim haftasonu.
-
- Konu Sahibi myctikdarc
kil yüzdeki yag fazlası emmek için temel amaçlı yapıyorız zeytinyagı ilave edersek gözenekleri temizlemez ki yapan memnun kalan varsa yazsın lütfen
-
- Konu Sahibi myctikdarc
kil , zeyin yağ , çay ben denedim bir kaç defa ilk anda cilt nemlenmiş gibi görünüyor ama deneyimime dayanarak söylüyorum çay ve zeytinyağını kullanmamak gerek.daha sonra gözenekler daha koyu hale geliyor belki çaydan sonuçta çay renk verir.ayrıca daha önceleri iğneli epilasyonla acı çekerek yok ettiğim çenemdeki siyah kılları tetikledi ne yazıkki artık tekrar çıkmaya başladı buda içine koyduğumuz zeytinyağından bence.bu yüzden kil maskesini yapmıyorum ne zeytinyağlısını ne sadesini.
ceviz kabuguna girmisim
Kayıtlı Üye
-
- Konu Sahibi myctikdarc
-
- Konu Sahibi myctikdarc
Bende arada kullanıyorum kil maskesi, Kil sadece yağlı ciltler için diye bilinir ama artık bu değişiyor sanırım. Uygun ürünlerle beraber belli zaman aralıklarıyla yapınca güzelcene temizleniyor arınıyor cildim. sırnaşık şey tabi hassas ve çok kuru ciltler için daha uygun ürünler var, bence kil hassas cilde ağır gelecektir.
Benim cildim karma, yanaklarım kışın pul pul olur.. Kullandığım maskede yeşil kil, beyaz kil ve gliserin var. Sanırım gliserinden dolayı cildim kesinlikle kurumuyor kil maskesinden sonra. :dance:
Ayrıca yüzüme zeytinyağı sürmek pek cazip gelmiyor bana.. Saf zeytinyağı da olsa ağır geleceğini düşünüyorum. Sonuçta kurtulmaya çalışılan kılların köklerini besleyecektir bence.. Hee, cilde tabiki yararlıdır ama yiyerek bu yararı alma taraftarıyım... cokacimcoook
Eğrilere eş misin dünya
Kayıtlı Üye
-
- Konu Sahibi myctikdarc
ben zeytinyağıyla yaptım yüzüm yağlı yağlı oldu onu temizlemek için yüzümü yıprattım artık yağsız yapıyorum