Hayır. Ben o konuşmayı dinledim ve ilk anladığım 17/25 aralık oldu, Reza Zarrab ve Muammer Güler oldu. Önüne yatmak kelime bütününü "altına yatmak" olarak çeviren sizlersiz.
Ne güzel söylediniz, çoluğu çocuğu var, değil mi?
O zaman başkalarının çolukları çocukları hakkında "bir kereden bir şey olmaz" demeyecek. Madem o kadar yaralandı Sema Hanım, ben de diyeyim "bir kereden bir şey olmaz."
Aklı başında konuşuyor zaten, dinliyor musunuz?
3 yıldır mı 4 yıldır mı ne Sayıştaş raporları meclise gelmiyor, haberiniz var mı? (şurada düzeltme yapayım 2014'ten itibaren gelmiş sanırım. bakacağım şimdi) Ses ettiniz mi?
Kurulmaması gereken bir yurtta çocuklar tacize uğradı, Bakan görmezden geldi, fezlekesi meclisten geçmedi, ses ettiniz mi?
Çözüm süreci zamanında bizzat sizin tayfa dedi, yollara döşenen mayınları görmezden geldik diye, ses ettiniz mi, hesap sordunuz mu?
Mayınları döşeyenler, parçalarına ayrılsınlar inşallah, anladık, HDP'ye söylediğinizin %1'ini AKP'ye söylediniz mi?
Hayır.
Neden, kandırıldılar, değil mi?
Milletin orasına burasına koyan adam daha yeni ihale aldı.
Almanya Deniz Fenerini mahkum etti, uzantılar Türkiye'de dedi, ne yapıldı, sordunuz mu? Yok.
Duple yollar yapıldı diye sevindiniz, bir de baktık ki o yollar deprem vergileriyle yapılmış, Van'da çocuklar kış günü çadır içinde yanarak öldü, ses ettiniz mi?
Bunlar hep söylendi, bunlar hep yazıldı çizildi
Ama biri paralelci oldu, öbürküsü fetocu, berikisi bilmemneci.
Siz hep AKP'yi aklayıp kendinize gölge düşmanlar buldunuz.
Tamam hadi KK çıksın, Sema Hanım'dan özür dilesin.
Sema Hanım'a şu denilen mi daha ağırdır, yoksa o çocukları koruması gereken bir Bakan'ın "bir kere olduysa görmezden geliverin canım" lafı mı?
Hangisi siyasi açıdan bir hatadır.
Bakın biri bir şahsa yapılmış bir hata, hata olarak kabul etseniz de
Diğeri doğrudan kamuya karşı yapılmış bir hata.
Allah aşkına ne yapsın K.K, ahvalimiz buyken. Görmüyorsunuz, efendim. Sadece gördüğünüzü sanıyorsunuz. İkisi farklı şeyler.
Bakın yukarıdakilerin hiçbiri ideolojik bir konu değil. Doğrudan sizi beni alakadar eden mevzular.
Var mıdır, yukarıda yazdıklarıma vereceğiniz "devlet büyüklerimizi öyle uygun görmüşten" başkaca bir cevap?
Sanmam.