valla karşı haber hiç demeyin banabir de 3 yıl önceki dava ya hu.
sırf şimdi başbakan twitteri kapatacak diye oluşan tepkilere, karşı tepki niteliğinde yayınlanmıs haber yani
3 yıl önce kimse bu kadar internetle ilgilenmiyordu ki. haberi bile yeni duyuyorum
yeni duyduğumuz habere daha önceden nasıl tepki gösterebiliriz acaba cok merak ettim.
karşı haber çıkaracagınıza şuanki olan duruma çözümler üretmeyi deneyin. insanlar hükümeti nasıl savunacagını şaşırdı artık.
dava açmakta haklı valla ,
çirkin bir iftira bu tabi ki hukuki yollara başvuracak,
kim böyle bir iftiraya kulak tıkar ki,
gerekeni yapmış o da..
Bencede katiliyorum
Banada biri terorist dese bende dava acardim
bende sizlere soruyorum bir ülkenin başbakanına hakkında ne olursa olsun ispatlanmamış olarak başçalan baş hırsız , el hareketleri , küfürlerin bini bin para bunları kabul ediyor musunuz. tviter da uçuşan küfürleri iftiraları . kapatması haksız mı yine . bana diceksin ki güzel kullananların şuçu ne o zaman tvetter hesap bilgilerini verecek. kimse kimseye atıp tutamaz. buna katılmazsınız tabi
bende sizlere soruyorum bir ülkenin başbakanına hakkında ne olursa olsun ispatlanmamış olarak başçalan baş hırsız , el hareketleri , küfürlerin bini bin para bunları kabul ediyor musunuz. tviter da uçuşan küfürleri iftiraları . kapatması haksız mı yine . bana diceksin ki güzel kullananların şuçu ne o zaman tvetter hesap bilgilerini verecek. kimse kimseye atıp tutamaz. buna katılmazsınız tabi
Bugün abime soru sordum bu konuyla ilgili
"-Eşşeğim olsa emanet etmem onlara" dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?