Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ki birilerinin başına gelmedi bu olay.Mağdur edebiyatı başlardı yine yoksa
Aklıma bjk gs maçında sahaya atlayan bjkli taraftar geldi. Twitterda bjk bursa bingölspor formali ayrı ayrı fotolari vardı. Garip insanlar var Su hayatta. Allah korusun böylelerinden.
Bu mesaj bana komik geldi.
Belliki sadece bir tarafi görüyorsunuz.
Objektif olun.
Ayni sekilde Bekir Bozdag a da saldiri yapildigini ve CHP li Umut Oran in, Bozdag a saldiran kisinin yanina giderek sarilip öptügünü sanirim atladiniz:)
Gerci o zaman herkes tebrik ve takdirlerini sunuyordu saldirganlara, yumurta firlatanlara.
O zamanda siddeti kinamistim, simdide kiniyorum.
Ama bazi insanlarin söz ve tavirlarini gördügümde acima hissi ile karisik bir tebessüm olusuyor yüzümde..
Bakin asagida CHP li Umut Oran, Bozdag a saldiran kisiyi sarilip öperken resim var:)
Bu adamı meclise nasıl almışlar bence bu tartışılsın.
"Kılıçdaroğlu vatan hainidir" diyen saldırganın aklina kim soktu bunu? Nefret söylemlerinin sonuçları bunlar işte
16 tane de sabıkası varmış adamın bağımlıymış bir de galiba
Bu mesaj bana komik geldi.
Belliki sadece bir tarafi görüyorsunuz.
Objektif olun.
Ayni sekilde Bekir Bozdag a da saldiri yapildigini ve CHP li Umut Oran in, Bozdag a saldiran kisinin yanina giderek sarilip öptügünü sanirim atladiniz:)
Gerci o zaman herkes tebrik ve takdirlerini sunuyordu saldirganlara, yumurta firlatanlara.
O zamanda siddeti kinamistim, simdide kiniyorum.
Ama bazi insanlarin söz ve tavirlarini gördügümde acima hissi ile karisik bir tebessüm olusuyor yüzümde..
Bakin asagida CHP li Umut Oran, Bozdag a saldiran kisiyi sarilip öperken resim var:)
Ben 55 sabıka diye duydum. Banka soygununa kadar ....
Sarılıp öperken mi abartma weiss o karenin videosu burda:
[video=youtube;D0zLUR4C4kY]http://www.youtube.com/watch?v=D0zLUR4C4kY[/video]
Umut Oran'ın açıklaması da : ''Umut Oran, "Biz orada vatandaşla polisin karşı karşıya gelmemesi için çalıştık, tansiyonu düşürdük. Daha sonra uçaktan iner inmez hemen Sayın Bekir Bozdağı geçmiş olsun demek için aradım ancak kendisine ulaşamadım, makamından da bu saate kadar herhangi bir dönüş olmadı. Bizler, asla şiddeti, fiziksel saldırıyı kabul edemeyiz. Kime yönelirse yönelsin, fiziksel saldırı, hukukun sustuğu, hakkın sustuğu bir alandır. Bizler incinsen de incitme anlayışına sahibiz. Sayın Bozdağa yönelik saldırıyı herkesten ve her şeyden çok da biz kınıyoruz. Ancak Sayın Bozdağın Neredeyse CHPliler alnından öpecekti şeklinde açıklama yapmasını da kınıyorum. Bırakın şiddet yapanın alnını öpmeyi, o kişinin alnını karışlarım, Sayın Bozdağın bu sözü siyasi pozisyonu gereği söylediğini düşünüyorum" dedi.''
Sana bir sosyal medya mottosuyla cevap vereceğim : " Atmaaa Ziyaa"
Angry yerime güzel cevap vermiş,bakabilirsin.
26 diyende var Fox haber de 16 dedi ama siyasal parti üyeliği sorgulanmış tc si ile Akp çıkmış sorgulama ekranının fotoğrafı dolaşıyor ben bilgilerini paylaşmak istemediğim için koymuyorum ama twitter da görebilirsiniz
Ben bunun arkasında Akp'lilerin olduğuna inanmıyorum aslında. Yani bilmiyorum. Adamın ne olduğu belli değil.
Melih gokcekle resmi var beyefendinin ankarada yasayan erzurumlu bir akp uyesi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkes kendi kalitesini ortaya koyuyor..ne abartmasi yahu:))
bakin saldirganin sözleri ve chp lilerin saldirgana yaniti..
"öte yandan görgü tanıklarının ifadesine göre, hüseyin satının chplilere siz bana cesaret verdiniz. Sizden cesaret alarak yaptım dediği, chplilerin ise satıya, sana hiçbir şey yapmayacaklar. Biz arkandayız. Seni kurtaracağız dedikleri iddia edildi."
bozdağ şikayetçi oldu
kendisine yapılan saldırıyı demokrasiye yapılan bir saldırı olarak niteleyen bozdağın olay sonrası hüseyin satı hakkında savcılığa şikâyetçi oldu. Bozdağ, 24 tvde yaptığı açıklamada da saldırının o anda gelişmiş bir olay olmadığını vurguladı. Bozdağ, saldırgana görevli kartı verilmesini eleştirerek, chpli durdu özpolat, saldırgana ismiyle hitap ediyor. Bir doktor, polisler darp etti diye sahte rapor veriyor. Sonra gökhan günaydın, yaka paça gözaltına alınan gazetecilerle birlikte emniyetteyiz diye twitt atıyor diye konuştu. öte yandan görgü tanıklarının ifadesine göre, hüseyin satının chplilere siz bana cesaret verdiniz. Sizden cesaret alarak yaptım dediği, chplilerin ise satıya, sana hiçbir şey yapmayacaklar. Biz arkandayız. Seni kurtaracağız dedikleri iddia edildi.
Sarilmadi mi:)) buyrun kare kare resimleri var sarilirken..
[ımg]http://imggaleri.hurriyet.com.tr/liveımages/foto%20haber/311/nev%c5%9fehir%27de%20bozda%c4%9f%27a%20sald%c4%b1r%c4%b1%20an%c4%b1nda%20umut%20oran%20da%20durumu%20sakinle%c5%9ftirmek%20i%c3%a7in%20olay%20yerinde/a16154042.jpg[/ımg]
[ımg]http://imggaleri.hurriyet.com.tr/liveımages/foto%20haber/311/nev%c5%9fehir%27de%20bozda%c4%9f%27a%20sald%c4%b1r%c4%b1%20an%c4%b1nda%20umut%20oran%20da%20durumu%20sakinle%c5%9ftirmek%20i%c3%a7in%20olay%20yerinde/a16154108.jpg[/ımg]
herneyse, ben kime uygulandigina bakmadan kiniyorum siddeti.
Ama insanlar en azindan siddet konusunda objektif olmayi basarsin yahu..