Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki de.. Bende istemem kaos olsun.Kim ister ki savaş.Benim çocuğum var.Ona bir zarar gelsin istermiyim. Sadece çocuğuma daha güzel bir ortam bırakmak isterim.Fakat şu an özgür bir ülkede değiliz.Sonumuzu bilmiyorum.Umarım geleceğimiz parlak, sakin ve hür olur.
kendi yaptırmıştır mazlum edebiyatı.. aha bunlar bizi de kendilerine benzettiler
tayyip babanın başına gelseydi burdakiler neler yazardı neler.neyseki sizler gibi acımasız olamicam ağzıma geleni saymicam sadece şunu dicem çok konuşmuştu boş konuşmuştu millette bunu anlamış zaten yeter demiş puhahaha
İşte hep başka yerlere çekiliyor Mune abla "kendi yaptırmıştır" dedikleri zaman nasıl dersiniz diyoruz başka konularda yazılmayan şeyler üzerinden cevap veriliyor hem varsayalım ki dendi orada bu söylemlerin yanlış olduğunu savunan biri aynı yanlışı neden kendisi yapar neden onlar söylüyor bende söylerim der ben başkası benim hakkımda kötü bir şey diyor diye gidip bende onun hakkında kötü ithamlarda bulunmam ben kendimden sorumluyum.
Yazık ya Adamcağızın gözünün altı ne fena olmuş, Allah'tan gözlük camı gözüne batmamış
Nedir bu şiddete eğilim anlamıyorum.
Saldırdın da boyun mu uzadı, şiddetle birşeyler çözülüyorsa herkes birbirine saldırsın o zaman, bu ülkede kadına şiddet, tecavüz, çocuk istismarı, ölümleri olunca bu delikanlı görünümlü şahıslar nerdeler acaba?
Bazı insanların hırstan gözü kör olmuş olmalı ki bir insanın durduk yere yumruk yemesini kullanarak kendilerine pay çıkartıp fırsat bu fırsat diyerek kıs kıs gülüyorlar. Bende onlara diyorum ki ey insaf !
tayyip babanın başına gelseydi burdakiler neler yazardı neler.neyseki sizler gibi acımasız olamicam ağzıma geleni saymicam sadece şunu dicem çok konuşmuştu boş konuşmuştu millette bunu anlamış zaten yeter demiş puhahaha
İftira atmak en buyuk gunahlardan biridir diye biliyorum.Daha yuzu varsa gelsin devam etsin ayni iftiralara.Sen kendini anlatmaya calismasana.Kim ne diyor nasldir goruyoruz.
Mune ,adamin facebook profiline baktim.Normal degil.Allah kimseyi boyleleriyle karsi karsiya getirmesin.Bu tarz insanlarin kaybedecek hicbir seyleri yok.Gozunu kipmadan her deliligi yaparlar.Adam Deniz Gezmis le ilgili paylasim yapip sonra bb icin yolundayiz usta tarzi bisey yazmis.Catlinin fotografini paylasmis bbp nin ona keza.Ben korkuyorum bu tip insanlardan
kendi yaptırmıştır mazlum edebiyatı.. aha bunlar bizi de kendilerine benzettiler
Yyapan kisi alperen ocaklarina uyeymis.Aklima gelen basima geliyor lafi var ya hani.Cuk diye oturuyor.2saat once bahcelinin chp ile soyledigi olumlu sozler ve akabinde bu.Bir yavas gardasim yavas daha istenmiyor sanirim.
Mune ,adamin facebook profiline baktim.Normal degil.Allah kimseyi boyleleriyle karsi karsiya getirmesin.Bu tarz insanlarin kaybedecek hicbir seyleri yok.Gozunu kipmadan her deliligi yaparlar.Adam Deniz Gezmis le ilgili paylasim yapip sonra bb icin yolundayiz usta tarzi bisey yazmis.Catlinin fotografini paylasmis bbp nin ona keza.Ben korkuyorum bu tip insanlardan