- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.190
- 198
Kıssadan hisse:Her bulduğunuz mantarı yemeyinAy buna çok güldüm
Neyin kafasını yaşıyor acep:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıssadan hisse:Her bulduğunuz mantarı yemeyinAy buna çok güldüm
Neyin kafasını yaşıyor acep:44:
Kıssadan hisse:Her bulduğunuz mantarı yemeyin
facedeki orhan övetlere baktım ama sadece biri siyasi şeyler paylaşmış oda genelde Deniz Gezmişi felan paylaşmış
birçok şey paylaşmış garip biri belli ki
ben de baktım. adamın kafası bayağı karışık
[h=2]CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunan şahıs gözaltında ilk ifadesini verdi.[/h]
Yerel seçimler sonrası ilk grup konuşmasını yapmak için salona giren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yumruklu saldırıya uğradı. Kılıçdaroğlu'na saldıran şahıs gözaltına alınırken ilk ifadesi dikkat çekti.
[h=4]"VATAN HAİNİ OLARAK GÖRÜYORUM"[/h] Saldırganın karakoldaki ifadesinde, kendisini Alperen Ocakları'na yakın biri olarak gördüğünü belirttiği kaydedildi. Saldırgan ifadesinde, "Kılıçdaroğlu'nun politikalarını beğenmiyorum. Vatan haini olarak görüyorum. Kendisine gıcık oluyorum. Eylemi de bunun için yaptım" dedi.
http://www.ensonhaber.com/kilicdarogluna-saldiran-sahsin-ilk-ifadesi-2014-04-08.html
"Kılıçdaroğlu vatan hainidir" diyen saldırganın aklina kim soktu bunu? Nefret söylemlerinin sonuçları bunlar işte
tayyip babanın başına gelseydi burdakiler neler yazardı neler.neyseki sizler gibi acımasız olamicam ağzıma geleni saymicam sadece şunu dicem çok konuşmuştu boş konuşmuştu millette bunu anlamış zaten yeter demiş puhahaha
İyi ki birilerinin başına gelmedi bu olay.Mağdur edebiyatı başlardı yine yoksa
İftira atmak en buyuk gunahlardan biridir diye biliyorum.Daha yuzu varsa gelsin devam etsin ayni iftiralara.Sen kendini anlatmaya calismasana.Kim ne diyor nasldir goruyoruz.
Mune ,adamin facebook profiline baktim.Normal degil.Allah kimseyi boyleleriyle karsi karsiya getirmesin.Bu tarz insanlarin kaybedecek hicbir seyleri yok.Gozunu kipmadan her deliligi yaparlar.Adam Deniz Gezmis le ilgili paylasim yapip sonra bb icin yolundayiz usta tarzi bisey yazmis.Catlinin fotografini paylasmis bbp nin ona keza.Ben korkuyorum bu tip insanlardan
Söylenecekleri az çok tahmin edebiliyorum:Palalarla sokağa dökülenler olurdu bence.