Kılıçdaroğlu 'yüzyılın projesi' olarak nitelediği projeyi açıkladı: Anadolu'da yeni bir mega kent

vayyy kılıçdaroğlu anadolunun oylarını almaya yönelmiş aferin şöyle akıllı ol hep kıyı kesimlere trakyaya hitap etmekle olmuyormuş, öğrenmiş oldu

Mark Twain'in sözü vardı. 'Sigarayı bırakmak çok kolay. Ben yüzlerce kez bıraktım.' Seninki daim olur inş.

Ben her gün içmiyorum. İçtiğim günlerde de limitim iki tanecik.

Seninki de iyimiş, ben puro içiyorum canım çok isterse. Psikiyatr bir arkadaşım var "sigaraya bir kez başladıysan asla bırakamazsın, sadece ara verirsin. Önemli olan bu arayı uzun sürdürebilmek" diyor. Bakalım hayırlısı.
Bu arada kendi konumda çizgiden çıkıyorum ayol. Ayıp bana

Aynen konunu daha fazla sabote etmeyelim. Kaçtım ben

Gerçekten güzel bir proje. Umarım bunu da değerlendiren insanlarımız olur.

Bugüne kadar 50 bin kişi yetişmedi onun yerine 50 bin bina yetişti, Inşaatla boşalan üniversiteli yetişmiş insan boşluğunu kapadık diyenler de Çıkabilir o ayrı.
Lafla peynir gemicikleri yürüyor ya, daha ne olsun da cabası

Anaaaa proje kimin tartışması mı çıktı?
Yahu boşverin kimi düşünür kimi hayata geçirir, misal Marmaray projesi, projenin ilk çıkış tarihi ne zaman biliyor musunuz?
1860, o sıralarda AKP yoktu hemfikiriz değil mi? Fikir babası kim? Abdülmecid Han, tabii olmuyor, fikir olarak kalıyor, sonra 1970 sonları yine Gündeme geliyor fakat sanırım dönemin şartlarından yine gerçekleşemiyor, sırasıyla rahmetli Özal, 1990 sonlarında koalisyon hükümeti derken bu koalisyon hükümeti resmi gazete de marmaray'la ilgili karar yayınlanıyor, galiba ilk ihalede yapılıyor, kararda Demirel Baba (Cumhurbaşkanı), rahmetli Ecevit(Başbakan) Bahçeli(Başbakan yardımcısı) imzası yer alıyor.

Ama projeyi AKP yapıyor, çorbada herkesin tuzu varmış yani, kavgaya gerek yok, illa proje proje deniyorsa Abdülmecid'in projesi için hanedanlık Üyelerinin ayağa kalkması, itiraz etmesi gerekir değil mi çünkü fikir onunmuş.

Ben bu sefer inanıyorum chp'ye hadi inşallah
kitapta yazdı da yapmadı diye dövüneceğinize kitaptan çalmış diye övünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…