• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu teröristlere 'arkadaş' dedi

Olmadı. Ocalan ayni Öcalan amaci gayesi her daim aynı. Sanki ondan bagimsiz mi hareket edildi secimlerden sonra. Ondan bağımsız hareket edildiyse neden hala gorusmeler sürüyor?

Cozum sureci garabetini herkes gormusken gorusmelerin manası ne? Bizzat cumhurbaskani bunlar cozum surecinde silah depolamis demedi mi? Senin iyi niyet gosterdigin zamanda bunlari yapanlarla hala gorusmek ne demek?

Neyin birlestiriciliginden bahsediyorsun? Eskiden hic olmazsa birlikte yaşamayı biliyorduk. Su gelinen durumda birlikte yaşamak imkansizlasti

Olmadı. Ocalan ayni Öcalan amaci gayesi her daim aynı. Sanki ondan bagimsiz mi hareket edildi secimlerden sonra. Ondan bağımsız hareket edildiyse neden hala gorusmeler sürüyor?

Cozum sureci garabetini herkes gormusken gorusmelerin manası ne? Bizzat cumhurbaskani bunlar cozum surecinde silah depolamis demedi mi? Senin iyi niyet gosterdigin zamanda bunlari yapanlarla hala gorusmek ne demek?

Neyin birlestiriciliginden bahsediyorsun? Eskiden hic olmazsa birlikte yaşamayı biliyorduk. Su gelinen durumda birlikte yaşamak imkansizlasti
T.C.tabelaları bile söküldü ülkeden.
bunları unutmayacağız

Şu an varsayimlar üzerinden konuşuyoruz. Görüştükleri dahi kesinlesmemis iken ne görüştüklerini bilmiyoruz. Şimdi pkk ile mücadele sürüyor bende böyle olmasını tüm ictenligimle istiyorum. Ama günün birinde ateşkes ilan edilirse bunada Hayır diyemem. Ama bu sefer ateşkesin şartları çok daha farklı olacağından eminim.

Şu an varsayimlar üzerinden konuşuyoruz. Görüştükleri dahi kesinlesmemis iken ne görüştüklerini bilmiyoruz. Şimdi pkk ile mücadele sürüyor bende böyle olmasını tüm ictenligimle istiyorum. Ama günün birinde ateşkes ilan edilirse bunada Hayır diyemem. Ama bu sefer ateşkesin şartları çok daha farklı olacağından eminim.
Akpartili Ensarioglu yalan mı söylüyor?

Şimdi herkes bir objektif olsun, konu terörizm olunca parti marti dinlemem ben.
Biri sayın diyor, biri arkadaş diyor, birileri terörist cenazelerine katılıyor, biri İmralı'daki için daha yeni milli diyor.

O arada yollara bilmem kaç km patlayıcı döşeniyor, bombalar patlıyor, asker, polis, siviller ölüyor.
Milli olmayan terör örgütünün gösterilerinde milli olan İmralı'dakinin boy boy posterleri açılıyor.

Bu siyasiler ne yapmaya çalışıyor, şehitlik güzel bir mertebedir, halk çile çeker, cefakardır ama terörde pek cicidir, onlar hem sayın, hem milli, hem arkadaştır, terörist size bomba atarken, mayınlar düşeyip şehit ederken siz onlara Çiçek verin mesajları mı bunlar?

Ben Çiçek falan veremem, hergün şehit düşenlere sanki kendi evime Ateş düşüyormuşcasına gözyaşı dökerken, artık haberlere bakmaya tahammül edemezken Çiçek miçek veremem.

Yahu burda ne haberler var başlık ayrıi haberin içeriği apayrı bu tepkiyi o haberlerede gösteriyomusunuz merak ediyorum.Haberi ister beğenin ister beğenmeyin, hala yorumda yazdığınız' bu haber okunmadan paylaşılmış' vs. Cümleleri haklı çıkarmıyor.Tepkinizi haber sitesine gösterin bu beni zerre ilgilendirmez size cevap verme tenezzülünde dahi bulunmam o zaman.Amma velakin bana sataşırsanız aynı şekilde davranmam.Benim hakkımda ne düşündüğünüzle gerçekten ilgilenmiyorum istediğim siteden istediğim haberi paylaşırım kimsede hakkımda ne düşünür diye tereddüt etmem,paylaştığım haber ayrıdır benim kişisel düşüncem ayrıdır.Ha çok merak ediyosanız söyleyim Akitle aynı düşünmüyorum cümleyi abartmışlar ama bu düşüncem haberi paylaşmayacağım anlamına gelmiyor.Çoğu zaman karşıt görüşlü kişilerde hükümet yanlısı haber paylaşıyor ozaman onlarda devletin yanında,dediğiniz buna çıkıyor.Hatanızı kabul edin dahada yorum yazmayın,zira yazdıkça olayı farklılaştırıyosunuz.
Yok benim bir hatam aslında. Hatta hatırlarsanız ya okumamış ya okumamış yazmıştım, diğer seçenekler daha fena çünkü demiştim. Diğer seçeneklerden biriymiş, siz daha benim ne yazdığımı anlamıyorsunuz; demek ki haberi de okuyup anlamamışsınız.
İstediğiniz yerden, istediğiniz kadar konu açın beni hiç ilgilendirmez. En fazla adınızı görünce habere girmem vakit kaybıdır diye.
Anlamayanlar için son kez yazıyorum: Konu içeriği ile başlığın alakası yok. Sadece başlığı okuyup geçen insanlar var. Hiç olmazsa onlar için (yarın bir gün çıkıp K.oğlu da teröristlere arkadaşım demişti amaaaaaa" yazıp rezil olmamaları ya da insanları karalamamak için dikkat edilebilirdi, edilmeliydi.
Size de sataşmadım, ne yapmaya çalıştığınızı anlamak istedim.
Bu haberi okuyan kişi, bu haber değil ki diyerek normalde es geçer, siz geçmeyince buralara kadar uzandı.
Bu kadar uzun yazdım ama bakalım kaç cümlem, taşıdığı manada anlaşılacak bakalım.

Yok benim bir hatam aslında. Hatta hatırlarsanız ya okumamış ya okumamış yazmıştım, diğer seçenekler daha fena çünkü demiştim. Diğer seçeneklerden biriymiş, siz daha benim ne yazdığımı anlamıyorsunuz; demek ki haberi de okuyup anlamamışsınız.
İstediğiniz yerden, istediğiniz kadar konu açın beni hiç ilgilendirmez. En fazla adınızı görünce habere girmem vakit kaybıdır diye.
Anlamayanlar için son kez yazıyorum: Konu içeriği ile başlığın alakası yok. Sadece başlığı okuyup geçen insanlar var. Hiç olmazsa onlar için (yarın bir gün çıkıp K.oğlu da teröristlere arkadaşım demişti amaaaaaa" yazıp rezil olmamaları ya da insanları karalamamak için dikkat edilebilirdi, edilmeliydi.
Size de sataşmadım, ne yapmaya çalıştığınızı anlamak istedim.
Bu haberi okuyan kişi, bu haber değil ki diyerek normalde es geçer, siz geçmeyince buralara kadar uzandı.
Bu kadar uzun yazdım ama bakalım kaç cümlem, taşıdığı manada anlaşılacak bakalım.

:confused:

Back