• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu teröristlere 'arkadaş' dedi

Normaldir... Zamaninda Chpli vekil aygün de teröristleri korumustu artı ihraç da edilmedi,ermeni soykırımı var dedi falan

Sasirmadim...
sinan aygün korumadı,temiz çocuklar,iyi çocuklar deyip,bir örnek gömleği üstünde hatırası ile geldi dağdan,neden ihraç edilsinki?iyimisin sen,chp ye ters bişey demediki ihtaç edilsin,nasıl siyaset yorumu yapıyorsunuz hanımefendi anlamıyorum,azcık ilgilenin,muck öptüm

Hayır okudumda paylaştım hanımefendi,sizin hoşunuza gitmemiş olabilir beğenmemiş olabilirsiniz haber değeri taşımadığını düşünebilirsiniz ve fikrinizide konumun altına yazabilirsiniz, ancak okumadan paylaştığımı iddaa etme gerekçenizi anlayamadım.:KK14:
Beğenmekle/beğenmemekle alakası yok. Ama haberin içeriği ile, yani adamın söylediği laf ile, başlık ayrı tellerde mana olarak. Sadece başlıklara göz atıp geçen birisi misal bu başlığı görünce "hımmm demek bu adam teröristleri seviyor" gibisinden düşünür. Habercilik değil bu, gazetecilik de değil; habercik.
Azıcık mantıkla her insan bunun sırf haber olsun da ne olursa olsun zihniyetinde yapıldığını anlar. Bu sebeple okumadığınıza inanmak istedim, diğer seçenekler fenaydı çünkü.

Beğenmekle/beğenmemekle alakası yok. Ama haberin içeriği ile, yani adamın söylediği laf ile, başlık ayrı tellerde mana olarak. Sadece başlıklara göz atıp geçen birisi misal bu başlığı görünce "hımmm demek bu adam teröristleri seviyor" gibisinden düşünür. Habercilik değil bu, gazetecilik de değil; habercik.
Azıcık mantıkla her insan bunun sırf haber olsun da ne olursa olsun zihniyetinde yapıldığını anlar. Bu sebeple okumadığınıza inanmak istedim, diğer seçenekler fenaydı çünkü.
evet ya sadece başlığı okuyup gelip burada nara atanlar varya bitiyorum.

gündemi takip etmeyip boş boş konuşanlarda cabası.hayır bilmiyorsun öyle bişey yok diye efelenme.kanıt getirince sen utanıyorsun yassık sana :)
Yok o da olmuyor, kaynak verince kaynak yalanlanıyor, yabancı kaynak zaten verilmiyor herkes çünkü İngilizce bilmiyor; e bizim basın zaten penguen belgeseli ile nam saldı.
Öyle boşu boşuna yazıp, hepten, cümleten, tarafının ne olduğu önemli olmadan sinirlendiğimizle kalıyoruz :D

Bu sadece bir haber abartmaya gerek yok ,bu haberi paylaşmam akitin haberine katıldığımı göstermez.dikkat ettiyseniz 'yazıklar olsun nasıl arkadaş der teröriste' gibi bi yorum yazmadım.akitinde haber başlığını böyle yazması 'tıklanma' egosu ile ilgili olabilir ki her haber sitesi yapıyor bunu,herhangi bi haber sitesindede görebilirsiniz bu durumu.ama hiçbir gerekçe bu haberi okumadan paylaştığımı göstermez.haberi yapana tepkinizi gösterebilirsiniz de bana neden yüklendiniz anlayamadım.

Yok o da olmuyor, kaynak verince kaynak yalanlanıyor, yabancı kaynak zaten verilmiyor herkes çünkü İngilizce bilmiyor; e bizim basın zaten penguen belgeseli ile nam saldı.
Öyle boşu boşuna yazıp, hepten, cümleten, tarafının ne olduğu önemli olmadan sinirlendiğimizle kalıyoruz :D
ha ha.boşver

birde bu akplilere sorsan seneler once davullarla zurnallarla kim karsiladi bu teröristleri desem zimbabveli abiler derler:)
yada ocalanla cozum sürecindeki diyologlarida o abiler yapti diyede eklerler.
saka gibisiniz suraya yazanlar.
cok eskide degil bu olanlar.yakin gecmis..

Bu sadece bir haber abartmaya gerek yok ,bu haberi paylaşmam akitin haberine katıldığımı göstermez.dikkat ettiyseniz 'yazıklar olsun nasıl arkadaş der teröriste' gibi bi yorum yazmadım.akitinde haber başlığını böyle yazması 'tıklanma' egosu ile ilgili olabilir ki her haber sitesi yapıyor bunu,herhangi bi haber sitesindede görebilirsiniz bu durumu.ama hiçbir gerekçe bu haberi okumadan paylaştığımı göstermez.haberi yapana tepkinizi gösterebilirsiniz de bana neden yüklendiniz anlayamadım.
Yoooo hiç yüklenmiyorum. Haberi madem okudunuz, başlıkla haberin alakası olmadığını görünce neden yine de paylaştığınızı anlayamadım. Alakasızlar, ama siz yine de paylaşmayı seçtiniz. Haberi yapan kişiden farkınız var mı artık sizce?
Üst üste de akitten haberler paylaştınız. Haliyle insan çok iyi niyetli davranamıyor istese de.

Hitaplara takılmayın bu kadar yahu , hepsi bir konuşma bütününün içinden cımbızla çekilmiş sözler. Ne pkk lı hendek kazanlar Kılıçdaroğlunun arkadaşı ne öcalan Erdoğanın gözünde saygıdeğer biri .:KK12:

İlla takılacaksanız da oyun bozanlık yapmayın , ''arkadaş'' a takılan ''sayın''a da takılsın , Sayına takılan arkadaşa takılmamazlık etmesin :confused::confused::confused:

Ama bence ikiside onlara yüklenen anlamları içermeyen , boşa kullanılmış sıfatlar.

Hitaplara takılmayın bu kadar yahu , hepsi bir konuşma bütününün içinden cımbızla çekilmiş sözler. Ne pkk lı hendek kazanlar Kılıçdaroğlunun arkadaşı ne öcalan Erdoğanın gözünde saygıdeğer biri .:KK12:

İlla takılacaksanız da oyun bozanlık yapmayın , ''arkadaş'' a takılan ''sayın''a da takılsın , Sayına takılan arkadaşa takılmamazlık etmesin :confused::confused::confused:

Ama bence ikiside onlara yüklenen anlamları içermeyen , boşa kullanılmış sıfatlar.
yok o sayın diyenler dostum da dese o bir harikadır da dese,söylediklerine katılıyorum da dese arkadaşlar için sıkıntı yok belli ki.

kelımelere cok takılmamak lazım...
butun sıyasetcıler acayıp potlar kırabılıyorlar,
yınede sayın dememıs en azından.

son zamanlarda ;dogru duzgun dusunup konusan bı sunucu, polıtıkacı gormedım yahu.
ben aday olcam :63:

Okadar objektif olabileceklerine inanıyor musun? Yorumlarda dökülmüşler görüldüğü gibi:KK51:

Back