- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
aa kendindenmi bahsediyorsun. evet dökülmüşsünüzOkadar objektif olabileceklerine inanıyor musun? Yorumlarda dökülmüşler görüldüğü gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa kendindenmi bahsediyorsun. evet dökülmüşsünüzOkadar objektif olabileceklerine inanıyor musun? Yorumlarda dökülmüşler görüldüğü gibi![]()
aa kendindenmi bahsediyorsun. evet dökülmüşsünüz
bu güruh kendilerine laf geldi mi hemen senle uğraşamayacağım deyip kaçar.aa kendindenmi bahsediyorsun. evet dökülmüşsünüz
ahh. kıyamammmŞekerim seninle konuşmak beni fazlaca yoruyor. Daha dinamik olduğum bi gün devam ederiz.![]()
Kesinlikle "sayın" demek de çok yanlış ama biri öyle dedi diye bunun dediği hafifletici olamaz ki.bu güruh kendilerine laf geldi mi hemen senle uğraşamayacağım deyip kaçar.
yahu bir kere de deyin ki sayın demek yanlıştı.Yok çıt çıkmaz.
tamam size katılıyorum da .İnsanda bu haberi yayınlarken biraz utanma olur. Teröristin başına sayın denmişken arkadaş denmesini haber yapmak ne kadar ahlaklı. Ben liderleri değil şuursuzca savunanlara ve komik olanlara söylüyorum.Kesinlikle "sayın" demek de çok yanlış ama biri öyle dedi diye bunun dediği hafifletici olamaz ki.
Yani hep başkalarıyla kıyaslanmaktan, kıyaslamaktan önümüzü göremiyoruz zaten.
Ancak şu da var, insanlar konuşmalarında zaman zaman gaflara imza atabilirler. Bu da ona benzer bir durum olabilir. Genel duruşlarına bakmak lazım.
bu güruh kendilerine laf geldi mi hemen senle uğraşamayacağım deyip kaçar.
yahu bir kere de deyin ki sayın demek yanlıştı.Yok çıt çıkmaz.
Haber işte niye utansınlar...Sayında arkadaşta yanlış!tamam size katılıyorum da .İnsanda bu haberi yayınlarken biraz utanma olur. Teröristin başına sayın denmişken arkadaş denmesini haber yapmak ne kadar ahlaklı. Ben liderleri değil şuursuzca savunanlara ve komik olanları söylüyorum.
sen önce kimseye burada terörist diyemezsin. imada bulunurken ad vereceksin. bir kendine gel. esas laflarına dikkat etmesi gereken sensin.Nereye kaçtım ben pardon da. Laflarına biraz dikkat et. Konu Kılıçdaroğlunun arkadaş demesi siz hâlâ Erdoğan'a kilitli kalmışsınız. Onda hata bulacaz diye paralaniyorsunuz. Sayın demekte hata arkadaş demekte. PKK ve destekcilerine ..... denir.
Fakat aynı safta olduğun arkadaşlar çok güzel pkk destekler oy verir. Git şimdi onlara sor birazda.
Nereye kaçtım ben pardon da. Laflarına biraz dikkat et. Konu Kılıçdaroğlunun arkadaş demesi siz hâlâ Erdoğan'a kilitli kalmışsınız. Onda hata bulacaz diye paralaniyorsunuz. Sayın demekte hata arkadaş demekte. PKK ve destekcilerine ..... denir.
Fakat aynı safta olduğun arkadaşlar çok güzel pkk destekler oy verir. Git şimdi onlara sor birazda.
sen önce kimseye burada terörist diyemezsin. imada bulunurken ad vereceksin. bir kendine gel. esas laflarına dikkat etmesi gereken sensin. biz chpliler teröristleri davulla zurnayla karşılamadık sınırda.kim bu pkk sempatizanı bu sitede. ayıp artık. var ya.işim verde seni bir güzel mahkemeye versinler hakaretten
kendileri gibi düşünmeyen herkesi terörist ilan etmelerine alıştık artık.sen önce kimseye burada terörist diyemezsin. imada bulunurken ad vereceksin. bir kendine gel. esas laflarına dikkat etmesi gereken sensin.
biz chpliler teröristleri davulla zurnayla karşılamadık sınırdaonuda ekleyeyim bir yere
.kim bu pkk sempatizanı bu sitede. ayıp artık. var ya.işim verde seni bir güzel mahkemeye versinler hakaretten
aman sen sayın kelimesine yanlış deme.
Siz sayında dersiniz süper adam da dersiniz mesele yok dimi.
Size serbest her şey.
Ne olursa olsun eğer yapılan bir gaftan ibaret değilse ikisinin de söyledikleri, peşkeş çekmek de değil bu tırsıklık neden diye sorasım geliyor.tamam size katılıyorum da .İnsanda bu haberi yayınlarken biraz utanma olur. Teröristin başına sayın denmişken arkadaş denmesini haber yapmak ne kadar ahlaklı. Ben liderleri değil şuursuzca savunanlara ve komik olanlara söylüyorum.
yetti artık bunların buradakileri yaftalamaları. yok devlet düşmanı yok pkklı yok, türk değilsin sen. ayıptır yakendileri gibi düşünmeyen herkesi terörist ilan etmelerine alıştık artık.
bir kendine gel ne alınacağım ben. pkkyımı savunmuşum burada. hadsizliğin alemi yok haddini bilAlınanlar ortada
bir kendine gel ne alınacağım ben. pkkyımı savunmuşum burada. hadsizliğin alemi yok haddini bil
pkkyamı oy vereceğim dedi o kişiler..Söylediklerim belki ve arkasındayım pkk destekleyenleri seve seve oy vericem diyenleri gördü herkes