- 11 Kasım 2014
- 643
- 703
- 103
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
Hayır okudumda paylaştım hanımefendi,sizin hoşunuza gitmemiş olabilir beğenmemiş olabilirsiniz haber değeri taşımadığını düşünebilirsiniz ve fikrinizide konumun altına yazabilirsiniz, ancak okumadan paylaştığımı iddaa etme gerekçenizi anlayamadım.Başlığa bak, adamın dediği cümlenin içeriğine bak.
Ya okunmadan paylaşılmış bu haber ya da yine okunmadanAnlamadan olacağına bari okumadan olsun.
Bu arkadaşlara değil de bu beylere diyorum dese, vaaay bey dedi, yüceltti.
Kaynak yine akitmiş
e nolmuş demişse? Işide terör örgütü diyemeyen, onu kanla canla besleyen liderler varken bilemiyorum yani.
evet bende öyle yapıyorumNe anlamda olursa olsun demesin.Ben teroristlere dumduz sovuyorum sayin Kılıçdaroğlu cok guzel siz de deneyin
lavinya yazı karakterini nasıl oluşturdun :)ben arkadaş demesine takılmadım, haberlerde gördüm, o kazılan hendekler diye girdi arkadaş dedi devamında tabi kimin kazdığını bilmiyoruz dedi. içimden bağırdım bende dövlet kazdı, dövlet, başka kim kazacaktı ya?
ya ben aslında onu normal yazdım pro üye oldum şimdi öyle değişmiş anlamadım :))lavinya yazı karakterini nasıl oluşturdun :)
çok hoşuma gittiya ben aslında onu normal yazdım pro üye oldum şimdi öyle değişmiş anlamadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?