Kılıçdaroğlu teröristlere 'arkadaş' dedi

evlimutluvecocukLuu

Bin Şükür 🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
643
703
103
Kılıçdaroğlu teröristlere 'arkadaş' dedi

• Güncel
  • 02 Aralık 2015, Çarşamba 13:13

Diyarbakır Barosu'nu ziyaret eden CHP lideri Kılıçdaroğlu hendek kazıp polise kumpas kuran teröristleri 'arkadaş' olarak nitelendirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tahir Elçi'nin PKK'lı teröristler tarafından öldürülmesinden sonra Diyarbakır Barosu'nu ziyaret etti.

"BARİKATLARI KURAN ARKADAŞLAR"
Burada kameralar karşısına geçen Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da hendek kazanlara ve barikat kuranlara seslenerek "Barikatları kuran arkadaşlara diyorum ki lütfen vasiyeti yerine getirin." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;
"Barikatlar sorunları çözmez, sorun yaratır. Eğer belli sokakları kapatırsanız bu doğru değildir. Bunu Diyarbakır halkı da istemiyor İzmir halkı da istemiyor. Tahir Elçi'nin vasiyeti barikatların kaldırılmasıydı. Barikatları kuran arkadaşlara da diyorum ki lütfen vasiyeti yerine getirin."

Kaynak: www.yeniakit.com.tr

Ben kelimelere takılmam çok . Sonuçta bir çok siyasetçi zaman zaman bu bir tek ''kelime'' yüzünden ağır eleştirilere maruz kalıyor . Hepsini eleştiren buyursun bunu da eleştirsin Ama birinin koskoca konuşmasında tek bir lafı cımbızla çekip vatana ihanete kadar götürenler , bu ''arkadaş'' lafında ne var canım , o anlamda dememiş ki dediğinde pek objektif olmuyor .
Neyse , bana göre siyasi gaflar listesine bile girmez .

Hayır okudumda paylaştım hanımefendi,sizin hoşunuza gitmemiş olabilir beğenmemiş olabilirsiniz haber değeri taşımadığını düşünebilirsiniz ve fikrinizide konumun altına yazabilirsiniz, ancak okumadan paylaştığımı iddaa etme gerekçenizi anlayamadım.

e nolmuş demişse? Işide terör örgütü diyemeyen, onu kanla canla besleyen liderler varken bilemiyorum yani.

Eğer sözünü ettiğiniz 'ışidi destekleyen liderler' Erdoğan ve Davutoğlu'ysa verdiğim linkteki haberleri okumanızı tavsiye ederim böylece doğru bilinen yanlışlarıda öğrenmiş olursunuz.Üstelik bu haberleri okuduğum siteler Sözcü gazetesi ve CnnTürk yani sol tarafa yakınlığıyla bilinen yayın organları.

http://www.sozcu.com.tr/mobil/home/detay?post_id=608801

http://www.cnnturk.com/haber/dunya/ahmet-davutoglu-isid-konusunda-rest-cekti

ben arkadaş demesine takılmadım, haberlerde gördüm, o kazılan hendekler diye girdi arkadaş dedi devamında tabi kimin kazdığını bilmiyoruz dedi. içimden bağırdım bende dövlet kazdı, dövlet, başka kim kazacaktı ya?

ben birilerine sinirlendiğimde( mesela sokakta tanımadığım biride olabilir bu)
bu arkadaş napıyor ya derim. arkadaş kelimem tepki ifadesidir. kısaca buluttan nem kapmaya çalışanlara çok bir güldüm.
nereden ne arayıpta lekeleyeceklerine şaşırmışlar. komik oluyor ama:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…