• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıldan tüyden sorunlar :(

Kıl/tüy hormonlarn etkilediği şeyler. Olan kıllar/tüyler dökülüyor ancak vucudunuzla ilgili bir durum, hormonlarınız tekrar çıkmasına sebep olabilir. Tamamen gıcır gıcır olacağım diye düşünmeyin. Özellikle kalın siyah kıllarda çok daha güzel dökülüyor. Arkadaşın dediği gibi de tek tük sayılıyor. Zaten çıkanlarda incecik çıkıyor belli belirsiz.

aa tamam o zaman zaten o kadar da olsun artık.ben de zannettim hani yolunmuş tavuk gibi:KK53: aralarda kıllar kalacak. ince tüy şeklinde tek tük kalması iyi.bir de en çok merak ettiğim her ay mı gidiliyor seanslara?

aa tamam o zaman zaten o kadar da olsun artık.ben de zannettim hani yolunmuş tavuk gibi:KK53: aralarda kıllar kalacak. ince tüy şeklinde tek tük kalması iyi.bir de en çok merak ettiğim her ay mı gidiliyor seanslara?

Yok yahu yolunmuş tavuk gibi olurmu :) Mesela ben kollarımı epilasyon aletiyle alırdım 2 hafta sonra siyah siyah diken gibi çıkardı. Şimdi Son epilasyon tarihimle 2 ay oldu neredeyse incecik tüyler var çok yakından bakınca görünüyor. Dokununca bile tüy yok gibi öyle söyleyim. Seansların araları en erken 45 gün oluyor. İyi de oluyor çıkmayan tüylerde o zamana kadar çıkıyor.

Yok yahu yolunmuş tavuk gibi olurmu :) Mesela ben kollarımı epilasyon aletiyle alırdım 2 hafta sonra siyah siyah diken gibi çıkardı. Şimdi Son epilasyon tarihimle 2 ay oldu neredeyse incecik tüyler var çok yakından bakınca görünüyor. Dokununca bile tüy yok gibi öyle söyleyim. Seansların araları en erken 45 gün oluyor. İyi de oluyor çıkmayan tüylerde o zamana kadar çıkıyor.

ben de yaptırmalıyım.iyi bir yer bulmam lazım önce:) epilasyon aleti mahvediyor beni de.batık yapıyor bacaklar da sinir oluyorum.ne kadar parayı gözden çıkarmak lazım ki 2000 3000 arası yeterli olur mu acaba? forumda okudum 4 senedir gidiyorum diyen var.tedirgin oldum.

Erken doğuma sebep oluyormus doktorlar önermiyor agdayi.e gobekten o kısmı görüp kendimiz ne yapıcaz bilmem
Tek çözüm traş bıçağı gibi görünüyor ama o da çok tahriş ediyor. Hele hele üst üste jilet kullanınca berbat bir görüntü oluyor. :KK43: Doktor alttan muayene edecek diye ödüm kopuyor.

Tek çözüm traş bıçağı gibi görünüyor ama o da çok tahriş ediyor. Hele hele üst üste jilet kullanınca berbat bir görüntü oluyor. :KK43: Doktor alttan muayene edecek diye ödüm kopuyor.
Ben ağda yapıp 1-2 gün sonra doğuma gittim. Hamilelikte sıkıntı olmaz bence, niye olsun ki.

lazere başlamadan hormon testi falan yaptırdınız mı? yoksa direkt başladınız mı?

Şöyle söyleyeyim bende zaten hormon sorunu vardı. Bir dönem prolaktin, ondan 3-4 yıl sonra da testestoron yüksekliği tedavisi gördüm. Tüylenme sorunum var yani. Ona rağmen azalma oldu çok şükür.

Şöyle söyleyeyim bende zaten hormon sorunu vardı. Bir dönem prolaktin, ondan 3-4 yıl sonra da testestoron yüksekliği tedavisi gördüm. Tüylenme sorunum var yani. Ona rağmen azalma oldu çok şükür.

ne güzel.azalması bile rahatlık sağlamıştır en azından.ben de yaptırayım bakalım bu kış ne olacak.

ağda.png
arkadaşlar bu ağdadan deneyen var mı acaba bende almayı düşünüyorumda

Lazer epilasyon tavsiye ederim. Benim 6. seansım bitti şuanda bile çok memnunum ki 12 seanslık paket almıştım. Zaten %100 tüysüz olunmuyor ama inanılmaz azalıyor ve kıllar inceliyor.

Kk' da lazer epilasyon bolumunde istanbul'da bulunan saglam guzellik merkezlerini bulabilirsin canim.
Ben 1 senedir devam ediyorum lazere. Su an gittigim merkezden evvel ilk gittigim yer felaketti. Dovmemi yaktilar, uyardigim halde ustelik.
Ozellikle genital bolgede tuylerim inanilmaz azaldi. Kol alti, bacaklarim, kollarim, karnim, biyiklarim kalmadi neredeyse.
Kalanlar da ayva tuyu gibi.
Gercekten rahatlik. Ha kesin cozum mu lazer? Degil elbette ama 3 ay suruyor artik cikmalari.
Cok acil durumdaysa jiletle temizliyorum. Artan, kalinlasan olmadi simdilik.
Bir de benim killarim siyah degil. Kumral kumral boyle. Buna ragmen acayip basarili oldu lazer bende. Koyu renk killarda daha da etkili oluyormus.

hanımlar nereye gidiyorsunuz lazer için? bu arada istanbulda mısınız?

aslında bnm gittiğim bir merkez var ama hemen bakıyorum, teşekkürler. :KK52:

Back