- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
-
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
Rokanın üzerine bol limon az tuz accuk da zeytinyağı ooo yemede yanında yat uyu yaniTeşekkürler salatanın içinde rokada var aslında bizim evde anca böyle karışık salatü olunca yiyoruz tek roka acı geliyor bi de geç olmuştu eşim sabırsızlandı sunum konusunda pek becerikli sayılmam
normalde turp yapıyorum aslında canımı çektirdin hee roka salatası yapıcam akşamaRokanın üzerine bol limon az tuz accuk da zeytinyağı ooo yemede yanında yat uyu yani
Herşeye rağmen ellerine sağlık kuzum
Valla bende kendi canımı çektirdim söyle eksi eksi olsada yesek. Bende mj yapsam aksamanormalde turp yapıyorum aslında canımı çektirdin hee roka salatası yapıcam akşama
ekşili ekşili of bazen salatayı yemeğe katık olarak değil yemeği salataya katık olarak yapıyorumValla bende kendi canımı çektirdim söyle eksi eksi olsada yesek. Bende mj yapsam aksama
başarılar canımay birazda bana yollasaydın ya valla canım nasıl hamsi istedi off ya
aynen ya ağzına attığına değiyor en azından böyle TeşekkürlerCokk güzel üst üste yapıstırılıp yapılan hamsiyi nen daha çok seviyorum minicik hamsilere bi dolgunluk veriyor.Ellerine sağlık Başarılar
yeBen bunu yerim
bu kadar yorumum
Elinize sağlık çok çok lezzetli görünüyor.
bende hep böyle yapıyorum. Eğer hamsi bayatsa ayıklarken hamsi dağılmaya başlar demişsin. dün akşam ilk defa bunu yaşadım, kılçığı çıkaramadım balık dağıldı parçalandı. bende sinir oldum hepsiyle tek tek uğraşmaktan vazgeçtim bıraktım. bayatmıydı şimdi bizim balık. zehirlese şimdiye belli olurdu
eline sağlık yarışmadA başarılat dilerim
teşekkür ederimEn sevdiğimmmmmm
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar.
aynen öyle löp löp atımlık teşekkür ederimTam lüp lüp ağıza atımlık
Ellerine sağlık , başarılar .
teşekkür ederim prensesEllerine sağlık canım,çıtır çıtır nefis görünüyor,yarışmada başarılar dilerimHamsi candır
teşekkür ederimSevmeyen yoktur herhalde..
Eline sağlık çok güzel görünüyor.
Başarılar.
gurbette zor olur eminim her hamsi de Karadeniz hamsisi gibi olmuyorEllerine saglik cnm cok lezzetli gorunuyorhamsiyi cok severim bende lakin herzaman bulmak mumkun olmuyor burda, basarilar diliyorum sanada
Yok bizimkiler cogunluk italya danmisteşekkür ederim
gurbette zor olur eminim her hamsi de Karadeniz hamsisi gibi olmuyor
çok teşekkür ederim
şimdi gördüm kusura bakma aeben teşekkür ederimEllerine sağlık soocute hamsiye bayılırım .
Başarılar dilerim :KK68;
teşekkür ederim bence sende yapmalısın bebiş için fırında kendi buharı ile pişen balıkları yemelisin :)Bir Karadenizli olarak fikrimi söyleyeyim; süper görünüyor. Aynı annemin yaptığı gibi. Ben balık hiç denemedim, evde pisirmedim