Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar yardım lütfen,kilcal damar varislerim var ,örümcek ağı gibi ozellikle diz kapagimin arkasında etek giyemiyorim yaz geliyor,bunlari cok iyi kapatacak bir ürün bulmam lazım artık parasını falan geçtim,ne olursa surucem yaa
Arkadaslar yardım lütfen,kilcal damar varislerim var ,örümcek ağı gibi ozellikle diz kapagimin arkasında etek giyemiyorim yaz geliyor,bunlari cok iyi kapatacak bir ürün bulmam lazım artık parasını falan geçtim,ne olursa surucem yaaEki Görüntüle 2814480 Eki Görüntüle 2814480
Arkadaslar yardım lütfen,kilcal damar varislerim var ,örümcek ağı gibi ozellikle diz kapagimin arkasında etek giyemiyorim yaz geliyor,bunlari cok iyi kapatacak bir ürün bulmam lazım artık parasını falan geçtim,ne olursa surucem yaaEki Görüntüle 2814480 Eki Görüntüle 2814480