• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılcal çizgiyi görebilen var mı?

gokkusaginadusenbukalemun

Yanlış yaptıysam doğrusu hoşuma gitmemiştir. 😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2021
4.416
6.398
108
Arkadaşlar bana hidrosalpinks teşhisi konuldu. Ama iki gündür adet belirtilerim var. Adetime 3 gün kaldı. Bugün de yoğun kasık ağrısından sonra peçeteye gelen pembemsi bir kan gördüm sabah. Okuldaydım. Sonra bir daha olmadı. Ben de bir test yapayım dedim. İmkansız gibi bir şey ama sanki kılcal bir çizgi var. Ben mi yanlış görüyorum 😟

Eklentiler

• 876295D8-FED3-4F7D-ADCB-DFEE0EE7AE03.webp
    876295D8-FED3-4F7D-ADCB-DFEE0EE7AE03.webp
    8 KB · Görüntüleme: 130

Eklentiler

• 7643FCE7-26E7-409D-9CA2-0AA44E234CEB.webp
    7643FCE7-26E7-409D-9CA2-0AA44E234CEB.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 105

Eklentiler

• ED2F2221-4DD1-48E2-A6A3-F0B5E11ADD93.webp
    ED2F2221-4DD1-48E2-A6A3-F0B5E11ADD93.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 93
Arkadaşlar bana hidrosalpinks teşhisi konuldu. Ama iki gündür adet belirtilerim var. Adetime 3 gün kaldı. Bugün de yoğun kasık ağrısından sonra peçeteye gelen pembemsi bir kan gördüm sabah. Okuldaydım. Sonra bir daha olmadı. Ben de bir test yapayım dedim. İmkansız gibi bir şey ama sanki kılcal bir çizgi var. Ben mi yanlış görüyorum 😟
Ben görüyorum ☺️☺️

Ama yukarıda arkadaş her testte oluyor o kadar demiş bilemedim.. Benim de adete 5 gün kala bir tık daha belirgin olanı vardı ben hamileydim.. Size konulan teşhis nedir ne anlama gelir bilmiyorum ama hayırlısı olsun.. En güzeli kan testi..

Ben görüyorum ☺️☺️

Ama yukarıda arkadaş her testte oluyor o kadar demiş bilemedim.. Benim de adete 5 gün kala bir tık daha belirgin olanı vardı ben hamileydim.. Size konulan teşhis nedir ne anlama gelir bilmiyorum ama hayırlısı olsun.. En güzeli kan testi..
Tüplerim tıkalı denilmişti geçen ay. Hidrosalpinks tüplerin sıvıyla tıkanması

Tüplerim tıkalı denilmişti geçen ay. Hidrosalpinks tüplerin sıvıyla tıkanması
Heeee anladım canım onu biliyorum ama adını bilmiyordum 🙈

Bunun teşhisini rahim filmi ile mi koydular?? Rahim filminden sonra tıkalı tüpleri açılan birsürü arkadaşım var.. Ardından hemen hamile olan..

Valla onu bilmem de bende ekranı orta parlaklıkta bi tık yaklaştırarak hayalet çizgiyi gördüm.. Ama test mi bozuk yoksa hamile misin ya da o kadar çizgi hamilelik için yetmez mi bilmiyorum.. İnşallah Allah kalbine göre verir 🥰

Heeee anladım canım onu biliyorum ama adını bilmiyordum 🙈

Bunun teşhisini rahim filmi ile mi koydular?? Rahim filminden sonra tıkalı tüpleri açılan birsürü arkadaşım var.. Ardından hemen hamile olan..

Valla onu bilmem de bende ekranı orta parlaklıkta bi tık yaklaştırarak hayalet çizgiyi gördüm.. Ama test mi bozuk yoksa hamile misin ya da o kadar çizgi hamilelik için yetmez mi bilmiyorum.. İnşallah Allah kalbine göre verir 🥰
Ahhh çok teşekkür ederim 🥰

Back
X