- 21 Ocak 2021
- 4.416
- 6.398
- 108
- Konu Sahibi gokkusaginadusenbukalemun
-
LaboquickTestin markası ne acaba
göremedim fotoda karanlık tekrar yapın Allah gönlünüze göre versin inşallah
İşaretlediğim yerde var gibi. Hayal görmeye başladım artıkBen göremedim maalesef
bende birşey göremedim kuzuİşaretlediğim yerde var gibi. Hayal görmeye başladım artık
Çok teşekkür ederim canımbende birşey göremedim kuzu
Az önceki testimin içini açınca şöyle bir şey gördüm.Çok teşekkür ederim canım
bende birşey göremedim kuzu
Maalesef o kadarcık her testte oluyorİşaretlediğim yerde var gibi. Hayal görmeye başladım artık
Bozukmu yani testAz önceki testimin içini açınca şöyle bir şey gördüm.♀
Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın bence. Biraz pembelik var. Gördüğünuz leke de yerleşme kanaması olabilir. Hayırlısı olsunAz önceki testimin içini açınca şöyle bir şey gördüm.♀
Bozukmu yani test
Herhalde bozukBozukmu yani test
Ben görüyorumArkadaşlar bana hidrosalpinks teşhisi konuldu. Ama iki gündür adet belirtilerim var. Adetime 3 gün kaldı. Bugün de yoğun kasık ağrısından sonra peçeteye gelen pembemsi bir kan gördüm sabah. Okuldaydım. Sonra bir daha olmadı. Ben de bir test yapayım dedim. İmkansız gibi bir şey ama sanki kılcal bir çizgi var. Ben mi yanlış görüyorum
Tüplerim tıkalı denilmişti geçen ay. Hidrosalpinks tüplerin sıvıyla tıkanmasıBen görüyorum
Ama yukarıda arkadaş her testte oluyor o kadar demiş bilemedim.. Benim de adete 5 gün kala bir tık daha belirgin olanı vardı ben hamileydim.. Size konulan teşhis nedir ne anlama gelir bilmiyorum ama hayırlısı olsun.. En güzeli kan testi..
Heeee anladım canım onu biliyorum ama adını bilmiyordumTüplerim tıkalı denilmişti geçen ay. Hidrosalpinks tüplerin sıvıyla tıkanması
canım çok beklediği için oluyor bu testlerde benimde oluyor her defasındaAz önceki testimin içini açınca şöyle bir şey gördüm.♀
Ahhh çok teşekkür ederimHeeee anladım canım onu biliyorum ama adını bilmiyordum
Bunun teşhisini rahim filmi ile mi koydular?? Rahim filminden sonra tıkalı tüpleri açılan birsürü arkadaşım var.. Ardından hemen hamile olan..
Valla onu bilmem de bende ekranı orta parlaklıkta bi tık yaklaştırarak hayalet çizgiyi gördüm.. Ama test mi bozuk yoksa hamile misin ya da o kadar çizgi hamilelik için yetmez mi bilmiyorum.. İnşallah Allah kalbine göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?