- Konu Sahibi sevdiceksiz
-
incir, ben de o düşüncede karar kıldım fakat iğneli epilasyon yaptıran
arkadaşlardan da her biri farklı bir şey diyor..:26: hani kime gidebiliriz
soru kafamı karıştıran aslında...inşallah bitsin bu eziyet..
iğneliye ilk başladığım yerde ben de güvenmediğim için yapan bayana eski müşterileri ile görüşüp görüşemeyeceğimi sordum. zaten kendine ve işlemine güvenen biri buna hayır demez. o da bana birkaç müşterisinin numarasını vermişti. onlarla görüşüp yaptırmaya karar vermiştim. yine de çok tereddütte kalırsanız önce bacaklarınızda yaptırın deneme için bir beş dakika falan. yaptırırken izleyin nasıl yapıyor. eğer kıl köküne akım vermiyor cımbızla çekiyorsa ve canınızı yakıyorsa işlemi yanlış yapıyor demektir. zaten akım verilip yanan kıl kökü kendiliğinden çıkar, cımbızla çekildiğinde hiçbirşey hissetmezsiniz. ya da başkalarına yaparken biraz izlemek isteyin. dediğim gibi kendine güvenip doğru yapan hiç bir uzman buna hayır demez.
Ankaradayım canım .
BEn kol bacak bitirdim iğneli epilasyonla
Kesin çözüm iğneli epilasyon arkadaşlar. Bu konuda açılan topikleri takip ederseniz çok faydalı paylaşımlar var..
canım sen sadece çeneyle uğraşıyosun ben tüm yüze gidiyoeumm ahh ahh çok kötü. ben derma lazer yaptırıyorum jiletle almam gerekiyo maalesef başta tuhaf geliyo ama alışıyosun en azıdnan 2 ay rahat ediyorum..
Sadece çene değil ki canım benim yanak bölgemdede var sarıdan birazdaha koyu ama çok rahatsız etmiyo beni çokta belli olmuyo ..İğneliye başlarsam çene için bir iki seans sonra iyi sonuç alırsam başlayabilirim...
canım iğneliyi yazın tavsiye etmiyolar. şimdi gittiğim lazer epiilasyon çook etkili değil ama yanaklarımda seyrelme var kadın normalde çoktan %70 azalması lazımdı dedi bende kan testi falan yaptırıcam işte bakıcam. kışa giirincede iğneliye başlıcam. lazerde biten çok az duydum ama iğnelide hemen herkesinki bitmiş.
epilasyon sorunu bende de var. yüzümde ve bacaklarımda sorunum yok. diğer bölgelerde var ama. 1 haftada çıkıyorlar, ama işin ilginci aldığım gün sivilce doluyor, zaten onlar iyleşinceye kadar da geri çıkıyorlar. nasıl olacak bilmem artık. sinir ediyorlar beni.
Valla yüzünde yoksa şükret en dert edilen bölge orası çünkü..Sen neyse alıyosun ki jiletle falan alıyosan hemen çıkar sir ağdayla alsan en az 3 hafta dayanır...
jiletle tabi hemen çıkar. bende sirle aldığım halde 1 haftada çıkıyor. keşke 3 haftada çıksa.
Canım bak, benden sana bir tavsiye; İĞNELİ EPİLASYON !
Lazer mazer değil. Yüzde lazeri kesinlikle önermiyorum. Bu yollardan geçmiş insanların çoğu da önermiyor.
Benim tüylerim inceydi 2-3 taneydi ama onlarda gitsin istiyordum ben. Lazerle onlar bir çoğaldı !
Aman allahım. Kimseyle yüz yüze, gün ışığında konuşmuyordum.
Saçlarımla sürekli yüzümü örterdim. Ta ki iğneli epilasyonu keşfedene dek.
5-6 seans gittim , ilk seansımdan sonra 2.seansıma 2,5 ay sonra gittim. Ve en son seansıma bir öncekinden tam 8 ay sonra gittim !
Çünkü çıkmadı, bitti. 1 tanecik 2 tanecik çıkıyor. O da belli belirsiz. Ama diğer yerlerimde çıkmadığı için onlar boya gidiyor ve ben onları da aldırmak istiyorum.
2 tüy için gidiyorum :)
Kesnlikle bir uzman bulmalısın ! Burada, iğneli epilasyon bölümünden öğrenebilirsin iğneli epilasyon uzmanının nasıl olması gerektiğini. Ve İstanbuldaymışsın.
İstanbulda öneriilen yerler vardı iğneli epilasyon bölümünde.
Hem o yok iğneli epilasyon yara yapıyor, iz kalıyor, şişiyor hikayeleri yalan. Uzmanına gidersen bir yan etkisi olmuyor. İlk bir kaç gün kabuklanmaların nokta şeklnde olur sonra geçer. Kesin çözüm arıyorsan, iğneli epilasyon, iğneli epilasyon, iğneli epilasyon ! Başka yolu yok.
Tabi canım çıktıkça gidebilirsin :) Hem dakika başına ücretlendirme iğneli.
Kaç dakika sürerse o kdr para. Mesela benim dakika başı 1tl idi, 1,5 oldu.
Kafan karışmasın. Ben lazere doktora gittim de noldu ? Yüzü için , yüzü lazerle biten tek kişi görmedim. %70 azalmaymış !
Ben iğnelide 2 tüyüm kaldı %98 azalma diyorum o zaman
Ve ben lazere , 12 seans gittim. 1,5-2 sene sürdü. İncecikler kaldı ama gözüme batmaya devam ediyordu hala. Sıfırlanmamıştım yani, azalmaya gelince, rengi açıldı tüylerin ama azalma yerine çenemden boynuma yayıldı tüyler. Ve favorilerimi de yaptırıyordum onlarda yanaklarıma yayıldı !
Karar senin canım :) Dene gör. Ben her ikisini de denemiş ve tüyleri bitmiş biri olarak söylüyorum bunları.
Lazerde tüylerini bitiren var mı? Varsa onun dediği yere gidebilirsin. Diyorsan daha kötü olamaz tüylerim, ilk lazeri dene sonra iğneliyi.
Bu konuyu bende bir süredir araştırıyorum.Ağda bende hem sivilce yapıyor hem tüyümü çoğalttı. Yüz için iğneli daha uygun görünüyor fakat birşey sormak istiyorum.
Önce lazerle tüyleri azaltıp ondan sonra mı iğneliye başlamak mantıklı yoksa direkt iğneliye mi başlanmalı?
Ne önerirsiniz bu konuda?
Ben sana bişi daha sorucam ama fazla olucak :26: aklıma takıldı iğneli epilasyonda yüzdeki gözenekler açılıyormu :26: Ben yüzüm çok müsait delik deşik olmaya..Yanak bölgemde sivilceler yüzünden oluyoda:26: İğneli çenede gözenek açarmı :26:
Bu konuyu bende bir süredir araştırıyorum.Ağda bende hem sivilce yapıyor hem tüyümü çoğalttı. Yüz için iğneli daha uygun görünüyor fakat birşey sormak istiyorum.
Önce lazerle tüyleri azaltıp ondan sonra mı iğneliye başlamak mantıklı yoksa direkt iğneliye mi başlanmalı?
Ne önerirsiniz bu konuda?
Gittim test yaptırdım bişey çıkmadı göbeğimde bile çıkıyo ama benim için ne o önemli nede bıyık sadece çene altındakiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?