Kıl tüy sorunu özgüvenimi etiliyor.

iğneliye ilk başladığım yerde ben de güvenmediğim için yapan bayana eski müşterileri ile görüşüp görüşemeyeceğimi sordum. zaten kendine ve işlemine güvenen biri buna hayır demez. o da bana birkaç müşterisinin numarasını vermişti. onlarla görüşüp yaptırmaya karar vermiştim. yine de çok tereddütte kalırsanız önce bacaklarınızda yaptırın deneme için bir beş dakika falan. yaptırırken izleyin nasıl yapıyor. eğer kıl köküne akım vermiyor cımbızla çekiyorsa ve canınızı yakıyorsa işlemi yanlış yapıyor demektir. zaten akım verilip yanan kıl kökü kendiliğinden çıkar, cımbızla çekildiğinde hiçbirşey hissetmezsiniz. ya da başkalarına yaparken biraz izlemek isteyin. dediğim gibi kendine güvenip doğru yapan hiç bir uzman buna hayır demez.

evet bu bilgiye sahibim..fakat çevrede o kadar çok epilasyon merkezi var ki!!!
bunu benim arkadaşım da yapmaya başladı ama tecrübeli birinin elinde
başlayıp son bulmasını isterim..teşekkürler.....umarım bulurum ve
başlarım en kısa sürede...:26:

canım sen sadece çeneyle uğraşıyosun ben tüm yüze gidiyoeumm ahh ahh çok kötü. ben derma lazer yaptırıyorum jiletle almam gerekiyo maalesef başta tuhaf geliyo ama alışıyosun en azıdnan 2 ay rahat ediyorum..

Sadece çene değil ki canım benim yanak bölgemdede var sarıdan birazdaha koyu ama çok rahatsız etmiyo beni çokta belli olmuyo ..İğneliye başlarsam çene için bir iki seans sonra iyi sonuç alırsam başlayabilirim...

epilasyon sorunu bende de var. yüzümde ve bacaklarımda sorunum yok. diğer bölgelerde var ama. 1 haftada çıkıyorlar, ama işin ilginci aldığım gün sivilce doluyor, zaten onlar iyleşinceye kadar da geri çıkıyorlar. nasıl olacak bilmem artık. sinir ediyorlar beni.

canım iğneliyi yazın tavsiye etmiyolar. şimdi gittiğim lazer epiilasyon çook etkili değil ama yanaklarımda seyrelme var kadın normalde çoktan %70 azalması lazımdı dedi bende kan testi falan yaptırıcam işte bakıcam. kışa giirincede iğneliye başlıcam. lazerde biten çok az duydum ama iğnelide hemen herkesinki bitmiş.

Evet iğneli etkili diyolar ondada korkuyorum yazın leke olur diye bende duydum ama bilmiyorum ki kışa doğrumu başlasam ki :26: ya da nisanda başlasam temmuza kadar bitermiki

Valla yüzünde yoksa şükret en dert edilen bölge orası çünkü..Sen neyse alıyosun ki jiletle falan alıyosan hemen çıkar sir ağdayla alsan en az 3 hafta dayanır...

Mesaj tekarı olmuş, kusura bakmayın

Son düzenleme:
Valla yüzünde yoksa şükret en dert edilen bölge orası çünkü..Sen neyse alıyosun ki jiletle falan alıyosan hemen çıkar sir ağdayla alsan en az 3 hafta dayanır...

jiletle tabi hemen çıkar. bende sirle aldığım halde 1 haftada çıkıyor. keşke 3 haftada çıksa.

jiletle tabi hemen çıkar. bende sirle aldığım halde 1 haftada çıkıyor. keşke 3 haftada çıksa.

1 Haftada çıkması ilginç ama hemde sirle..Yüzde çıkarda başka bölgelerde kolay çıkmaz ki..Sen hepsini bi seferde çıkartmadan aldırıyosan ondan olabilir..Hepsini uzatıp aldır..mesela bende koltuk altımı makineyle alıyorum ama hepsini bi seferde almıyorum uzatmıyorum çıktıkça alıyorum taksit taksit

Bu konuyu bende bir süredir araştırıyorum.Ağda bende hem sivilce yapıyor hem tüyümü çoğalttı. Yüz için iğneli daha uygun görünüyor fakat birşey sormak istiyorum.

Önce lazerle tüyleri azaltıp ondan sonra mı iğneliye başlamak mantıklı yoksa direkt iğneliye mi başlanmalı?

Ne önerirsiniz bu konuda?

Ben sana bişi daha sorucam ama fazla olucak :26: aklıma takıldı iğneli epilasyonda yüzdeki gözenekler açılıyormu :26: Ben yüzüm çok müsait delik deşik olmaya..Yanak bölgemde sivilceler yüzünden oluyoda:26: İğneli çenede gözenek açarmı :26:

lazerle yüzdeki tüyler asla azalmaz tam tersine artar olan ince tüylerini kalınlaştırır.Eğer benim gibi ense ve boyundaki (mükemmelliyetçiyim oradaki küçük tüyleri soun etmiştim) küçük tüylere de lazer değdirirsen benim gibi aslan yelesine dönersin.Tek çözüm iğneli epilasyon.Kışın yaptıracaksın.Epilasyon yerlerine(yaralarına )iyi bakacaksın

Benim de cildim pek müsait değildi canım ama iğne incecik. İğnenin girişini bile hissetmiyorsun o derece ince. Akımı hissediyorsun sadece :)

Ben de çok uzun araştırıp gittim. Hatta lazere gittiğim yere , iğneli epilasyon yeriniz var mı ? dedim. İşte sana olmaz, çok beyazsın canın çok acır şöyle böyle korkuttular. Alakası yokmuş oysa ki.

Şimdi benim favorilerim, baya koyu ve kalındı. Sakala yakınlaşmıştı. Onlar lazerle tüy haline geldi ama rengi koyu kahve oldu siyahtan çok.
Ben ondan sonra iğneliye gittim.
Ama lazerle yayılma şansı da var tüylerin Ama ince tüye uygulanan akım daha düşük olduğu için kabuklar daha az oluyor haliyle.
Ama benim gittiğim uzman, lazerle azaltıp gitmeyi önermiyor. Direk gelinmesini söylüyor. Bence direk başlamalısınız iğneli epilaasyona. Çünkü lazere güvenemezsiniz.

Gittim test yaptırdım bişey çıkmadı göbeğimde bile çıkıyo ama benim için ne o önemli nede bıyık sadece çene altındakiler

Birsey cikmamasi ilginc cunku killanma erkeklik hormonunun yuksek degerde olmasinin sonucudur.Ben polikistik over hastayim.Seninle tamamen ayni sorunu yasiyorum.oncelikle bu hastalik icin ultrason cektirmeni oneririm.pko hormonal dengeyi bozar ve teshiside zordur.Killar icinde onerim lasers gideceksen rahatlikla jilet kullanabilirsin.kalinlasmasindan korkma cunku lazerde killar ne kadar kalin ise sonuc o kadar iyi olur.Ben yaptırdım 4 seansta bitti yalnız lazer mevcut kıllarını köklerini yakar. Yani yüzünde daha önce olmayan yenii bir kıllar çıkabilir .Bu yüzden hiçbir güzellik merkezi 2 yıl sonrasi icin garanti vermez.Senin hormonal dengeyi sağlayıp tedaviyle Yeni kılları onlemn en gerekir.Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…