• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl tüy sorunu özgüvenimi etiliyor.

Ya kızlar gerçekten bu iğneli epilasyon yüz bölgesinde işe yarıyormu ya ?:44:

bendede var bu sorun ya. üstelik çene altı değil yanaklarımda da var. belli de oluyor. bioder filan deneyip memnun kalan var mı acaba?

Bu konuyu buraya açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama benimde derdim bu :14: Çene altımdaki kalın tüyler..Hergün alıyorum ama tek tük kalıyo nokta nokta belli oluyor..biriyle konuşurken rahat olamıyorum acaba farkediliyomu diye..Ben aynaya baktığım zaman yakından belli oluyo çünkü..Ağda falan almıyo çok uzatmam gerekiyo küçük ve kalın olduğu için gelmiyo :14: Bu duruma çok takmış durumdayım.Bugunde lazere gittim uygulamaya doktor 1 ay dipten çekmeyeceksin ya jilet ya makasla kes dedi..Bir ay boyunca nasıl öyle dolaşayım :14: Jiletle alırsam dahakötü olma ihtimali var ilerde..Makaslada nokta şeklinde kara karar belli olucak..O kadar paraverdim ama sanırım cımbızla almaya devam edeceğim..Bi yandanda hergün almaktan bıktım aldığım halde rahatda olamıyorum insanların yanında..Kafamda büyütmüş durumdayım Ne yapıcam ben :14:

tadevini sakın bırakma sonuçta cımbızla alınca dagılıyor bak benim annemdede var önce azmış şimdi dağılmışl yüzünden şimdi tedavi görüyor artık bıktı oda milletin içinde kendini rahatsız hissediyor ama tedavi görün sonra daha fazlaşınca ah tuh çare etmez yine baştan bi tedavi gerekir canım ondan devam et millet baksın biliyorum kötü hissediyorsun ama biraz sabır sonra kurtulacaksın ......

arkadaşların dediği gibi iğneliye gidin. kesin çözüm. lazerde ince tüyleri de uyandırıp kalınlaştırma ihtimali var.

bendede var bu sorun ya. üstelik çene altı değil yanaklarımda da var. belli de oluyor. bioder filan deneyip memnun kalan var mı acaba?

yanaklarındaki tüyler için iğneliye giden arkadaşlarım vardı. faydasını gördüler. bioderle falan uğraşmayın bence. onlar geçici bir süre azaltır. iğneliye gidin.

not: iğneli epilasyon savunucusu gibi oldum ama ben de yüzümdeki tüyleri onunla bitirdiğim için öneriyorum =)

yanaklarındaki tüyler için iğneliye giden arkadaşlarım vardı. faydasını gördüler. bioderle falan uğraşmayın bence. onlar geçici bir süre azaltır. iğneliye gidin.

not: iğneli epilasyon savunucusu gibi oldum ama ben de yüzümdeki tüyleri onunla bitirdiğim için öneriyorum =)

Kızlar ben şimdi bırakmayı düşünüyorum yeni yeni insanlarla tanışıyorum ilk izlenim önemlidir ya öyle görsünler istemiyorum.. tabi bide yaz geldi rahat edemem yani..aldıkça çoğalıyo tabi ama kışa doğru günler kısalınca başlasam 6 ayda zaten yaz bitiyo öyle gezemem ki :( kışın başlasam günler kısa oluyor ya mantıklımı sizce ???Bide kılları geç çıkaran bişey varmı en azından hergün alacağıma 2 3 günde bir alırım..Karınca yağı etkili diye duymuştum..Bioder geçmi çıkartıyor ne işe yarıyo tam olarak :26:

Arkdaşım sen nerde yaptırdın istanbuldaysan nerde yaptırdığını yazarmısın?

Son düzenleme:
canım eger lazer epılasyon yaptırcaksan ,jılet kullanmak zorundasın kı lazer tuylerı gorsun .
eger kullanmazsan lazer tuylerı goremez ve hıc bır ıse de yaramaz .
ama tavsıyem yuz de ıgnelı epılasyon daha mantıklı .
cunku lazerın leke bırakma rıskı cok yuksek .
ve dedıgın gıbı kesın sonuc alamazsan da jıletle ıyıce yogunlastırırsın tuylerı .
yuze lazer uygulamak gercekten rısklı .
ıyı uzmanlar zaten yuz de lazeri degıl de ıgnelı epılasyonu tavsıye edıyor .
lazer genel de vucuda uygulanır .
bence ıyı bır yer arastır .ignelı epılasyon yaptır derım

Son düzenleme:
canım eger lazer epılasyon yaptırcaksan ,jılet kullanmak zorundasın kı lazer tuylerı gorsun .
eger kullanmazsan lazer tuylerı goremez ve hıc bır ıse de yaramaz .
ama tavsıyem yuz de ıgnelı epılasyon daha mantıklı .
cunku lazerın leke bırakma rıskı cok yuksek .
ve dedıgın gıbı kesın sonuc alamazsan da jıletle ıyıce yogunlastırırsın tuylerı .
yuze lazer uygulamak gercekten rısklı .
ıyı uzmanlar zaten yuz de lazeri degıl de ıgnelı epılasyonu tavsıye edıyor .
lazer genel de vucuda uygulanır .
bence ıyı bır yer arastır .ignelı epılasyon yaptır derım

İğnelide risk fazla diye duymuştum ama araştırıcam kışın başlayabilirim..

Bu konuyu buraya açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama benimde derdim bu :14: Çene altımdaki kalın tüyler..Hergün alıyorum ama tek tük kalıyo nokta nokta belli oluyor..biriyle konuşurken rahat olamıyorum acaba farkediliyomu diye..Ben aynaya baktığım zaman yakından belli oluyo çünkü..Ağda falan almıyo çok uzatmam gerekiyo küçük ve kalın olduğu için gelmiyo :14: Bu duruma çok takmış durumdayım.Bugunde lazere gittim uygulamaya doktor 1 ay dipten çekmeyeceksin ya jilet ya makasla kes dedi..Bir ay boyunca nasıl öyle dolaşayım :14: Jiletle alırsam dahakötü olma ihtimali var ilerde..Makaslada nokta şeklinde kara karar belli olucak..O kadar paraverdim ama sanırım cımbızla almaya devam edeceğim..Bi yandanda hergün almaktan bıktım aldığım halde rahatda olamıyorum insanların yanında..Kafamda büyütmüş durumdayım Ne yapıcam ben :14:

Merhaba canım. Aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben işe gıderken kesınlıkle hergun cımbızla almak zorundaydım. Lazere de gıdemezdım cunku 1 ay o sekılde dolasamazdım. Hergun hergun çeneyle ugrasmak ne demek kımse anlayamaz. En sonra ısten ayrıldıum kpss ıcın ve lazere basladım. Kadın 1 ay uzatacaksın dedi. Ağlaya sızlaya uzattım ama evden cıkmadım. Makasla kesınce bıle sımsıyah sakal gıbı oluyordu

İlk seansıma gıttım bı 10 gun gene kılla gezdım ama sımdı 20 gundur rahatım. Kıllar ınceldi. Lazer tamamen bıtırmıyor yuzde 70 bıter dedı lazer yapan doktor. Kalanları ıgnelı epılasyona gıdersın dedı. Eğer evden cıkmama ımkanın varsa dayan derım. Geç cıkıyor gercekten kıllar. Lazere baslayacaksan kesınlıkle cımbız kullanma

Yara bandımı :52: 1 ay demedi bir ay olsa dayanırım..Kıllar bitene kadar yani 6 ay falan belki uzayabilir süresi dedi..

Hehe, ama yara bandı derken illa o standart olanları kullanmak zorunda degilsin, onların beyazları var hatta istediğin ölçüye göre kesiyorsun falan, bana çok mantıklı geldi.

Canım bak, benden sana bir tavsiye; İĞNELİ EPİLASYON !
Lazer mazer değil. Yüzde lazeri kesinlikle önermiyorum. Bu yollardan geçmiş insanların çoğu da önermiyor.
Benim tüylerim inceydi 2-3 taneydi ama onlarda gitsin istiyordum ben. Lazerle onlar bir çoğaldı !
Aman allahım. Kimseyle yüz yüze, gün ışığında konuşmuyordum.
Saçlarımla sürekli yüzümü örterdim. Ta ki iğneli epilasyonu keşfedene dek.
5-6 seans gittim , ilk seansımdan sonra 2.seansıma 2,5 ay sonra gittim. Ve en son seansıma bir öncekinden tam 8 ay sonra gittim !
Çünkü çıkmadı, bitti. 1 tanecik 2 tanecik çıkıyor. O da belli belirsiz. Ama diğer yerlerimde çıkmadığı için onlar boya gidiyor ve ben onları da aldırmak istiyorum.
2 tüy için gidiyorum :)
Kesnlikle bir uzman bulmalısın ! Burada, iğneli epilasyon bölümünden öğrenebilirsin iğneli epilasyon uzmanının nasıl olması gerektiğini. Ve İstanbuldaymışsın.
İstanbulda öneriilen yerler vardı iğneli epilasyon bölümünde.
Hem o yok iğneli epilasyon yara yapıyor, iz kalıyor, şişiyor hikayeleri yalan. Uzmanına gidersen bir yan etkisi olmuyor. İlk bir kaç gün kabuklanmaların nokta şeklnde olur sonra geçer. Kesin çözüm arıyorsan, iğneli epilasyon, iğneli epilasyon, iğneli epilasyon ! Başka yolu yok. :16:

Canım bak, benden sana bir tavsiye; İĞNELİ EPİLASYON !
Lazer mazer değil. Yüzde lazeri kesinlikle önermiyorum. Bu yollardan geçmiş insanların çoğu da önermiyor.
Benim tüylerim inceydi 2-3 taneydi ama onlarda gitsin istiyordum ben. Lazerle onlar bir çoğaldı !
Aman allahım. Kimseyle yüz yüze, gün ışığında konuşmuyordum.
Saçlarımla sürekli yüzümü örterdim. Ta ki iğneli epilasyonu keşfedene dek.
5-6 seans gittim , ilk seansımdan sonra 2.seansıma 2,5 ay sonra gittim. Ve en son seansıma bir öncekinden tam 8 ay sonra gittim !
Çünkü çıkmadı, bitti. 1 tanecik 2 tanecik çıkıyor. O da belli belirsiz. Ama diğer yerlerimde çıkmadığı için onlar boya gidiyor ve ben onları da aldırmak istiyorum.
2 tüy için gidiyorum :)
Kesnlikle bir uzman bulmalısın ! Burada, iğneli epilasyon bölümünden öğrenebilirsin iğneli epilasyon uzmanının nasıl olması gerektiğini. Ve İstanbuldaymışsın.
İstanbulda öneriilen yerler vardı iğneli epilasyon bölümünde.
Hem o yok iğneli epilasyon yara yapıyor, iz kalıyor, şişiyor hikayeleri yalan. Uzmanına gidersen bir yan etkisi olmuyor. İlk bir kaç gün kabuklanmaların nokta şeklnde olur sonra geçer. Kesin çözüm arıyorsan, iğneli epilasyon, iğneli epilasyon, iğneli epilasyon ! Başka yolu yok. :16:

Peki iğnelidede aynımı yani jiletlemi alınıyor 2.seansa kadar almadın mı tüylerini :26:

Merhaba canım. Aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben işe gıderken kesınlıkle hergun cımbızla almak zorundaydım. Lazere de gıdemezdım cunku 1 ay o sekılde dolasamazdım. Hergun hergun çeneyle ugrasmak ne demek kımse anlayamaz. En sonra ısten ayrıldıum kpss ıcın ve lazere basladım. Kadın 1 ay uzatacaksın dedi. Ağlaya sızlaya uzattım ama evden cıkmadım. Makasla kesınce bıle sımsıyah sakal gıbı oluyordu

İlk seansıma gıttım bı 10 gun gene kılla gezdım ama sımdı 20 gundur rahatım. Kıllar ınceldi. Lazer tamamen bıtırmıyor yuzde 70 bıter dedı lazer yapan doktor. Kalanları ıgnelı epılasyona gıdersın dedı. Eğer evden cıkmama ımkanın varsa dayan derım. Geç cıkıyor gercekten kıllar. Lazere baslayacaksan kesınlıkle cımbız kullanma

Canım mesajını aldım teşekkürler ..gerçekten byük dert..sakalı çıkmayanlar çok şanslı Mesaj hakkım olmadığı için cevap yazamadım..ghaftada bir kursa gidiyorum gitmesem bende senin gibi yapardım

Son düzenleme:
Canım mesajını aldım teşekkürler ..gerçekten byük dert..sakalı çıkmayanlar çok şanslı Mesaj hakkım olmadığı için cevap yazamadım..ghaftada bir kursa gidiyorum gitmesem bende senin gibi yapardım

Ben de kursa gıdıyorum canım. Kursa gıdene kadar evden cıkma kursa gıdecegın gun kıl kesme makınesıyle kes pudra sür cık canım. İnan ben yaptıysam sen de yaparsın. Gerçekten ılk seansta farkettı ıncelıyo yani

Peki iğnelidede aynımı yani jiletlemi alınıyor 2.seansa kadar almadın mı tüylerini :26:

Canım, jiletle almıyor. İğneli epilasyonda kökten iğne ile alıyor tüylerini. Ama şimdi şöyle senin tüylerin koyu ise sen salamazsın ve sanırım ilk başlarda 2 haftada bir çıktıkça gitmen gerekecek. Zamanını da geçtim. Çıktıkça gitmen gerekecek. Ben saldım. Uzattım. Hiç almadım. Ama sen rahatsız oluyorsun madem çıktıkça git. Dipten aldığı için gözükmeyecek tüylerin :)

Back