- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi sevdiceksiz
-
Canım, jiletle almıyor. İğneli epilasyonda kökten iğne ile alıyor tüylerini. Ama şimdi şöyle senin tüylerin koyu ise sen salamazsın ve sanırım ilk başlarda 2 haftada bir çıktıkça gitmen gerekecek. Zamanını da geçtim. Çıktıkça gitmen gerekecek. Ben saldım. Uzattım. Hiç almadım. Ama sen rahatsız oluyorsun madem çıktıkça git. Dipten aldığı için gözükmeyecek tüylerin :)
Canim bende gidiyorum lazere yüz ve kol altı bölgem için 2 ayda bir seaslarim var çok memnun kaldım cildinde hiç bir sorun yasamadım doktorumda çok iyi lazer kesin çözüm yüz bölgesi seaslari 10 seasa kadar uzayabiliyormuş ben 7. Seastayim çok araştırdım iyi bir doktora gidersen hiç sorun olmuyor lazerden korkma zaten 15 gün sonraya rutus veriyorlar o zaman gidersen 1 aydan fazla dayanıyor çıkmıyor tüylerin erken çıkarsa seasi one çektirirsin iğneli lazer çözüm olmuyor zaten güzellik merkezleri yapıyor sen lazerine devam et biraz sabırlı ol bence Canim.
15 gün sonra gel demediki bana doktorum..bide benm gittiğim yer özel bi hastahane güzellik saloluna gitmedim...Çoğu kişi iğneli kesin çözüm diyor ama kafamkarıştı şimdi
Çıktıkça gidilebiliyomu ben ayda 1 gidiliyo diye biliyorum...çıktıkça gidersem daha çabuk biter heralde o zaman :26:
..Kadınada bu konuda takıntılı olduğumu söyledim illa almıcaksın dedi..Rutuştan hiç bahsetmediler banaCanim bende doktora gidiyorum özellikle ilk seaslarda istersen her seanstan sonra 15 gün sonra rutusa gidiliyor kalın tüylerde kesin gidiliyor bu senin hakkın zaten tüylerin kalın ve siyahsa lazer daha etkili oluyor daha kısa zamanda bitiyor tüyler. Ben her seanstan sonra gittim artı bı ücrette ödemedim 2 tane lazer makinası var yüz bölgeme jel sürülerek yapılıyor lazer kol altına normal oluyor. Ben kurtuldum o sorundan.
Tabi canım çıktıkça gidebilirsin :) Hem dakika başına ücretlendirme iğneli.
Kaç dakika sürerse o kdr para. Mesela benim dakika başı 1tl idi, 1,5 oldu.
Kafan karışmasın. Ben lazere doktora gittim de noldu ? Yüzü için , yüzü lazerle biten tek kişi görmedim. %70 azalmaymış !
Ben iğnelide 2 tüyüm kaldı %98 azalma diyorum o zaman
Ve ben lazere , 12 seans gittim. 1,5-2 sene sürdü. İncecikler kaldı ama gözüme batmaya devam ediyordu hala. Sıfırlanmamıştım yani, azalmaya gelince, rengi açıldı tüylerin ama azalma yerine çenemden boynuma yayıldı tüyler. Ve favorilerimi de yaptırıyordum onlarda yanaklarıma yayıldı !
Karar senin canım :) Dene gör. Ben her ikisini de denemiş ve tüyleri bitmiş biri olarak söylüyorum bunları.
Lazerde tüylerini bitiren var mı? Varsa onun dediği yere gidebilirsin. Diyorsan daha kötü olamaz tüylerim, ilk lazeri dene sonra iğneliyi.
Bu konuyu buraya açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama benimde derdim buÇene altımdaki kalın tüyler..Hergün alıyorum ama tek tük kalıyo nokta nokta belli oluyor..biriyle konuşurken rahat olamıyorum acaba farkediliyomu diye..Ben aynaya baktığım zaman yakından belli oluyo çünkü..Ağda falan almıyo çok uzatmam gerekiyo küçük ve kalın olduğu için gelmiyo Bu duruma çok takmış durumdayım.Bugunde lazere gittim uygulamaya doktor 1 ay dipten çekmeyeceksin ya jilet ya makasla kes dedi..Bir ay boyunca nasıl öyle dolaşayım Jiletle alırsam dahakötü olma ihtimali var ilerde..Makaslada nokta şeklinde kara karar belli olucak..O kadar paraverdim ama sanırım cımbızla almaya devam edeceğim..Bi yandanda hergün almaktan bıktım aldığım halde rahatda olamıyorum insanların yanında..Kafamda büyütmüş durumdayım Ne yapıcam ben
canım bende 1 senedir lazerli tedavi görüyorum çok şükür ki eskisi gibi değil tüylerinceldi ve bazı bölgelerde yok oldu ama maleef ki lazerli tedaviye ilk başladğımda bende 1 ay yüzümü almadım çok kötüydü ama buna katlanmak gerekiyo ben o yüzümü almadığm 1ay boyunca hiç bi yere gitmedim ve gelen misafirlerin karşısına çıkmadım şimdi cildim çok güzel canım bence 1 ayda olsa katlan bence sonuçları çok güzel oluyo yüzüne kremini sürdüğün müddetçe leke yapmıyor
Ama sadece brr ay değil kiBitene kadar o şekilde olcakmış buda 6 seans sürüyormuş en az
başka bölgeleri bilmem ama, yüz bölgesi için lazer boşa geçen zaman ve
para demek...her cilt tipi geçerli olmasa da bu durum maalesef ki lazerin
yüzde istenilen etkiyi yaratmıyor..dahası benim yüzüme yayıldı..hergün
elimden düşmüyor ip cımbız,bunuh yarattığı piskolojik baskıyı söylemiyorum bile..
iğneliyi bende düşünüyorum..ama gerçekten bu işi hakkıyla yapabilcek birisi
olması lazım..o da nasıl bulunur bilmiyorum,ticari kaygılar her şeyin önünde geliyor..
acısıda olsa iğneli epilasyonun kesin çözüm olacağı kanaatindeyim ben...
Kesin çözüm iğneli epilasyon arkadaşlar. Bu konuda açılan topikleri takip ederseniz çok faydalı paylaşımlar var..
BEn kol bacak bitirdim iğneli epilasyonla
Kızlar ben şimdi bırakmayı düşünüyorum yeni yeni insanlarla tanışıyorum ilk izlenim önemlidir ya öyle görsünler istemiyorum.. tabi bide yaz geldi rahat edemem yani..aldıkça çoğalıyo tabi ama kışa doğru günler kısalınca başlasam 6 ayda zaten yaz bitiyo öyle gezemem kikışın başlasam günler kısa oluyor ya mantıklımı sizce ???Bide kılları geç çıkaran bişey varmı en azından hergün alacağıma 2 3 günde bir alırım..Karınca yağı etkili diye duymuştum..Bioder geçmi çıkartıyor ne işe yarıyo tam olarak :26:
Arkdaşım sen nerde yaptırdın istanbuldaysan nerde yaptırdığını yazarmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?