Kıl tüy sorunu özgüvenimi etiliyor.

Canim bende gidiyorum lazere yüz ve kol altı bölgem için 2 ayda bir seaslarim var çok memnun kaldım cildinde hiç bir sorun yasamadım doktorumda çok iyi lazer kesin çözüm yüz bölgesi seaslari 10 seasa kadar uzayabiliyormuş ben 7. Seastayim çok araştırdım iyi bir doktora gidersen hiç sorun olmuyor lazerden korkma zaten 15 gün sonraya rutus veriyorlar o zaman gidersen 1 aydan fazla dayanıyor çıkmıyor tüylerin erken çıkarsa seasi one çektirirsin iğneli lazer çözüm olmuyor zaten güzellik merkezleri yapıyor sen lazerine devam et biraz sabırlı ol bence Canim.

Çıktıkça gidilebiliyomu ben ayda 1 gidiliyo diye biliyorum...çıktıkça gidersem daha çabuk biter heralde o zaman :26:

15 gün sonra gel demediki bana doktorum..bide benm gittiğim yer özel bi hastahane güzellik saloluna gitmedim...Çoğu kişi iğneli kesin çözüm diyor ama kafamkarıştı şimdi

15 gün sonra gel demediki bana doktorum..bide benm gittiğim yer özel bi hastahane güzellik saloluna gitmedim...Çoğu kişi iğneli kesin çözüm diyor ama kafamkarıştı şimdi

Canim bende doktora gidiyorum özellikle ilk seaslarda istersen her seanstan sonra 15 gün sonra rutusa gidiliyor kalın tüylerde kesin gidiliyor bu senin hakkın zaten tüylerin kalın ve siyahsa lazer daha etkili oluyor daha kısa zamanda bitiyor tüyler. Ben her seanstan sonra gittim artı bı ücrette ödemedim 2 tane lazer makinası var yüz bölgeme jel sürülerek yapılıyor lazer kol altına normal oluyor. Ben kurtuldum o sorundan.

Çıktıkça gidilebiliyomu ben ayda 1 gidiliyo diye biliyorum...çıktıkça gidersem daha çabuk biter heralde o zaman :26:

Tabi canım çıktıkça gidebilirsin :) Hem dakika başına ücretlendirme iğneli.
Kaç dakika sürerse o kdr para. Mesela benim dakika başı 1tl idi, 1,5 oldu.

Kafan karışmasın. Ben lazere doktora gittim de noldu ? Yüzü için , yüzü lazerle biten tek kişi görmedim. %70 azalmaymış !
Ben iğnelide 2 tüyüm kaldı %98 azalma diyorum o zaman
Ve ben lazere , 12 seans gittim. 1,5-2 sene sürdü. İncecikler kaldı ama gözüme batmaya devam ediyordu hala. Sıfırlanmamıştım yani, azalmaya gelince, rengi açıldı tüylerin ama azalma yerine çenemden boynuma yayıldı tüyler. Ve favorilerimi de yaptırıyordum onlarda yanaklarıma yayıldı !
Karar senin canım :) Dene gör. Ben her ikisini de denemiş ve tüyleri bitmiş biri olarak söylüyorum bunları.
Lazerde tüylerini bitiren var mı? Varsa onun dediği yere gidebilirsin. Diyorsan daha kötü olamaz tüylerim, ilk lazeri dene sonra iğneliyi.

Son düzenleme:
..Kadınada bu konuda takıntılı olduğumu söyledim illa almıcaksın dedi..Rutuştan hiç bahsetmediler bana

Bişey daha sorucam ben ütüleme sistemine gidiyorumda şuan bırakıcam kışın başlamayı düşünüyorum ama en acısız yöntem bunu diyolar ki bunda bile iğne batmış gibi acı hissettim..İğnelide daha kötü olmazmı.? Senin ne kadarsürdü iğneliyle

Son düzenleme:

canım bende 1 senedir lazerli tedavi görüyorum çok şükür ki eskisi gibi değil tüylerinceldi ve bazı bölgelerde yok oldu ama maleef ki lazerli tedaviye ilk başladğımda bende 1 ay yüzümü almadım çok kötüydü ama buna katlanmak gerekiyo ben o yüzümü almadığm 1ay boyunca hiç bi yere gitmedim ve gelen misafirlerin karşısına çıkmadım şimdi cildim çok güzel canım bence 1 ayda olsa katlan bence sonuçları çok güzel oluyo yüzüne kremini sürdüğün müddetçe leke yapmıyor

Ama sadece brr ay değil ki Bitene kadar o şekilde olcakmış buda 6 seans sürüyormuş en az

Ama sadece brr ay değil ki Bitene kadar o şekilde olcakmış buda 6 seans sürüyormuş en az

Tamam ama sadece ılk seansa gıdene kadar dayanıcaksın. Sonra gec cıkıyor zaten. Seansa gıttıkten sonra 10 gun ıcınde kıller cıkıyor ve dökülüyor( ben elle tutup aldım). Sonra 2. seansa gıdnee kadar bı sure tertemızsın ve gec cıkıyor. Her bır seansa gıttıkce kılların cıkma suresı uzuyor. Lazer yuzdekı kalın tuylere etkılı ayva tuylere degıl. Özellıkle ayva tuylerı ıcın gıden arkadasları kandırmıslar. Benım gıttıgım yer eger kıllar sıyah degılse yapmayız dedıler, mesela yanak bölgene yapılmıyor. Kötu duruyo ama yapacak bırsey yok.

başka bölgeleri bilmem ama, yüz bölgesi için lazer boşa geçen zaman ve
para demek...her cilt tipi geçerli olmasa da bu durum maalesef ki lazerin
yüzde istenilen etkiyi yaratmıyor..dahası benim yüzüme yayıldı..hergün
elimden düşmüyor ip cımbız,bunuh yarattığı piskolojik baskıyı söylemiyorum bile..
iğneliyi bende düşünüyorum..ama gerçekten bu işi hakkıyla yapabilcek birisi
olması lazım..o da nasıl bulunur bilmiyorum,ticari kaygılar her şeyin önünde geliyor..
acısıda olsa iğneli epilasyonun kesin çözüm olacağı kanaatindeyim ben...

iyi bir yer bulsam gidicem araştırıyorum çok güvenilir bir yer olması gerekiyo kabuklanma iz kalma ihtimali varmış..Hatta istda anadolu yakasında yaptıranlar varsa önerileri beklerim

Son düzenleme:
canım bende de var bu çene altındaki kıl sorunu liseden beri vardır yani 22 yaşındayım şu an bende çok dert ediyordum iğneli epilasyona başladım ama çok iyi bilmediğim bir kadınla başlamıştım kıl olanlar 5 6 seanstı tam hatırlayamıyorum ama ince tüye dönüştüler tam bitirmedi tabiki de ama en azından tüylerin görünür hale gelmesi 2 3 ay oluyor rahat oluyor yani ve öyle inceleri de alabiliyorlar aman cımbız çok kalınlaştırıyor dikkat et cnm yaa...
tabi bir de düzenli gitmek gerekiyor sanırım ben biraz düzenli gidemediğim için çok iyi sonuç alamadım bilemiyorum...
sonrasında birkaç seans daha gittim ve daha sonra çene altıma bakıyorum bakıyorum sanki dahada fazla tüy oluştu önceden tek tük vardı şimdi daha da arttı gibi geldi iyi yapamadığından diye düşündüm ve son gidişimde çok kötü canım yanmıştı bayağı bi kabuk bağlamıştı çok fenaydı bende böylelikle bir daha da o kadına gitmemeye karar verdim...
şimdi idarelik makina ile alıyorum iyi bir yer bulunca tekrar gideceğim düzenli olarak... dediğim gibi en azından uzun bir süre ortada olmuyorlar ve tertemiz oluyor epilasyondan sonra bu şekilde dolaşmaktan iyidir cnm bence sende bir başla derim çünkü yüz bölgesi cidden insanın canını çok sıkıyor... fiyat 1-1,5 tl oluyor zaten dakikası, çene altına 10 15 dk yeter durumuna göre tabi değişebilir öyle çok pahalı bişey de değil yani...
umarım en yakın zamanda bir çare bulur, daha özgüvenli ve mutlu bir insan olursun

4 yıldır denemediğim gitmediğim doktor kalmadı

verdiğim paraları geçtim cildime mi üzüleyim,psikolojik olarak etkisine mi üzüleyim inanın bilmiyorum.

Yaptırdığım seans sayısını unuttum,ticari amaç ön planda her nekadar güzellik salonlarına gitmesem de

doktorlar da maalesef aynı durumdalar...

Verilen vaatlerin hiç biri gerçekleşmedi,aksine tek tük olan tüylerim yayıldı ve çoğaldılar.

Şimdi sir agdayla alıyorum ama cidden bıktım artık.

İğneli epilasyonun işe yaracağını düşünüyorum ama maalesef artık güvenim kalmadığı için

bir kez daha tedavi için gözümü karartamıyorum.

Tahlilerdi şunlardı bunlardı ne istendiyse yaptırdım hiç sorun yok ama şu tüyler gitmek bilmedi.

İnşallah hepimiz kurtuluruz yaaa

Kesin çözüm iğneli epilasyon arkadaşlar. Bu konuda açılan topikleri takip ederseniz çok faydalı paylaşımlar var..

Kesin çözüm iğneli epilasyon arkadaşlar. Bu konuda açılan topikleri takip ederseniz çok faydalı paylaşımlar var..

incir, ben de o düşüncede karar kıldım fakat iğneli epilasyon yaptıran
arkadaşlardan da her biri farklı bir şey diyor..:26: hani kime gidebiliriz
soru kafamı karıştıran aslında...inşallah bitsin bu eziyet..

istanbulda yaptırmadım ama burdaki iğneli epilasyon bölümünde orada yaptıranlar da var. yorumlara göre bakıp gidebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…