- Konu Sahibi sevdiceksiz
-
aman yuzunuze lazer yaptirmayin yayilma riski var.. ben bunu bilmeden biyiklarim icin 1-2 seans gittim hadi gitmisken cenemdeki 2-3 ince tuye de atsinlar istedim ve malesef cenemin altinda gidimda bir suru siyah tuy cikti. simdi yaklasik 4 aydir igneli epilasyona gidiyorum. baslangicta 2 haftada bir giderken artik ayda 1 gidiyorum ve git gide tuyler zayifliyor..
aman diyim yuzunuze lazer bulastirmayin...
Benim de cildim pek müsait değildi canım ama iğne incecik. İğnenin girişini bile hissetmiyorsun o derece ince. Akımı hissediyorsun sadece :)
Ben de çok uzun araştırıp gittim. Hatta lazere gittiğim yere , iğneli epilasyon yeriniz var mı ? dedim. İşte sana olmaz, çok beyazsın canın çok acır şöyle böyle korkuttular. Alakası yokmuş oysa ki.
Şimdi benim favorilerim, baya koyu ve kalındı. Sakala yakınlaşmıştı. Onlar lazerle tüy haline geldi ama rengi koyu kahve oldu siyahtan çok.
Ben ondan sonra iğneliye gittim.
Ama lazerle yayılma şansı da var tüylerinAma ince tüye uygulanan akım daha düşük olduğu için kabuklar daha az oluyor haliyle.
Ama benim gittiğim uzman, lazerle azaltıp gitmeyi önermiyor. Direk gelinmesini söylüyor. Bence direk başlamalısınız iğneli epilaasyona. Çünkü lazere güvenemezsiniz.
Nerde gidiyosun sen :26: karar verdim iğneliye gideceğim ama istanbul anadolu yakasında güvenilir bir yer araştırıyorum onun içinde konu açtım şuan cevap veren olmadı
benim gittigim yer nisantasinda..
Çok uzakmış...Ben bugun biyeri aradım bilgi almak için sordum 1.75krş dakikası ve iğnesi 10 tl..ama biz hijyen acısından sürekli değiştirmenizi öneririz dedi yani her seans başı değişirseniz 5 tl dedi ...Görüşme içinde ücret alıyorlarmış tuhaf geldi böylemi olması gerekiyo normalde..
çok entel bir yermişgörüşme için ücret mi alınırmış yahu. hem her seans iğne değişimi ne demek. çelik iğneler en az 10, altın iğneler de en az 4 saat dayanır. sizin seanslarınız kısa sürse bile iğne değiştirirlerse çok pahalıya mal olur.
ayrıca genelde hepsi ballet iğneleri kullanır. satış fiyatları 7,5-8 tl arası. altınlar biraz daha pahalı. dakika başı için 1,75 bence fazla. ama bazı yerlde daha yükseğe de yapılıyor. yapan kişi usta ve el hızlı olunca bazen fiyatı yüksek tutuyorlar. yine de ben olsam bu fiyata gitmem. başka yerlere bakarım. oraya da görüşmek için bile gitmeyin. daha görüşmeden para isteyecek kadar durumu abartmışlarsa ilerde daha fazlasını da haksız yere alırlar.
Şeyy ımmm yazın yaptırmamda sakınca olur mu ?Bide güzellik merkezlerinimi önerirsin hastahanelerdemi :26:
Canım, ben yazın sonu başlamıştım. Ama güneşten iyi korunursan bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum, hani kalkıp güneşlenmeyecek ve güneşle direkt sürekli temas etmeyeceksen bir sorun yok. Ben güzellik salonu değil de, İzmir de direk bu iş üzerine bir yere gittim. İğneli epilasyondan başka hiçbir şey yapılmıyor. Tek kişi zaten. Hastanelerde yapılıyor mu bilmiyorum , ama uzmanın iyi olmalı.
1 Haftada çıkması ilginç ama hemde sirle..Yüzde çıkarda başka bölgelerde kolay çıkmaz ki..Sen hepsini bi seferde çıkartmadan aldırıyosan ondan olabilir..Hepsini uzatıp aldır..mesela bende koltuk altımı makineyle alıyorum ama hepsini bi seferde almıyorum uzatmıyorum çıktıkça alıyorum taksit taksit
seni çok iyi anlıyorum,aynısını ben yaşamıştım, ama eğer sabredip 1 ay kadar almazsan,yani bu süreçte upuzun dursun demiyorum,sadece kısaltıcıyla kısalt,gerektiğinde boğazlı birşey giy veya pudra -fondötenle idare et..zaten iyi bir yerde yaptırırsan(ki ben bir yer tavsiye edebilirim) ilk 1-2 seanstan sonra kalınlarda büyük bir azalma göreceksin.
nası yöntemler aldıysam hep 1 haftada çıktı. makineylede aldım, sirlede, normal ağdaylada.... ama olmadı... olmadı... olmadıı....
acaba doktora görünsem, cildiye mi anlar ki?
Bu konuyu buraya açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama benimde derdim buÇene altımdaki kalın tüyler..Hergün alıyorum ama tek tük kalıyo nokta nokta belli oluyor..biriyle konuşurken rahat olamıyorum acaba farkediliyomu diye..Ben aynaya baktığım zaman yakından belli oluyo çünkü..Ağda falan almıyo çok uzatmam gerekiyo küçük ve kalın olduğu için gelmiyo Bu duruma çok takmış durumdayım.Bugunde lazere gittim uygulamaya doktor 1 ay dipten çekmeyeceksin ya jilet ya makasla kes dedi..Bir ay boyunca nasıl öyle dolaşayım Jiletle alırsam dahakötü olma ihtimali var ilerde..Makaslada nokta şeklinde kara karar belli olucak..O kadar paraverdim ama sanırım cımbızla almaya devam edeceğim..Bi yandanda hergün almaktan bıktım aldığım halde rahatda olamıyorum insanların yanında..Kafamda büyütmüş durumdayım Ne yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?