Kıl tüy sorunu özgüvenimi etiliyor.

aman yuzunuze lazer yaptirmayin yayilma riski var.. ben bunu bilmeden biyiklarim icin 1-2 seans gittim hadi gitmisken cenemdeki 2-3 ince tuye de atsinlar istedim ve malesef cenemin altinda gidimda bir suru siyah tuy cikti. simdi yaklasik 4 aydir igneli epilasyona gidiyorum. baslangicta 2 haftada bir giderken artik ayda 1 gidiyorum ve git gide tuyler zayifliyor..

aman diyim yuzunuze lazer bulastirmayin...

Nerde gidiyosun sen :26: karar verdim iğneliye gideceğim ama istanbul anadolu yakasında güvenilir bir yer araştırıyorum onun içinde konu açtım şuan cevap veren olmadı

Şeyy ımmm yazın yaptırmamda sakınca olur mu ?Bide güzellik merkezlerinimi önerirsin hastahanelerdemi :26:

benim gittigim yer nisantasinda..

Çok uzakmış...Ben bugun biyeri aradım bilgi almak için sordum 1.75krş dakikası ve iğnesi 10 tl..ama biz hijyen acısından sürekli değiştirmenizi öneririz dedi yani her seans başı değişirseniz 5 tl dedi ...Görüşme içinde ücret alıyorlarmış tuhaf geldi böylemi olması gerekiyo normalde..

Son düzenleme:

çok entel bir yermiş görüşme için ücret mi alınırmış yahu. hem her seans iğne değişimi ne demek. çelik iğneler en az 10, altın iğneler de en az 4 saat dayanır. sizin seanslarınız kısa sürse bile iğne değiştirirlerse çok pahalıya mal olur.

ayrıca genelde hepsi ballet iğneleri kullanır. satış fiyatları 7,5-8 tl arası. altınlar biraz daha pahalı. dakika başı için 1,75 bence fazla. ama bazı yerlde daha yükseğe de yapılıyor. yapan kişi usta ve el hızlı olunca bazen fiyatı yüksek tutuyorlar. yine de ben olsam bu fiyata gitmem. başka yerlere bakarım. oraya da görüşmek için bile gitmeyin. daha görüşmeden para isteyecek kadar durumu abartmışlarsa ilerde daha fazlasını da haksız yere alırlar.

İğne değişimi isteye göre amagörüşme için ücret alınması tuhaf..Başka yerlere bakim bari

Şeyy ımmm yazın yaptırmamda sakınca olur mu ?Bide güzellik merkezlerinimi önerirsin hastahanelerdemi :26:

Canım, ben yazın sonu başlamıştım. Ama güneşten iyi korunursan bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum, hani kalkıp güneşlenmeyecek ve güneşle direkt sürekli temas etmeyeceksen bir sorun yok. Ben güzellik salonu değil de, İzmir de direk bu iş üzerine bir yere gittim. İğneli epilasyondan başka hiçbir şey yapılmıyor. Tek kişi zaten. Hastanelerde yapılıyor mu bilmiyorum , ama uzmanın iyi olmalı.

Teşekkür ederim fikirlerin için iğneliye başlıcam bi iki yer buldum aaraştırma aşamasındayım büyük ihtimal önümüzdeki ay ortalarında başlarım umarım bende bi sorun olmadan kurtulurum senin gibi :)

nisan ayında ilk seansını bitir ..benim gittiğim yerde bu işi yapan kadın 25 yılını vermiş yazları çalışmıyorlar..yazın sadece tek tük seyrelttirebilirsin anca..üç dört seans sonra bitiyor ..ben tüm vücut komple gitmiştim

seni çok iyi anlıyorum,aynısını ben yaşamıştım, ama eğer sabredip 1 ay kadar almazsan,yani bu süreçte upuzun dursun demiyorum,sadece kısaltıcıyla kısalt,gerektiğinde boğazlı birşey giy veya pudra -fondötenle idare et..zaten iyi bir yerde yaptırırsan(ki ben bir yer tavsiye edebilirim) ilk 1-2 seanstan sonra kalınlarda büyük bir azalma göreceksin.

nası yöntemler aldıysam hep 1 haftada çıktı. makineylede aldım, sirlede, normal ağdaylada.... ama olmadı... olmadı... olmadıı....

acaba doktora görünsem, cildiye mi anlar ki?

iĞNELİYE KARAR VERMİŞTİM AMA BU AY BAŞLAMAYACAĞIM..İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAYSAN SENİN ÖNERDİĞİN YERİDE ARAŞTIRABİLİRİM..TEŞEKKÜRLER

nası yöntemler aldıysam hep 1 haftada çıktı. makineylede aldım, sirlede, normal ağdaylada.... ama olmadı... olmadı... olmadıı....

acaba doktora görünsem, cildiye mi anlar ki?

bİR HAFTA ÇOK ÇOK ERKEN BAZILARININKİ BİR AY İDARE EDİYO..EVET CİLDİYE BAKIYO BU İŞLERE BEN GİTMİŞTİM HORMON TESTİ YAPTI..

Son düzenleme:

Doktora gittinizmi bu konuyla ilgili...? Benim ablamın arkadasida tıpkı anlaattihiniz gibi tugleriyle bası tertteydi... Ama onda hormon bozukluğu oldugunu söylemiş dr. Vee bı ilaç vermiş kiz o ilacı kullandıktan sonra ablam bile inanamadı tugleri dökülmüş. :)) simdii ohh kebaap .. İnşallah en kısa sürede kurtulursunuz

Son düzenleme:
zor bir durum ancak bunun yüzünden sosyal hayatınızı sakın kısıtlamayın, lazer için de çok iyi araştırın ve sağlam bir yerde yaptırın...

Benim yüzümdeki minik tüylerden rahatsız olmuyorum ama faullerim çok çıkıyor. kalın bir de onları cımbızla yolmaktan gına geldi..çenemde de var:/ ince tüyleri aldım aldım şimdi hepsi kalın kalın çıkıyo baş edemiyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…