2 . guzel sadece.
Cok dogal duruyir
bunu beğendim bendeEki Görüntüle 1320977
bu fotodada güzel görünüyor, birçok resim var nette bak , önemli olan iyi birine yaptırmak
en iyisi yakından görmek :) yaptıran arkadaşlar var mı acaba sitede merak ettim :)
daha çok güzel resimler var netten araştırırsan ,ben yükleyemedim , kalıcı kaş boyama doğal durmuyor , bunun farkı kıl şeklinde çizim yapıyorlar,resimler çok güzel duruyor ama yakından nasıl onu merak edıyorumbunu beğendim bende
kalıcı Kaş boyama sandım
farkı ne ki
istanbul yazıyorReklam olmasn da instagramda makyajmerkezi var adam harika yapiyor bi bakin derim
yaaistanbul yazıyorankarada olmasını çok isterdim yada kütahya :)
bende doğru düzgün kuaför bulamadım koskoca ankarada , sürekli farklı kişilere gittiğim için kaşlarımı bozdularyaaama adam harikalar yaratıyor ya ıstanbulda olsam ben bıle dusunebılırdım adile naşit gibi kaşım var
ben g.antepteym canm bı tanıdıgım var ama ankarada yasıyor ona sorabılırım ıstersen kuaforlerden cıkmaz kendısı.)bende doğru düzgün kuaför bulamadım koskoca ankarada , sürekli farklı kişilere gittiğim için kaşlarımı bozdularkaş alan doğru düzgün bi salon varsa tavsiye edin ???
sen hangi şehirdesin
ayy cok sevınırım canım sana zahmet sor lütfen :) bıktım artık kuaför değiştimektenben g.antepteym canm bı tanıdıgım var ama ankarada yasıyor ona sorabılırım ıstersen kuaforlerden cıkmaz kendısı.)
Bence bu çok güzel,nerde yapılmış acaba?Eki Görüntüle 1320977
bu fotodada güzel görünüyor, birçok resim var nette bak , önemli olan iyi birine yaptırmak
en iyisi yakından görmek :) yaptıran arkadaşlar var mı acaba sitede merak ettim :)
Çok doğal bulmadım ben bu kaşları,ince kıl şeklinde çizimler güzel oluyor,bunlar öyle değilmerhaba arkadaşlar ,
kaşlarım kötü değil şayet başlarında ve uç kısımlarında seyreklikler var, daha önce kıl tekniği ile kaş çizimi yaptıranlar oldu mu??resimde güzel görünüyor şayet yakından bakınca nasıl duruyor acaba , fikir verirseniz sevinirim
Kuaforlerde degil guzellik salonlari yapiyor.ayy cok sevınırım canım sana zahmet sor lütfen :) bıktım artık kuaför değiştimektenkızılay civarı olursa iyi olur :)
Merhaba benim kaşlarım çok seyrek kıl tekniği mi yaptırsam daha doğal olur yoksa kaş mı ektirsemguzelmis ,
Merhaba benim kaşlarım çok seyrek kıl tekniği mi yaptırsam daha doğal olur yoksa kaş mı ektirsem
Bence en doğalı ektirme hem kıl tekniği sürekli yapılması gerekiyor ve pahalı Alper tuncel var bide atilla kaya galiba ama çok kararsızımbende kaşıma saç ektirmek istiyorum sizce olurmu?
bende kaşıma saç ektirmek istiyorum sizce olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?