• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl sorunu

Sagol canim yardimci oldugun icin... disari cik sık yuruyuse basladim evde de hwrgun bazen mekik bazen yotube dan gobek icin olan egzersizleri anlatan videolar izleyip yapmaya calisiyorum... evde oldugum yerde tempolu kosar gibi yapiyorum... ama gobek bolgesi cok zor veriliyo... ins zayiflayinca duzelir
Göbek bölgesi için spordan daha çok beslenme önemli ben 49 kg ya düştüm ona rağmen hala göbeğim vardı çok kilom yoktu ama göbeğim çoktu sadece 2 senede zor eridi şimdi bile 2 kilo alsam hemen göbekleniyorum sabır ve istikrar gerekiyor inşallah başarırsınız

Göbek bölgesi için spordan daha çok beslenme önemli ben 49 kg ya düştüm ona rağmen hala göbeğim vardı çok kilom yoktu ama göbeğim çoktu sadece 2 senede zor eridi şimdi bile 2 kilo alsam hemen göbekleniyorum sabır ve istikrar gerekiyor inşallah başarırsınız
Insallah cok da yemiyorum ama yedigim hep gobege yariyo... birde hastaliktan dolayi belki de gobek bolgesi daha cok yaglaniyo

Back