• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl sorunu

Bi başara bilsem. Sigara dan kurtula bilsem.
Annem 25 senedir içiyordu dr kızdı anneme dra inat bıraktı
Eniştem 15-20 sene kadar içmiş tedavi oldu bıraktı
Bildiğim daha çok örnek var istemek önemli bırakamıyorum diye birşey yok

Bende öyle biliyorum testesteron hormonu büyük ihtimalle yüksektir ki onun tedavisi var diye biliyorum bence konu sahibi dr değiştirin
Yani bir tane doktorla olmaz... bende de hormonlardan biri yuksek cikti doktor ilac yazmadi.. zayifla 3 ay sonra tekrar gel dedi gecemmisse ona gore ilerleriz dedi... ama ben beklwmek istemiyorum o yuzden baska doktora daha randevu aldim ama yogunluktan 15 gun sonraya alabildim bekliyom simdi gitmek icin... lazere de gittim bu esnada fayda olmayinca biraktim... dedim tedavi oalyim ondan sonra yine giderim ama bu sefer ogneliyi arastiriyorum bir yandn da... igneliye gitcem

Yani bir tane doktorla olmaz... bende de hormonlardan biri yuksek cikti doktor ilac yazmadi.. zayifla 3 ay sonra tekrar gel dedi gecemmisse ona gore ilerleriz dedi... ama ben beklwmek istemiyorum o yuzden baska doktora daha randevu aldim ama yogunluktan 15 gun sonraya alabildim bekliyom simdi gitmek icin... lazere de gittim bu esnada fayda olmayinca biraktim... dedim tedavi oalyim ondan sonra yine giderim ama bu sefer ogneliyi arastiriyorum bir yandn da... igneliye gitcem
Benim bildiğim hormon düzelince kıllarda inceliyor dökülüyor diye ama bilmiyorum yanlış duymuşta olabilirim

Kadın doğum doktoruna
Endokronoloji dogru mu yazdim bilmiyom bu bolume de git.. ben bu bolume gittim... kadin doguma gittim birsey cikmadi nedense bu bolum de cikti... tomografi bile yaptirdi bu bolumdeki dokor... bobrekusu bezlerinde sikinti varsa diye... temis cikti... ama kan tahlilinde hormonlardan biri yuksek cikti

Annem 25 senedir içiyordu dr kızdı anneme dra inat bıraktı
Eniştem 15-20 sene kadar içmiş tedavi oldu bıraktı
Bildiğim daha çok örnek var istemek önemli bırakamıyorum diye birşey yok
İçmediğim zaman çok agresif ve sinirli oluyorum.

Polikistik over sendromu varmı sizde ve fazla kilonuzuz varmı bunlar tetikliyor kıllanmayı

İçmediğim zaman çok agresif ve sinirli oluyorum.
Olsun. Agresif ve sinirli olun. Hep sinirli kalmayacaksiniz ki. O bir dönem öyle olacak.

Konu sahibi kıl tüy meselesi büyük sorun ama sigara çok daha büyük sorun. Onu halletmeye bakın bence.
Bir de hormon bozukluğu için endokrinoloji ye gittiniz mi? lazerle var olan kıllar dökülüyor sonra ilaç kullanımı sayesinde yeni kılların oluşumu önleniyor. Bu işin tedavisi bu diye biliyorum.

Duzelir canim... kadinlar da normalde bu kada cok kil olmaz ki zaten erkek gibi oluyorsa var bir hastalik yani
Birinci doğumumda hafif belirdi ama ikinci doğumumdan sonra yüzüm ve tüm vücudum kıllar içinde kaldı. Özellikle yüzümde kalın diken gibi kıllar çoğaldı, herkesden her yerden soyutladım kendimi.

Olsun. Agresif ve sinirli olun. Hep sinirli kalmayacaksiniz ki. O bir dönem öyle olacak.

Konu sahibi kıl tüy meselesi büyük sorun ama sigara çok daha büyük sorun. Onu halletmeye bakın bence.
Bir de hormon bozukluğu için endokrinoloji ye gittiniz mi? lazerle var olan kıllar dökülüyor sonra ilaç kullanımı sayesinde yeni kılların oluşumu önleniyor. Bu işin tedavisi bu diye biliyorum.
Tesekkürler, dediğiniz bölüme gideceğim ve umarım çaresini orada bulurum

Farklı bir doktora görünün.
7 yıldır aynı cihaza gidiyorsanız cihazda sorun var bence, 7 kere de bitecek hale gelmeliydi.

Kilom 78 ama gören hiç inanmaz o kadar olduğuma, 60, 65 diyorlar.
Rakamlar önemli değil aslında vücudunuzdaki yağ oranı önemli fazla yağlanma adet düzensizliği falan varsa bu yağlardan kurtulunca tüyler ciddi manada azalıyor ve inceliyor bendede vardı hormon bozukluğu adetim 3 4 ayda bir geliyordu kilo verince 35 günde bir gelmeye başladı tüylerim de çok azaldı hormonları bozan şey vücudumuzdaki fazla yağlar

Rakamlar önemli değil aslında vücudunuzdaki yağ oranı önemli fazla yağlanma adet düzensizliği falan varsa bu yağlardan kurtulunca tüyler ciddi manada azalıyor ve inceliyor bendede vardı hormon bozukluğu adetim 3 4 ayda bir geliyordu kilo verince 35 günde bir gelmeye başladı tüylerim de çok azaldı hormonları bozan şey vücudumuzdaki fazla yağlar
Evet, ikinci çocuğumda yumurta çatlatma ilacı kullanmıştım, doktor da bana kilo ver demişti, karın bölgen çok yağlı demişti, ama kıllardan bahsetmemişti o zamanlar

Back