Kıl sorunu

Yok, son iki üç sene bu rakama ulaştı ama karın bölgem hep aynıydı, yani göbeğim vardı hep.
Karın bölgesindeki yağlanma Android tipi yağlanma oluyor testosteron hormonunu artırıyor bu hormonda tüylenme yapıyor bende hep karın ve belden yağlanırdım karın ve bel yağlarından kurtulunca tüylenmede geçti adet gecikmeside kilo verince tüyler azalacak eminim içerideki sağlığı düzeltmeden dışarıdan yapılan müdahaleler işe yaramıyor malesef kilo vermeye uğraşın derim ben. İnstagramda bir bayan vardı 100 civarında bir kilodan 60 lara inince çene ve yüz bölgesindeki tüylerden kurtulmuştu

Birinci doğumumda hafif belirdi ama ikinci doğumumdan sonra yüzüm ve tüm vücudum kıllar içinde kaldı. Özellikle yüzümde kalın diken gibi kıllar çoğaldı, herkesden her yerden soyutladım kendimi.
Iste hormon bbozuklugundan tedavi gormen lazim... yasam tarzina da dikkat et yeme icme uyku bunlara da ozen gister saglikli beslen..

O yuzden demek ki benim doktorum once zayifla dedi... benim de encok gobegimde ve ust tarafda yaglanma var

Doğum kontrol haplarını da kullanamıyorum, sigara içenlere zararlıymış
Ben doğum kontrol hapı da kullanıyorum sigara da içiyorum. Sigara herkese zararlı bunu her doktor söyler zaten. Ama 45 yaş üstünde kalp krizi riski yapıyor ve sigara da tetiklediği için kullanılması uygun görülmüyor ama ben yıllardır kullanıyorum bir problem olmadi

Hamilelik içinmi dedi doktorunuz
Yok canim benim de yuzum de killanma var ve gobegim en cok yagli vucudumds.. endokronolojiye gittim hormonlardan biri yuksek cikti.. doktor zatifla 3 ay sonra tekrar gel dedi... bende dedim madem hormon bozuklugu var niye tedavi etmiyo ilac yazmiyo... senin dedigin gibi once zayiflamam lazim... gobegi vermem lazim... doktor dediginde hakli yani... ama ben baska doktora daha randevu aldim sonucumu ona da gostercem bakalim o ne diyecek...

Ay 7 yıl diyorsun? Bence o zaman yanlış yapıyorlar. O kadar emek ve maddi harcaman bir işe yaramadı mı yani?

Tedavisi ilaç değil çünkü hareketli yaşam sağlıklı beslenme yaşam tarzını temelli değiştirmek o yüzden ilaç vermiyorlar

Doktorunu acilen değiştir
Delimidir nedir hormon sorunu olana cözüm epilasyonda ne demek
Hormon ilaçları bosunamı var
Yada epilasyona gittiginde yeniden hormonların yüzünden tüylerinin hortlayacagını bilmiyormu
Hormonlarıdamı epilasyon halledecekmiş sacmalıga bak

Eki Görüntüle 2245203 benim bu kalemle isaretlenmis yer yuksek dedi doktor... bilen varmi hangi hormon
Bu hormon zayıf bir erkeklik hormomuymuş googledan baktım yani kadınlarda yüksek olunca erkek tipi göbeklenme yağlanma kıllanma yapıyormuş normal seviyeye gelmesi için demekki kilo vermeniz gerekiyor biraz kilo verince doktor tedavinize belki ilaçta ekleyecektir

Son düzenleme:
Tsh da yapar mi tüylenme? Sanki benim yuzum tuylendi ya da belirginlesti olan tuyler pco var bide beyaz tenliyim ya

Sagol canim yardimci oldugun icin... disari cik sık yuruyuse basladim evde de hwrgun bazen mekik bazen yotube dan gobek icin olan egzersizleri anlatan videolar izleyip yapmaya calisiyorum... evde oldugum yerde tempolu kosar gibi yapiyorum... ama gobek bolgesi cok zor veriliyo... ins zayiflayinca duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…