- 13 Mart 2019
- 101
- 40
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kedi kadin
-
Onu da denedimAslında igneli epılasyon denesen mi
Hangi hormon bozuk yuksek dusuk yazdigi sonucun duruyorsa baska doktora daha goster... bu da bir hastalik tedavi gerekiyo... yoksa parani bosuna harcamjs olcan epilasyondaBenim durumuda
Onu da denedim
dilmesi gerekiyorNasıl yaa hormonlar tedavi edilmiyor muymuş
Lazere mi gittin... bende lazere gittim lazer yuze pek fayda saglamiyo aksine yayilmasina neden oluyo
[/QUObayaaEvet bayaa arttı, bildiğin erkek sakalı gibi çıktıLazere mi gittin... bende lazere gittim lazer yuze pek fayda saglamiyo aksine yayilmasina neden oluyo
Bende öyle biliyorum testesteron hormonu büyük ihtimalle yüksektir ki onun tedavisi var diye biliyorum bence konu sahibi dr değiştirinE
dilmesi gerekiyor
Doğum kontrol haplarını da kullanamıyorum, sigara içenlere zararlıymışBende öyle biliyorum testesteron hormonu büyük ihtimalle yüksektir ki onun tedavisi var diye biliyorum bence konu sahibi dr değiştirin
Kaç yer değiştirdiğimi inanın unuttum, o kadar çok değiştirdim kiYani bilmiyorum ama yaptırdığın yeri mi değiştirsen?
O zaman sigarayı bırakın zor birşey değil ki tedavi olmak istiyorsanız bırakın yoksa epilasyona devam oda 7 senedir sonuç vermedi diyorsunuz demek ki hormon tedavisi olmanız gerekiyoeDoğum kontrol haplarını da kullanamıyorum, sigara içenlere zararlıymış
hormon bozuklugu duzelmeden epilasyon sonuc vermezİyi günler kızlar, benim derdim kıllarımla. Tam 7 yıldır uğraşıyorum ama bir türlü kurtulamadım, vücut ve yüzümde bayaa yoğun var. 7 yıldır da epilasyona gidiyorum ama maalesef çözüm bulamadım. Dr gittim hormon bozuğu var dediler, çözümü yok mu dediğimde de ;çözüm epilasyonda dediler
Bi başara bilsem. Sigara dan kurtula bilsem.O zaman sigarayı bırakın zor birşey değil ki tedavi olmak istiyorsanız bırakın yoksa epilasyona devam oda 7 senedir sonuç vermedi diyorsunuz demek ki hormon tedavisi olmanız gerekiyoe
Kadın doğum doktorunaLazer artiriyor diye duydum ve yayiliyor.. jilet te kullaniyorlar ya... baska bir doktora daha goster sonucun duruyorsa... durmuyorsa yeniden test yaptir... hangi bolume gittin doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?