• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl sorunu

Kedi kadin

Belki başka bir dünyada görüşmek üzere
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
101
40
13
34
İyi günler kızlar, benim derdim kıllarımla. Tam 7 yıldır uğraşıyorum ama bir türlü kurtulamadım, vücut ve yüzümde bayaa yoğun var. 7 yıldır da epilasyona gidiyorum ama maalesef çözüm bulamadım. Dr gittim hormon bozuğu var dediler, çözümü yok mu dediğimde de ;çözüm epilasyonda dediler
:110:

Lazere mi gittin... bende lazere gittim lazer yuze pek fayda saglamiyo aksine yayilmasina neden oluyo

Yani bilmiyorum ama yaptırdığın yeri mi değiştirsen?

Doğum kontrol haplarını da kullanamıyorum, sigara içenlere zararlıymış
O zaman sigarayı bırakın zor birşey değil ki tedavi olmak istiyorsanız bırakın yoksa epilasyona devam oda 7 senedir sonuç vermedi diyorsunuz demek ki hormon tedavisi olmanız gerekiyoe

İyi günler kızlar, benim derdim kıllarımla. Tam 7 yıldır uğraşıyorum ama bir türlü kurtulamadım, vücut ve yüzümde bayaa yoğun var. 7 yıldır da epilasyona gidiyorum ama maalesef çözüm bulamadım. Dr gittim hormon bozuğu var dediler, çözümü yok mu dediğimde de ;çözüm epilasyonda dediler
:110:
hormon bozuklugu duzelmeden epilasyon sonuc vermez
hormon bozuklugu olup olmadigini bilmeden epilasyon yapan muessese cikarci muessesedir

Lazer artiriyor diye duydum ve yayiliyor.. jilet te kullaniyorlar ya... baska bir doktora daha goster sonucun duruyorsa... durmuyorsa yeniden test yaptir... hangi bolume gittin doktora.

O zaman sigarayı bırakın zor birşey değil ki tedavi olmak istiyorsanız bırakın yoksa epilasyona devam oda 7 senedir sonuç vermedi diyorsunuz demek ki hormon tedavisi olmanız gerekiyoe
Bi başara bilsem. Sigara dan kurtula bilsem.

Back