lapis tarçın Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2009 745 3 39 23 Şubat 2011 Konu Sahibi lapis #1 1 çorba kaşığı kil 1 çay kaşığı zeytinyağı 1-2 damla limon biraz ılık su hepsini karıştır sür yüzüne 20 dk beklet ılık suyla yıka.
1 çorba kaşığı kil 1 çay kaşığı zeytinyağı 1-2 damla limon biraz ılık su hepsini karıştır sür yüzüne 20 dk beklet ılık suyla yıka.
netoleyla Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2010 18 0 3 Haziran 2011 Konu Sahibi lapis #2 arkadaşlar benm cildim yağlı ben kil maskesi yapıyorum ve çokta faydasını gördüm tavsiye ederim ama benm tarifim değişik :)
arkadaşlar benm cildim yağlı ben kil maskesi yapıyorum ve çokta faydasını gördüm tavsiye ederim ama benm tarifim değişik :)
E ezine77 Rabbime çok şükür.. Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 2.073 29 6 Haziran 2011 Konu Sahibi lapis #3 netoleyla .!.: arkadaşlar benm cildim yağlı ben kil maskesi yapıyorum ve çokta faydasını gördüm tavsiye ederim ama benm tarifim değişik :) Genişletmek için tıkla... seninkisi nasıl?
netoleyla .!.: arkadaşlar benm cildim yağlı ben kil maskesi yapıyorum ve çokta faydasını gördüm tavsiye ederim ama benm tarifim değişik :) Genişletmek için tıkla... seninkisi nasıl?
karakumru Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mart 2011 1.565 10 6 Haziran 2011 Konu Sahibi lapis #4 netoleyla .!.: arkadaşlar benm cildim yağlı ben kil maskesi yapıyorum ve çokta faydasını gördüm tavsiye ederim ama benm tarifim değişik :) Genişletmek için tıkla... beyaz kil mi az tarif etsene bize de
netoleyla .!.: arkadaşlar benm cildim yağlı ben kil maskesi yapıyorum ve çokta faydasını gördüm tavsiye ederim ama benm tarifim değişik :) Genişletmek için tıkla... beyaz kil mi az tarif etsene bize de