sivilcelerimin yüzümden fışkırdığı bir ara ben de takmıştım dermokil maskelerineDoktorların verdiğini bir kullan bakalım ama benim fikrimi soracak olursan ne varsa doğallıkta var ben bir ara bütün ilaçları soruyordum onu alayım bunu alayım diye falan ama bence bir pişik kremi kullan (eğer doktorun verdiği ilaç da işe yaramazsa) gül suyu vs ile cildini sürekli temiz tut. Cilt tipin ne bu arada canım ? :44:
Dermokilin kil maskesi bende de var ancak böyle bir sorun olmadı bende. Kişiden kişiye değişiyor demekki etkileri. İmexin sabunu güzel. Sivilceleri kurutuyor hatta ben tüm yüzüme kullandığım için belli yerlerde aşırı kuruma olmuştu. Sadece çıkan sivilcelerime kullanıyorum şimdi. Bunun dışında gül suyunu sivilcelerin üstüne tonikler gibi sürersen çabuk kurumasını ve iz kalmamasını sağlar. Gül suyu kullandığımdan beri yüzümde sivilceler bayağı azaldı eskisi kadar çok çıkmıyorlar. Tavsiye ederim.
bende sivilcelerimden çok çekiyordum. cildiye polikliniğine gittim.eritretin diye ilaç yazılmıştı.kullandım birkaç defa cildim soyulmaya başladı. izler kalıyordu.korktum ve şimdi ise sadece garnier 3'ü bir arada onu kullanıyorum. karma ve yaplı ciltlere ayrıca sivlcelerime iyi geldi.haftada bir kil maskesi yapıyorum. içine kaysı yada süt ve asprin koyuyorum. cildim eskisine oranla daha temiz.daha güzel.
bende aktardan aldıgımın içine ılık su gülsuyu ve limon ekleyip cildime sürüyorm baya temizliiyor
ilaçlar için bişey demiyorum ama neutrogina akne sabunu hiç deneme bile sen en güzeli sebamed yada kil sabunu al ben memnunum hatta bir ara bembeyaz bi sivilcem çıkmışdı evdede defne sabunum vardı günde 3 kre yıkamışdım onla söndü gitti hemen baya sevinmişdim kil maskesi sadece bi markadan almışdım aksine sivilce lekelerimi söndürmüşdü onuda katalogla satıldığı için her zaman bulamıyorum ama sabununu tavsiye ederim çok memnun kaldım ben benim kil sabunumda gri renkde bu arada diğer renklileri sahte olabiliyormuş beyaz yada gri olmalı bilginiz olsun
aktardan aldım canım kil maskesi de 2 sefer fln kullandım devamını getirmedim kilden korkunca
canım ama ovalayarak cıkarmaa kil maskesini once benmde yüzüm kıpkırmızı oldu cunku tahrs ettim cıkarayım diye. cıkarırken önce ılık su tut yuzune snra bkle biraz tekrar suyla cıkar zaten o.