Sivilceli Ciltler Kil maskesi rezilliği

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

boomba58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
290
1
34
Kızlar merhaba, yüzümde bi kaç tane sivilce vardı , ben de dermokil in akne için olan maskesini aldım aldığım satıcı başta sivilcelerini kusturur sonra tedavi eder dedi, baya kullandım ama habire yüzümde sivilce çıkardı hem de olduğunun 2 katı, moralim çok bozuk doktora gittim izler için ısotexın verdi yeni çıkan sivilcelerim için de eczacı imex önerdi , nuetrıgına nın akne karşıtı sabununu kullanıyorum bir de ne dersiniz işe yarar mı

sivilcelerimin yüzümden fışkırdığı bir ara ben de takmıştım dermokil maskelerine Doktorların verdiğini bir kullan bakalım ama benim fikrimi soracak olursan ne varsa doğallıkta var ben bir ara bütün ilaçları soruyordum onu alayım bunu alayım diye falan ama bence bir pişik kremi kullan (eğer doktorun verdiği ilaç da işe yaramazsa) gül suyu vs ile cildini sürekli temiz tut. Cilt tipin ne bu arada canım ? :44:

ilaçlar için bişey demiyorum ama neutrogina akne sabunu hiç deneme bile sen en güzeli sebamed yada kil sabunu al ben memnunum hatta bir ara bembeyaz bi sivilcem çıkmışdı evdede defne sabunum vardı günde 3 kre yıkamışdım onla söndü gitti hemen baya sevinmişdim kil maskesi sadece bi markadan almışdım aksine sivilce lekelerimi söndürmüşdü onuda katalogla satıldığı için her zaman bulamıyorum ama sabununu tavsiye ederim çok memnun kaldım ben benim kil sabunumda gri renkde bu arada diğer renklileri sahte olabiliyormuş beyaz yada gri olmalı bilginiz olsun

Dermokilin kil maskesi bende de var ancak böyle bir sorun olmadı bende. Kişiden kişiye değişiyor demekki etkileri. İmexin sabunu güzel. Sivilceleri kurutuyor hatta ben tüm yüzüme kullandığım için belli yerlerde aşırı kuruma olmuştu. Sadece çıkan sivilcelerime kullanıyorum şimdi. Bunun dışında gül suyunu sivilcelerin üstüne tonikler gibi sürersen çabuk kurumasını ve iz kalmamasını sağlar. Gül suyu kullandığımdan beri yüzümde sivilceler bayağı azaldı eskisi kadar çok çıkmıyorlar. Tavsiye ederim.

bu ara yoğun bir sivilce oluştu ben de de cildim karma ama öyle sık sivilce sorunu yaşamam. bende kil maskesi değilde aktardan kuru şekilde kil aldım yüzüme uygularken suylla karıştırıp sürüyorum. sonuçta diğerlerinin içinde ne olduğunu bilemeyiz. iki gün arka arkaya sürdüm iyi geldi sanki.

bende aktardan aldıgımın içine ılık su gülsuyu ve limon ekleyip cildime sürüyorm baya temizliiyor

bende sivilcelerimden çok çekiyordum. cildiye polikliniğine gittim.eritretin diye ilaç yazılmıştı.kullandım birkaç defa cildim soyulmaya başladı. izler kalıyordu.korktum ve şimdi ise sadece garnier 3'ü bir arada onu kullanıyorum. karma ve yaplı ciltlere ayrıca sivlcelerime iyi geldi.haftada bir kil maskesi yapıyorum. içine kaysı yada süt ve asprin koyuyorum. cildim eskisine oranla daha temiz.daha güzel.

bu ilaçlar sivilcelerimi kuruttu biraz umarım işe yarar canım, cildim sorunlu değildi, fondötenim de yağsız ben nye kullanıyorum, kuru bir cilde sahibim, pişik kremini duymuştum herhangi bir pişik kremi alsam olur mu ?

sağol canım ben de yüzümü gül suyuyla temizliyorum baya işe yarıyor

canım cilden cilde değişiyor demek ki ben de garnier kullandım pek bi işe yaramadı, kil maskesi daha beter yaptı dediğim gibi

teşekkür ederim canım

kızlaaar ben popolin pişik kremi aldım bi de rosense gül suyu kullanımını anlatır mısınız nasıl yapayım, doktorun verdiği kremlerle beraber doktorun verdiklerini gece sürüp yatıyorum sabah yıkıyorum peki popolin , nasıl bir sıra takip etmeliyim

aktardan aldım canım kil maskesi de 2 sefer fln kullandım devamını getirmedim kilden korkunca

canım ama ovalayarak cıkarmaa kil maskesini once benmde yüzüm kıpkırmızı oldu cunku tahrs ettim cıkarayım diye. cıkarırken önce ılık su tut yuzune snra bkle biraz tekrar suyla cıkar zaten o.

canım ama ovalayarak cıkarmaa kil maskesini once benmde yüzüm kıpkırmızı oldu cunku tahrs ettim cıkarayım diye. cıkarırken önce ılık su tut yuzune snra bkle biraz tekrar suyla cıkar zaten o.

ovalayarak çıkarmıyorum canım suyla dediğin gibi, popolin aldım nasıl kullanacağım hakkında bi fikrin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…