- 2 Ocak 2021
- 101
- 36
- 28
- 43
- Konu Sahibi Bir fikrim varr
-
Doktora gidinMerhaba bayanlar. 5 yaşında ki kızım bı hafta içinde iki kez vajinasına ağrı girdi az önce de oldu bacaklarını sıktı. Yakın arkadaşında kıl kurdu vardı ondan kurt bulaştığını düşünüyorum. Merak ettiğim kıl kurdu vajinasına girer mi? Bu ağrı yapar mi
Doktora gidicem merak ettiğim ağrı yapar mi vajinaya kurt girinceDoktora gidin
Doktora gidicem merak ettiğim ağrı yapar mi vajinaya kurt girince
Kil kurdu nasıl.girsin bunu anlamadım idrar yolu enfeksiyonu Ola bilir doktora gitmekte fayda varMerhaba bayanlar. 5 yaşında ki kızım bı hafta içinde iki kez vajinasına ağrı girdi az önce de oldu bacaklarını sıktı. Yakın arkadaşında kıl kurdu vardı ondan kurt bulaştığını düşünüyorum. Merak ettiğim kıl kurdu vajinasına girer mi? Bu ağrı yapar mi
Evet girdiğini ben de biliyorum ablamın kızına sıklıkla girerdiNadir olarak girer diye biliyorum.Yani o bölgeyede yayılabilir. Vajinal iltihaplanmaya yol açıyor diye duymuştum. Geciktirmeden doktora gidin. Yarın sabahtan gidin randevusuz olanları alıyorlar hastaneye.
Vajinaya kurt girmez. Pek mümkün değil.Doktora gidicem merak ettiğim ağrı yapar mi vajinaya kurt girince
İdrar yolu enfeksiyonu vardır muhtemelenVajinaya kurt girmez. Pek mümkün değil.
Kusura bakmayın 3 gündür.cocuk böyle ve siz halen burda derman arıyorsunuz ALLAH aşkına.bi gidin burdan çocuğunuzu alın gidin en yakın hastaneye.bu ne duyarsizlikİdrar yolu enfeksiyonu olsa bilemedim 3 gün önce yine olmuştu tuvalete gidince geçti anne demişti bu akşam yine oldu. Başka türlü bı sıkıntı olsa her an yada günde 3-5 kez agrirdi sanki ama doktora gidicem
3 gündür değil yanlış anlamisiniz 3 gün önce bı kere daha olmuştu tuvalate gittiğinde geçti anne dedi ve rahat hareket etti 3 gündür bı daha olmadı bu akşam az önce olduKusura bakmayın 3 gündür.cocuk böyle ve siz halen burda derman arıyorsunuz ALLAH aşkına.bi gidin burdan çocuğunuzu alın gidin en yakın hastaneye.bu ne duyarsizlik
3 gündür çocuğu bekletiyor musunuz ?İdrar yolu enfeksiyonu olsa bilemedim 3 gün önce yine olmuştu tuvalete gidince geçti anne demişti bu akşam yine oldu. Başka türlü bı sıkıntı olsa her an yada günde 3-5 kez agrirdi sanki ama doktora gidicem
Eee tamam ne olması gerekiyor belli ki bir sorun var biz ne desek o mu olucak halen burda yazmanız da tuhaf gidin ilk acile gidin dediğim de gitseydiniz şuan hastanede olurdunuz en azından sorun nedir öğrenirdiniz yazık değil mi o çocuğu3 gündür değil yanlış anlamisiniz 3 gün önce bı kere daha olmuştu tuvalate gittiğinde geçti anne dedi ve rahat hareket etti 3 gündür bı daha olmadı bu akşam az önce oldu
Bu rahatlık fazla değil mi?3 gündür değil yanlış anlamisiniz 3 gün önce bı kere daha olmuştu tuvalate gittiğinde geçti anne dedi ve rahat hareket etti 3 gündür bı daha olmadı bu akşam az önce oldu
Siz tartışmaya gelmişsiniz ama benim öyle bı niyetim yok bı kez daha önce bı kerelik hemen geçen bi ağrıya doktora gitmiyorum ben ikinci kez olunca sordum buraya da.. evet rahat bı anneyim rahatlığım sizi rahatsız etmezse tekrar tekrar bu konuya girmezseniz olur biterBu rahatlık fazla değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?