- 8 Haziran 2017
- 417
- 811
- 103
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 8 ay önce yeni bir kurumda çalışmaya başladım. Orta yaşlarda ve bekarım. Fakat gerçekten yaşımdan en az 10 yaş genç gösteriyorum. Neyse kuruma başladığımda hayatımda kimse yoktu. Şu ailelerin ayarladığı tanışmalara gidiyordum. Fakat daha sonra iş yerinde bir adam dikkatimi çekti. Aramızda onunla da bayağı bir yaş farkı var. Eşi ölmüş ve bir kızı var. Onun aylar süren dikkat çekme uğraşları sonucu biz görüşmeye başladık. Sırtında çok yük var. Kızı engelli ve ailesine de o bakıyor. Ben durumu dert etmiyorum. Hatta ciddi de düşünüyordum. Neyse çok uzatmadan duruma geleyim. Son ayımızda bizim yakınlaşmamız çalıştığımız yerde dikkat çekmiş. Bir dedikodu furyası aldı başını gitti. Tabiri caizse ben adamın maddiyatı, o ise cinsel amaçlı yaklaşıyormuş falan... En son bir kadın bize kafayı taktı. Sürekli beni aşağılayıcı yorumlar yapıyormuş arkamdan. Önce muhatap olmadım. Çünkü kadın gerçekten normal değil ve ben yeniyim. İlişkimi sürdürdüm. Ailesiyle tanıştım falan. O hafta bu kadın yine birine iddiaya girerim ve ben adamı tanıyorum hevesi bitince kızı atacak demiş. Konuştuğu kişi de emin misin, sanırım onlar ciddi demiş. Bu kadın o gece erkek arkadaşıma mesaj atmış. Ertesi gun de atmış. Sözde ben ona hakaret etmişim, nasıl olur da abi gibi bildiği birinin kız arkadaşı bunu yaparmış... yani kışkırtıcı bir dolu laf. Benimki bana bile sormadan inanmış. Ben açıklayınca da bir dolu derdi olduğunu bir de bunu başına açtığımı falan söyledi. Çok kırıldım ve konuşmuyoruz. Kadın benle hala uğraşıyor ama moralman sıfır olduğum için istediğini yapabilir. İlişkinin içinde olan birinden darbe yiyince dışardakini umursayamıyorum. Birkaç aydır konuşmuyoruz. İş gereği bazen mesaj yazmak zorunda kalıyorum. Bana karşılığında öpüyorum seni yazıyor fakat adım atıp durumu düzeltmiyor. O kadınla bazen denk geldiğimi görünce onunla beraber sakın çalışma diyor. Hala bir şekilde beni uzaktan koruyor ama sanırım benden uzak duracak değil mi? Aileme açıklama yapmak zorundayım ve hayatımda ilk kez birini ailemle tanıştırdım.
şu mesajı sizi kendi yerime koyup okudum ve en çok kırıldığım nokta sevdiğiniz değer verdiğiniz adamın sizi dinlemeden başkasının lafıyla size tepki alması oldu. şimdi daha evlenmeden böyle yapan evlenince kızı bişey der annesi bişey der akrabaları bişey der onlara inanır olan size olur ve yıpranan yine siz olursunuz. Allah yardımcınız olsun bence uzak durmakta fayda var kendi denginizde bekar çocuğu olmayan ve anlayışlı birini bulmanız dileğiyle her şey gönlüzce olsun :)