arkadaşlar bende yaklaşık 6 yıldır kıl dönmesi var ve aşırı korktuğum için ameliyat olamadım.normalde bir sıkıntısı yok ama ara ara hortluyo.gazete ve internetten orçun oral şentürk'ün ameliyatsız fenol tedavisiyle kesilip biç,ilmeden bu işi yaptığını duydum.acaba aranızda bu yöntemi bilen yada uygulayan var mı?
Geçmiş olsun bende de aynı sorun vardı ama ben fark eder etmez gittim doktora ufak bir kitle idi fenolle hallettiler. 5 ay oldu nüksetmedi çok şükür. Ama dediğim gibi her vak'a fenole uygun olmuyor. Gidip baktırman lazım... Bir de orçun bey çok pahalı gerçekleştiriyor bu işlemi ben özel bir hastanede 45 liraya yaptırdım...
Operasyon sonrası ameliyata göre daha avantajlı yoksa "hiç acımadı " diyenler bence yalan söylüyor. O bölgeye yapılan lokal anestezi ignesinin ağrısı yeter zaten :)
kızlar bende fenol yöntemiyle oldum.Sizdede kahverengi akıntı oldu mu*Bilgi verirseniz mutlu olurumOperasyon sonrası ameliyata göre daha avantajlı yoksa "hiç acımadı " diyenler bence yalan söylüyor. O bölgeye yapılan lokal anestezi ignesinin ağrısı yeter zaten :)
bende klasik ameliyat oldum kayseride 1 ay sonra dikişleri aldırıdk ama tam kapan mamıl sanırırm kilolu olduğum için 2 tane 2 cm lik açıklık var hergün yıkamaya özen göstermeye çalışıyorum ayrıca kanıyor rifocin diye bir tüp var onu kuullanınca kanama durmuştu ama kesince ilacı yeniden başladıBurda hastane adı yazmak uygun mu bilmiyorum ama şifa hastanesinde oldum. Ağrı ilk yarım saat oluyor. Şiddetli bi yanma şeklinde. Daha sonra geçiyor ama. cok ağır işler yapmamak şartıyla ertesi gün işe gidebilir hale geliyorsunuz. Iki hafta sonra bi daha yapmıştı benim doktorum, o daha az acıdı. Bu yöntemin güzel yanı islem sonrası klasik ameliyat gibi sürekli yüzüstü yatmamak, dikisim patlayacak diye korkmamak afedersiniz tuvalete kolayca gitmek... Bunlar için yarım saatlik bi saatlik ağrı çekilir
Allah kıl dönmesi yaşayan tüm hastalara şifa versin.bende klasik ameliyat oldum kayseride 1 ay sonra dikişleri aldırıdk ama tam kapan mamıl sanırırm kilolu olduğum için 2 tane 2 cm lik açıklık var hergün yıkamaya özen göstermeye çalışıyorum ayrıca kanıyor rifocin diye bir tüp var onu kuullanınca kanama durmuştu ama kesince ilacı yeniden başladı
amin amin inş çok zor birşey hayat kaliteni sıfıra indiriyorAllah kıl dönmesi yaşayan tüm hastalara şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?