Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende aldım madecassol dan bakalım bugün kullanmaya başlıcm ilerleyen zamnlarda sonuçları yazarım bu arada bunu gece yatmadan 5-10 dk masaj yaparak uyguluoruz ve yıkamıoruz dimi ?
ben yıkamadım gece sürdüm masaj yaparak öyle kaldı
arkadaşım acaba bu krem karın bölgesi çatlaklarada iyi gelirmi çok ihtiyacım var paylaşım için tşkelr[/Q]cnm kesin bişi bilmiorum ama ordakide çatlak sonuçda oradada kullanılabilir diye düşünüorum ben
arkadaşım acaba bu krem karın bölgesi çatlaklarada iyi gelirmi çok ihtiyacım var paylaşım için tşkelr
arkadaşım acaba bu krem karın bölgesi çatlaklarada iyi gelirmi çok ihtiyacım var paylaşım için tşkelr
yahu benim deri yandı bile fazla sürmüşüm o bölgedeki çatlaklarım çoğaldı fakat yazdıklarınızı okuyunca :1shok:elde değil
yahu kimisi diyorki sakın kullanmayın bi işe yaramıyor,kimisi diyorki süper,npim ben şimdi.en iyisi popomda var zaten sadece,seçim bi taraftan bir çizgi,onun üstünde denim,zaten kahve limon olyınıda yapmaya başladım sag tarafa bunuda oraya süreyim,olsun bitsin,of...