cnm çok teşekkür ederim yalnız benm derim soyuldu ama çatlak izleri hala var aynı yerler bir kaçkere dahamı soyulması gerekio ve bunlar çok acıyokullanılo gogus ıcınde cnm doktor vermıstı bana bıde devam etcekmıssın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm çok teşekkür ederim yalnız benm derim soyuldu ama çatlak izleri hala var aynı yerler bir kaçkere dahamı soyulması gerekio ve bunlar çok acıyokullanılo gogus ıcınde cnm doktor vermıstı bana bıde devam etcekmıssın
kızlar bende kullanıyorum bu karışımı 10 gündür süprizzzzz
baya bi sıkılaşma gibi oldu benim çatlaklrım çok uzun yıllardır var ergenlik çağında oldu bide tuhaftır herkes der ya işte çatlaklarınızı kırmızıyken yok edebilrisiniz beyazladıktan onra hiç bişey çare olmazz diyosunuz ama benimkiler hiç kırmızı olmadan çatlıyo buna ne dersiniz bilmem bi hafta bakıyorum hiç bişey yok bi hafta bakıyorum hopp çırt diye yırtılı vermiş ne kırmzı ne bişe :bbo: neyse benim uzun yıllardır olan .çatlaklarıma bile ii geldiğine göre baya bi kullanırsam inşallah geçicek belki benim psikolojimi çok bozuyo en büyük korkkum çocuk doğurusam baştan aşağı yırtılmak allah korusun ama korkmuyo değilim :çok üzgünüm:
kızlar herkes farklı birşey yapıyorrr...benim çatlaklarım inanın kan gibi kıpkırmızı doktor tavsiyesi ile dün banyoda 5 dakika soguk su tuttumm...dondum orası ayrı ama sonra baya bir keseledimmm...dahada kırmızı oldular orada kan dolasımının hızlandıgı barizzz... sonra çıktım bir güzel tüm vücudumu yagladım...yani benimkilere bakan korkar hastalık gibi kıpkırmızı olmuslar...ben bu yöntemi daha önceden duymustum bana su yönden mantıklı geliyor bir doktor sitesinde çatlaklr hakkında bilgi vermiş...
şimdi bizim çatlaklarımız derinin üst tabakası değil yırtılan deri orta tabakası vücudumuzun o yüzden dışardan sürülen kremlerden sonuc almamız biraz zor gözüküyorr...acneylse ve diğer ilacta birisi üst deriyi soyuyor onu yara haline getiriyor diğer sürdüğünüz ilaç ise bad dokularını güçlendiriyor ve iyileşme saglıyor... aslında mantıklı gözüküyor çünkü diğer doktorun verdiği tedavide onları önce yara haline çeviriyor çünkü parmagımızı kesildiğinde onu vucüt tamir ediyor ama çatlaklar için ne yazık ki savunmaya geçmiyorrr...ben bu yöntemi deneyecektim ama bir çok kişi memnun kalmamışş...:
Aynen bende de böyle olur,kırmızı olmadan beyaz çatlak oluyor,ben çocuk doğursam kim bilir nasıl olurum acabasenağlama,
Bunun yanında birde acnelyse krem tavsiye edilmiş,birisi sabah diğeri akşam olmak üzere,
İki kremle ilgili bilgisi olan var mı,ayyy bir selülit birde çatlaklarım Çok moralim bozuluyor
ben bir haftadır sadece medacassol kullanıyorum gece yatmadan önce sürüyorum %30u geçti diyebilirim
biras saçma bi soru ama soruorum bu krem kalçadaki çatlaklara uygulanınca kalçada küçülme yapr mı ki?