Sivilceli Ciltler kiil maskesi sonrası yüzümü sivilce basstıııı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

pirinsis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
54
11
kızlar kil maskesi yuzumde asırı derecede sıvılce yaptı bırakmalımıyım devam etmelımıyım? daha once bu tarz sorun yasayan varmı?

Bu da soru mu?
Tabiki bırakın, kullanmayın birdaha.
Benim cildime de iyi gelmiyor o kil maskeleri.
Sivilce değil de, kabarıyor, alerji gibi oluyor cildim.
Kısa bir süre içinde geçer umarım.

Tabikide bırakın kendi cildinize ne iyi geldiğini ne kötü geldiğini siz iyi bilirsiniz. Ve herkes kullanıyor diye siz kullanmayın bazı cilde herşey iyi gelmez hassastır. Benim cildim öyle mesela ben doktor ne derse onu yapıyorum .

nemlendirici sürmediğiniz için de olabilir. ben kil maskesi sonrası yüzümü nemlendirmediğimde aynı şekilde kabardı ve sivilce döktü ama ikinci kez yaptıgımda nemlendirdim hiçbir sorun olmadı, bir de kil maskesi ilk kullanımda deri altındaki mikropları dışarı kusabiliyor ...

cilt temizligi yapildiktan sonra sivilceler gozeneklwr acildiginicin hücum edebiliyor
boyle olmus olabilir mi?

Bendede sivilce yaptı tabi ben devam ettim kullanmaya veee akneye döndü, çok dikkat edin ve bir doktora danışın.

bütün burun kenarlarım yara gibi oldu yüzümde farklı yerlerde cıkan sıvılcelerden bahsetmıyorum bıle :) :) :) porselen gıbı cılt olsun derken mayın tarlasına donduk yahu :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…