• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıııızlaar bi bakar mısınııız

yok canım sitesinde var örnek fotoğraflar özel gün doğum düğün ayrı ayrı bi sürü resim var ama biz onlara bakıp karar verdik ama soru sordugumuz maile mesela bizim komsunun eşi koydurtmamış yayınlatmayanlar oluyo ya onları sorduk onları da yolladı, mail at istersen biz direk aramıştık whatsapptan konusuyoruz suan da:10: 800 tl ye anlaştık canım biz panaromık album seçtik, çeşit çeşit albume göre değişiyo ffiyat. Ama mayıstan sonra 1500 falan oluyomuş galıba sezondan dolayı.

Allah allah ben görememiştim sitede tekrar bakayım:) 800 tl tüm gün mü canım??

Allah allah ben görememiştim sitede tekrar bakayım:) 800 tl tüm gün mü canım??

evet canım tüm gün kuaforden başlıyo bizim ki dış çekim sonra kız alma orada bıtıcek, düğün yerinde düğün yerinin fotoğrafçısı var zaten extradan odemedik :31: kına gecesini dusunuyorum şimdi bakalım :1: maile falan dondu kapora atıp kesınleştırcez şimdi

evet canım tüm gün kuaforden başlıyo bizim ki dış çekim sonra kız alma orada bıtıcek, düğün yerinde düğün yerinin fotoğrafçısı var zaten extradan odemedik :31: kına gecesini dusunuyorum şimdi bakalım :1: maile falan dondu kapora atıp kesınleştırcez şimdi
İyimiş fiyat cnm ya ben bir bakıym beğenirsem iletişime geçyim o vakit... çok teşekkür ederim mutluluklar dilerimmm:)

Bizde sedef hanimla anlastik kapora birakmak icin bilgi istedim kampanya bitmeden ustunu cizmek istiyorum bu isin :nazar: nisan fotograflarimi ucretsiz bi fotografciya cektirdim pisman oldum ne photoshop ne kalite keske diyorum ama ne care. Allahtan dugun daha onemli :26: Ben samimiyetine inanarak e tabi fotograflarida gorerek karar verdim... dugun olsa da bitse bu telaslar :/

kına için çekim yaptırıyomusunuz cnm siz? sadece düğün mü. Ben emin olamadım da :31: siz de sedef hanımla anlaşmışsınız galıba

kına için çekim yaptırıyomusunuz cnm siz? sadece düğün mü. Ben emin olamadım da :31: siz de sedef hanımla anlaşmışsınız galıba

canım biz kına yı da dahil ettik 1100 tl oldu, kuaforler 800 den aşağı istemezken battı balık yan gider :16::16: şaka bı yana 2 gün bu fıyat iyi bulduk şanslıyız galıba :6::6: dış mekan seçtiniz mi siz?

İstanbul'da portfolio oluşturmak amacı ile tamamen ücretsiz çekimler yapılacaktır. ilgilenen arkadaşların mesaj özelden mesaj atsın teşekürler.:nazar:

canım biz kına yı da dahil ettik 1100 tl oldu, kuaforler 800 den aşağı istemezken battı balık yan gider :16::16: şaka bı yana 2 gün bu fıyat iyi bulduk şanslıyız galıba :6::6: dış mekan seçtiniz mi siz?

Çamlıca Tepesinde çekim düşünüyoruz biz cnm, yani öneriler arasında orası ılgımı çekti, bazen Balat tarafına da gıdıyo aklım :32:

Back