- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.035
- 698
Ben de kiehls kullanıyorum bu aralar. Artistry ve kiehls dönüşümlü olarak kullanıyorum.
Bende Vitamin C serumu , ve bir kaç adet nemlendiricisi var. Gayet güzel ürünler.
toniklerinde alkol yok bu harika ! Cildim gerçekten pürüzsüz olmaya başladı.
Bundan önce Clinique kullanıyordum. Asla almam Clinique. Hiççççç bir faydasını görmedim. Farkı Kiehls kullanınca anladım.
Sadece çok aşırı pahalı buluyorum bu markayı. Ayrıca ürünleri fazla bereketli değil. 4-5 pompa nemlendirici bana yüz , boyun ve dekolte bölgeme ancak yetiyor tek bir kullanışta ve bu krem 70 TL. Yani 1 ayda bitecek gibi görünüyor..
Evet çok güzel maskeleri var hele de rare earth serisinin çamur maskesi tam tarif ettiğin sorunlar için! mutlaka denemelisin!
Kiehlsin 3 ürününü aldım henüz paketi açmadım ( bit pazarındaki konumda satıyorum ) gece kremi , göz altı , nemlendirici
şimdilik demalogica kullanıyorum memnunum ama yorumlarınızı okuyunca dermalogicadan kihelse geçip geçmeme arasında kaldım
Yüz temizleme jeli ve nemlendiricisini kullanıyorum açai serisinin.. Çok memnunum..
Ayrıca gece serumu ve C vitamini serumunun deneme boyunu verdiler, onlarda harika..
Özellikle C Vitamini serumu inanılmaz güzel ama içinde silikon varmış
Bu kadar çok beğendiğim üründe silikon çıkmasını çok üzüldüm
Yakında toniğini ve kil maskesini de edinmek istiyorum
En azından bir ay içersinde memnun kalmadığın ürünleri iade etme hakkın var....serum ve ultra facial cream den memnun kalmıştım
Koyu renkli olan canım
Tam adı POWERFUL-STRENGTH LINE-REDUCING CONCENTRATE
Bugün kiehls mağazasına girdim kazıklanıp çıktım. Ne güzel de satıyorlar. O kadar para bayılıp nasıl da mutlu çıktım ben o mağazadan. Şimdi internetten bazı kötü yorumlar da okudum ama. Valla sivilce mivilce yaparsa götürürüm direk zaten alerjik cildim. Hassas şeyler tavsiye etmeye çalıştı kız bakalım.
Ultra Facial Cleansing
Ultra Facial Cream
Midnight Recovery treatment (bu gece serumunu kız özellikle çok övdü. Genel olarak internette herkes beğenmiş.. )
O kadar para bayılınca bir sürü tester veriyolar tabi. Mesela ben o gece serumunu almayıp tonik alcaktım. ama kız ben size toniği tester vereyim yağı mutlaka alın dedi gaza geldim aldım.Bir de kil maskesiyle peeling önerdi. Onları artık alamicam abartmayalım dedim. Onlardan da bi dolu tester aldım. Aaa bir de midnight eye treatment aldım mor göz çevrem için verdi.
Ne güzel gözümü boyamışlar yarım saatte yaaaa. İyi gelsin de bari..
Oh shit.....şişenin dibine kadar kullandım......
sen başka hangi ürünlerini kullanıyorsun canım
Canım niye öyle diyorsun ne güzel ürünler almışsın
Hem beğenmezsen hiç bir sorun çıkarmıyorlar rahat ol
Tonik yerine o serumu alman süper olmuş
O serum varya müthiş bişey
arkadaşlar aranızda Kiehl's ürünlerini kullananlar varsa yorumlarını almak istiyorum.
çok kararsız kaldım. yardımınıza ihtiyacım var. ...
arkadaşlar aranızda Kiehl's ürünlerini kullananlar varsa yorumlarını almak istiyorum.
çok kararsız kaldım. yardımınıza ihtiyacım var. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?