KIEHL'S ürünlerini kullanan var mı?

Evet çok güzel maskeleri var hele de rare earth serisinin çamur maskesi tam tarif ettiğin sorunlar için! mutlaka denemelisin!

Kiehlsin 3 ürününü aldım henüz paketi açmadım ( bit pazarındaki konumda satıyorum ) gece kremi , göz altı , nemlendirici
şimdilik demalogica kullanıyorum memnunum ama yorumlarınızı okuyunca dermalogicadan kihelse geçip geçmeme arasında kaldım

atlamayın. çünkü ben atladım oradan biliyorum.

ultra facial cream; sivilce yapıyor. sivilce yapmasını da geçtim cildim hiç nefes almıyormuş gibi bir his bırakıyor. yanma desem yanma değil boncuk boncuk terletiyor. hayatımda ilk kez yanağımın terlediğine şahit oldum bu kremle.
bb kremi; yukarıda terleme, cildin nefes alamama etkelerine ek olarak pis bir koku, kapatıcı özelliği var.
midnight recovery; öyle aman aman bi etkisi yok. sivilce yapıyor ama çok güzel kokuyor.
powerful strenght (c vitamli serum); yanma hissi (bu çok normal c vitamininden dolayı), faydasını gördüğüm tek ürün diyebilirim. her ne kadar gündüz kullanabilirsiniz deseler de gündüz kullanmanızı tavsiye etmem.
markanın şöyle bir de güzelli var ürünleri beğenmediğiniz takdirde iade alıp paranızı geri veriyorlar.

via: ekşi sözlük , sophie in box

kiehls ile ilgili deneyimim tam olarak budur. ben kendi cildimle ilgili alerjik bi sorun olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş.

dostum dermalogica nın bütün ürünlerini gözüm kapalı tavsiye ederim. kiehls le asla karşılaştırılmaması gereken bir marka çünkü kiehls den 5 6 gömlek üstte. eğer bütçeni rahatsız etmiyorsa fiyatları dermalogicadan şaşma derim.

Yüz temizleme jeli ve nemlendiricisini kullanıyorum açai serisinin.. Çok memnunum..
Ayrıca gece serumu ve C vitamini serumunun deneme boyunu verdiler, onlarda harika..
Özellikle C Vitamini serumu inanılmaz güzel ama içinde silikon varmış
Bu kadar çok beğendiğim üründe silikon çıkmasını çok üzüldüm
Yakında toniğini ve kil maskesini de edinmek istiyorum

Bu arada şunu belirtmeden geçmiyim.
Yaklaşık 3 gün tüm elimdeki ürünleri düzenli kullandım
Aynaya baktığımda cildimi daha iyi gördüm ama psikolojiktir diye düşündüm..
Ama eşimde cildimin çok güzel göründüğünü söyleyince, anladım ki gerçekten işe yaramış..
Kullanım rutinim şöyleydi;
Sabah açai yıkama jeli ardından C vitamini serumu ardından açai nemlendirici..
Akşam açai yıkama jeli ardından göz kremi, gece serumu ve nemlendirici..
C vitamini serumunu şuan rutinden çıkardım
Ama en bayıldığım ürün oydu..

Bu arada yaşım 24..

Bugün kiehls mağazasına girdim kazıklanıp çıktım. Ne güzel de satıyorlar. O kadar para bayılıp nasıl da mutlu çıktım ben o mağazadan. Şimdi internetten bazı kötü yorumlar da okudum ama. Valla sivilce mivilce yaparsa götürürüm direk zaten alerjik cildim. Hassas şeyler tavsiye etmeye çalıştı kız bakalım.

Ultra Facial Cleansing
Ultra Facial Cream
Midnight Recovery treatment (bu gece serumunu kız özellikle çok övdü. Genel olarak internette herkes beğenmiş.. )

O kadar para bayılınca bir sürü tester veriyolar tabi. Mesela ben o gece serumunu almayıp tonik alcaktım. ama kız ben size toniği tester vereyim yağı mutlaka alın dedi gaza geldim aldım.Bir de kil maskesiyle peeling önerdi. Onları artık alamicam abartmayalım dedim. Onlardan da bi dolu tester aldım. Aaa bir de midnight eye treatment aldım mor göz çevrem için verdi.

Ne güzel gözümü boyamışlar yarım saatte yaaaa. İyi gelsin de bari..

En azından bir ay içersinde memnun kalmadığın ürünleri iade etme hakkın var....serum ve ultra facial cream den memnun kalmıştım

Hangi c vitamini o......koyu renk şişedeki mi yoksa renksiz şişe mi

En azından bir ay içersinde memnun kalmadığın ürünleri iade etme hakkın var....serum ve ultra facial cream den memnun kalmıştım

ben de şimdi yüzümü temizledim krem benim de hoşuma gitti. Temizleme jeli ve herbal extract toniğini tam anlayamadım. Ama tonik çok temizlemiyor gibi. Alkolsüz olduğundan heralde. Daha agresif tonikler kullanmıştım hep ama yüzüm çok tahriş oldu son kullandığım üründen o yüzden böylesi daha iyidir.

Yağ ve kil maskesini çok merak ediyorum.. Kullanıcam onları da ama tek tek başliyim dedim daha iyi anlamak için..

Son düzenleme:

Canım niye öyle diyorsun ne güzel ürünler almışsın
Hem beğenmezsen hiç bir sorun çıkarmıyorlar rahat ol
Tonik yerine o serumu alman süper olmuş
O serum varya müthiş bişey

Oh shit.....şişenin dibine kadar kullandım......

Çok güzel çünkü dimi
Bende almaya gidecektim, bi bakayım dedim hayal kırıklığına uğradım (testerı vardı)
Hatta resmen hüsrana uğradım diyebilirim
Gidince neden silikon var o üründe dedim, harika bir ürün ama silikon yüzünden almaktan vazgeçtim dedim..
Evet var ama işte C vitamini çok yüksek oranda silikon oranı az vs.. falan dediler
Ama arada bi düşünmüyor değilim alsam mı acaba diye çok memnun kalmıştım

sen başka hangi ürünlerini kullanıyorsun canım

Recovery serum kullanıyorum memnunum.........kuru saçler için saç kremi kullanmıştım.....saçlarım hiç olmadığı kadar parlamıştı ama o paraya değmez..hacim veren şampuan testr ı çok iyiydi lakin yinr o paraya değmez........hyarulonik asit gözaltı kremi işe yaramadı.........bir de cilt toparlayıcı serum almıştım cildimi pul pul döktü hemen iade etmiştim
Her ürünü kullnılmaz diyorum

Canım niye öyle diyorsun ne güzel ürünler almışsın
Hem beğenmezsen hiç bir sorun çıkarmıyorlar rahat ol
Tonik yerine o serumu alman süper olmuş
O serum varya müthiş bişey

Canim cimriyim biraz ben icim acidi ya neyse simdilik urunler hosuma gitti o yuzden sorun yok

kıehl 's ürünlerini kullanıp memnun kalmayan arkadaşlarım var.Epilasyon ve cilt bakımı için gittiğim Antakya Essi Güzellik Merkezinden aldığım Renlive bakım ürünlerinden çoookkkk çooookkk memnum kaldımm

arkadaşlar aranızda Kiehl's ürünlerini kullananlar varsa yorumlarını almak istiyorum.
çok kararsız kaldım. yardımınıza ihtiyacım var. ...

Canm ben kullaniyrm cokta memnunumm. Cildime cok iyi geliyr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar aranızda Kiehl's ürünlerini kullananlar varsa yorumlarını almak istiyorum.
çok kararsız kaldım. yardımınıza ihtiyacım var. ...

MERHABA CANIM :) BEN KİEHLS ÜRÜNLERİNi KULLANIYORUM. ÖNCELİKLE ultra facial cleanser yüz temizleme jeli var bende cildim karma olduğu için yanaklarım kuru. bu kuru ciltler için hem güzel temizliyor hem kurutmuyor. ayrıca oil free cleanser var bunuda T bölgem için kullanıyorum harika bir temizleyici deirnlemesine temizliyor çok memnunum cildin yağlıysa öneririm :)

tonik olarak calendula tonik cildim aynı zamanda yanaklarım hassas... çok sorunluyum yani kırmızılıklarım var çok güzel rahatlatıyor diğer bi toniğimse ismini şuan hatırlamıyorum ama içinde kil ve sıvısı var. çalkalayıp karıştırıyosun gözenek sıkılaştırıcı çok memnunum

ve son olarak c vitaminli serumu cidden memnunum kadifemsi yapıyor cildi ama nemlendiricileri hakkında o kadar net konuşamam :) şahsen pek memnun kalmadım

Bende o herkesin ove ove bitiremedigi temizleyicisi alerji yapti! Ama nemlendiricileri inanilmazz guzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…