seninde atıssakta sana bi soru sormak istiyorumCamur/toprak maskesini kullaniyorum, cok cok memnunum. Kil maskesi filan yaninda fos kaliyor benim icin.
Maskesinden memnun kaldigim icin diger urunlerine de gecmek istedim. Vaktinde ayni camur serisinin yuz temizleme losyonunun, toniginin ve nemlendiricisinin numunesini aldim. Hicbirinden memnun kalamadim. Temizleme losyonu kopurmuyor. Tonigi de sanki cidden camur suyu gibi, icinde kum gibi birseyler var, kullanmayinca dibine cokuyor filan. Hic yuzumu temizlemiss hissi vermediler, ben de almaktan vazgectim. Sadece maskesiyle mutlu mesut yasiyorum.
Urun bu:
Eki Görüntüle 427540
Dediğim gibi, ben bu markanın maskesi dışındaki ürünlerinden memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum. Tabii istersen gidip numunelerini alıp deneyebilirsin.seninde atıssakta sana bi soru sormak istiyorum
bende bu markanın hassas ciltler icin olan nemlendiri kremini almak istiyorum ama hangisi eger kullandıgın yada bilgi sahibi oldugun bi ürünü varmı yüzüm cok kuru ve su bazlı diadermin falan gibi bi kac markan kullandım memnun kalmadım krem resmen yüzümden kustu aktı gitti terler yardımcı olursan süper olurr....
allah allah bizim bepanten nasıl bu kadar iyimis ben senelerdir serularını sacıma kullanıyorum evigen ampul bepanten serum ve badem yagı olarakDediğim gibi, ben bu markanın maskesi dışındaki ürünlerinden memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum. Tabii istersen gidip numunelerini alıp deneyebilirsin.
Benim yüz nemlendirme ve temizleme alanında beğendiğim markalar Shiseido, Olay, Sebamed, ve Loreal. Şimdilik aklıma bunlar geldi. Ek olarak yüz nemlendirmek için Bepanthen ( yeni adıyla Bepanthol) de çok iyi. Ben uzun zamandır kullanıyorum. Eczanede bulunuyor.
Dediğim gibi, ben bu markanın maskesi dışındaki ürünlerinden memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum. Tabii istersen gidip numunelerini alıp deneyebilirsin.
Benim yüz nemlendirme ve temizleme alanında beğendiğim markalar Shiseido, Olay, Sebamed, ve Loreal. Şimdilik aklıma bunlar geldi. Ek olarak yüz nemlendirmek için Bepanthen ( yeni adıyla Bepanthol) de çok iyi. Ben uzun zamandır kullanıyorum. Eczanede bulunuyor.
Ben kremden bahsediyorum, serum değil kesinlikle. Zaten Bepanthen'in serumunun olduğunu bilmiyordum, kullanmadım. Bepanthen krem diye satılıyor eczanede. Ben olsam yüzüme bilmediğim serum sürmezdim. Yağlar zaten yüzde tüylenme yapabiliyor.allah allah bizim bepanten nasıl bu kadar iyimis ben senelerdir serularını sacıma kullanıyorum evigen ampul bepanten serum ve badem yagı olarak
ama sen kremindne bahsediyosun tabi dimi yoksa serumudamı aynı etki evde suan 2 kutu bepanten serumum var denesemmi acanba ama sac icin diyorlarya yüzümde kıllanma yapmasın....
seninde atıssakta sana bi soru sormak istiyorum
bende bu markanın hassas ciltler icin olan nemlendiri kremini almak istiyorum ama hangisi eger kullandıgın yada bilgi sahibi oldugun bi ürünü varmı yüzüm cok kuru ve su bazlı diadermin falan gibi bi kac markan kullandım memnun kalmadım krem resmen yüzümden kustu aktı gitti terler yardımcı olursan süper olurr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?