• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIEHL'S ürünlerini kullanan var mı?

Göz altı morluklarını geçirici ve nemlendirici olan midnight recovery'yi benim göz altlarım emmiyor arkadaşlar. Gece sürüyorum, sabah bi kalkıyorum göz altlarım yağlı yağlı. Böyle bi krem mi bu, yoksa ben mi süremiyorum??

Onun haricinde avokadolu göz altı kremine başladım, o yumuşacık yapıyor genç yaşta başlayan mimik çizgilerinin derinleşmemesi için harika bi nemlendirici, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Ben gece kremi kullanıyorum ve çok memnunum. paraben içermeyen tamamen doğal kiehls ürünleri.

Arkadaslar aranızda bu markanın BB kremini kullanan var mı? Çok ümitliydim, tonlaması cok güzel ama kokusu neden bu kadar ağır yaaa:(((

bir iki ürününü kullandım ama hangi ürünü soruyorsun

ben de blue herbal ürünlerini kullandım, baya memnun kaldım.. ilk aldıklarım bitti, yeniden aldım..
başka blue herbal serisi kullanan var mı

Arkadaslar Merhaba kozmetik ürünleri ve makyaj malzemeleri ile iglili söle bir site buldum burada tüm ürünler ile ilgili blogerların yorumlarını ve videolarını derli toplu izleyebiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uzun zamandır üyeyim ancak çok az konuya bakabildim ve yorum yaptım. Kiehl's markasını yeni duydum ve daha çok bloglarda övüldüğünü gördüm. En meşhur ürünü Midnight recovery concentrate sanırım. Aranızda leke kremi ya da serumunu kullanıp memnun olan var mı?

Kiehls in BB kremini kullandım açıkçası kiehls ürünlerini sivilce sorunum yüzünden tercih ettim 2 yıldırda bazı ürünlerinden vazgeçemedim.BB kremi önerirmiyim kararsızım kokusu gerçekten kötü ama cilt tonu hakkındaki düzeltme sorunu bende yoktu fakat iyi geldiğini söylüyorlar.Sivilce sorunum ise krem artı bir sorun çıkarmadı kapatmasıda normaldi:)
2.ve favori ürünüm Kiehls Yüz Yıkama Jeli Ultra Facial Oil Free Cleanser cidden HA-Rİ-KA.cildinize göreyse mutlaka öneririm.
3.kullandığım ürünü Blue Astrıngent Herbal lotıon yıkama jelinden sonra sivilcelerime sürüyorum kullanmaya yeni başladım zaman göstericek:)

Göz kremlerinden çok memnun kaldım ama temizleyici ve toniğini pek sevemedim.
Ama aklımda cilt serumları ve gece peelingi var bi ara almak istiyorum.:)

Camur/toprak maskesini kullaniyorum, cok cok memnunum. Kil maskesi filan yaninda fos kaliyor benim icin.
Maskesinden memnun kaldigim icin diger urunlerine de gecmek istedim. Vaktinde ayni camur serisinin yuz temizleme losyonunun, toniginin ve nemlendiricisinin numunesini aldim. Hicbirinden memnun kalamadim. Temizleme losyonu kopurmuyor. Tonigi de sanki cidden camur suyu gibi, icinde kum gibi birseyler var, kullanmayinca dibine cokuyor filan. Hic yuzumu temizlemiss hissi vermediler, ben de almaktan vazgectim. Sadece maskesiyle mutlu mesut yasiyorum.

Urun bu:
Eki Görüntüle 427540
seninde atıssakta sana bi soru sormak istiyorum

bende bu markanın hassas ciltler icin olan nemlendiri kremini almak istiyorum ama hangisi eger kullandıgın yada bilgi sahibi oldugun bi ürünü varmı yüzüm cok kuru ve su bazlı diadermin falan gibi bi kac markan kullandım memnun kalmadım krem resmen yüzümden kustu aktı gitti terler yardımcı olursan süper olurr....

bende bu markanın hassas ciltler icin olan nemlendiri kremini almak istiyorum ama hangisi eger kullandıgın yada bilgi sahibi oldugun bi ürünü varmı yüzüm cok kuru ve su bazlı diadermin falan gibi bi kac markan kullandım memnun kalmadım krem resmen yüzümden kustu aktı gitti terler yardımcı olursan süper olurr....
Dediğim gibi, ben bu markanın maskesi dışındaki ürünlerinden memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum. Tabii istersen gidip numunelerini alıp deneyebilirsin.
Benim yüz nemlendirme ve temizleme alanında beğendiğim markalar Shiseido, Olay, Sebamed, ve Loreal. Şimdilik aklıma bunlar geldi. Ek olarak yüz nemlendirmek için Bepanthen ( yeni adıyla Bepanthol) de çok iyi. Ben uzun zamandır kullanıyorum. Eczanede bulunuyor.

Dediğim gibi, ben bu markanın maskesi dışındaki ürünlerinden memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum. Tabii istersen gidip numunelerini alıp deneyebilirsin.
Benim yüz nemlendirme ve temizleme alanında beğendiğim markalar Shiseido, Olay, Sebamed, ve Loreal. Şimdilik aklıma bunlar geldi. Ek olarak yüz nemlendirmek için Bepanthen ( yeni adıyla Bepanthol) de çok iyi. Ben uzun zamandır kullanıyorum. Eczanede bulunuyor.
allah allah bizim bepanten nasıl bu kadar iyimis ben senelerdir serularını sacıma kullanıyorum evigen ampul bepanten serum ve badem yagı olarak

ama sen kremindne bahsediyosun tabi dimi yoksa serumudamı aynı etki evde suan 2 kutu bepanten serumum var denesemmi acanba ama sac icin diyorlarya yüzümde kıllanma yapmasın....

Maskesinden ben de çok memnunum. Ultra favial yüz temizleme jeli gözmakyajını bile mükemmel çıkarıyor ama ben daha iyisini buldum o yüzden bıraktm. Bir de iksir gibi bir şeyi vardı o da iyi ama çok da gerekli gelmiyor bana :) maskesi on numara :)

allah allah bizim bepanten nasıl bu kadar iyimis ben senelerdir serularını sacıma kullanıyorum evigen ampul bepanten serum ve badem yagı olarak

ama sen kremindne bahsediyosun tabi dimi yoksa serumudamı aynı etki evde suan 2 kutu bepanten serumum var denesemmi acanba ama sac icin diyorlarya yüzümde kıllanma yapmasın....
Ben kremden bahsediyorum, serum değil kesinlikle. Zaten Bepanthen'in serumunun olduğunu bilmiyordum, kullanmadım. Bepanthen krem diye satılıyor eczanede. Ben olsam yüzüme bilmediğim serum sürmezdim. Yağlar zaten yüzde tüylenme yapabiliyor.

Avene ya da la roche un ürünlerine bakabilirsin cildindeki her soruna direk yönelik ürünler var ve eczane ürünü güvenilir dermatologlar da öneriyor.

Merhaba herkese :KK52:
Ben bu markanın göz çevresi kreminin çok övgü aldığını duydum ve okudum ama emin olmak için sizlerden kullanan varsa bilgi almak isterim.Avokado özlü göz çevresi kremi diye geçiyor ismi.

Ayrıca blog sitemede beklerim :http://ersoyece.blogspot.com.tr/

Ben yaklaşık bir yıldır khiels kullanıyorum öncelikle sırasıyla BB kremi bence güzel benimki bitmişti khiels uzak geldi clinique almıştım yanaklarımı inanılmaz kuruttu bir daha asla almam bu arada nemlendiricim bitince lancome kullandım bence o da çok guzel ama 290 lira pahalı geldi (boyner fiyati) o nedenle zaten yi e khiels aldım. Öncelikle yanaklarımdan güneş lekelerimden khiels yardımıyla kurtuldum. Peelingi harika ardından kıl maskesi muhtesem 40 yaşındayım ama khiels kullanmaya başlayalı burnumun üzerindeki siyah noktalar artık yok burnumun kenarındaki bolgedeki gozeneklerim inanılmaz küçüldü yüzüm daha aydınlık ve kesinlikle daha sıkı. Şimdilik khiels benim kesinlikle her ürününden memnun olduğum bir marka.

Back