Kiehl's markası benim bildiğim kadarıyla sadece istanbulda marmara forumda bulunmaktadır. Ben kiehls argan yağı özlü sampuanı, kremini ve banyo sonrası yagını kullanıyorum ve çok memnunum.. Benm saçlarım kalın telli kuru ve çok kıvırcıktır ama bu ürünler gerçekten iyi geldi o yüzden öneririm:)
Kızlar selam,
Bu markayı hiç bilmiyorum başlıgı görünce atladım direk. :) 25 yaşımdayım ve yaglı bir cildim var. Ergenlikte pek sivilce çıkarmadım. Şöyle yüzüme uzaktan bakınca da karmaymış gibi duruyo aslında. karmadan yaglıya dönük diyim. Son bir senedir yanaklarımda alnımda çok fazla sivilce çıktı ve cildimde hep lekeler kaldı. bu sürede cildimi bir şey kullanmayı sevmediğim için sadece gül suyu, ve dogal limonlu ya da güllü zeytinyaglı sabunlar kullandım. Ve bunların gözeneklerimi büyüttüğünü düşünüyorum çünkü bir dolu siyah nokta oluştu. Bir ay kadar önce de clinique in antiblemish setini aldım. Gerçekten çok faydasını gördüm sivilcelerden eser kalmadı diyemem hala minik minik şeyler var ama eski pürüzsüz haline yaklaştı. Bu arada bu setin toniği cildi çok kuruttugu için nemlendiriciyi mutlaka kullanmak gerekiyordu ama ben onu bile kullanmamama ragmen cildmde hiçbir kuruma olmadı ki ürün hakkında gelen en çok şikayet kuruma ve pul pul dökülme şeklinde şeylerdi bunları yaşamadım. Tek sorunum siyah noktalarım hiç mi azalmaz!!! Hala yerinde duruyor.
Çok uzun yazdım ama buraya kadar cilt tipimi anlatamaya çalıştım aslında. Sizlere sormak istediğim bu kullandıgım ürüne ek olarak bir peeling kullanmak istiyorum ve de clinique in sadece toniğini kullanıp temizlemek için daha güçlü bir ürün almayı düşünüyorum. Onun araştırmasındayım bir süredir. Kiehls da aradıgım gibi "agresif" bir ürün var mıdır bildiğiniz benim yıllanmış siyah noktalarımı temizleyecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?