Kıbrısta tedavi gören kızlarım yardıma ihtiyacım varr

Umudayolculuk35

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2023
568
294
23
30
Merhabalar kızlarr, Kıbrısta güncel olarak tedavi görüp olumlu sonuç alan var mı acaba?? Kalma yeri olsun süreç olsun sağlıklı bir bilgi bulamadım da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 🥰🥰

Ben de bunu merak ediyorum, Kıbrıs’ta yaptırıp memnun olan var mı? Bir de neden yüksek oran veriliyor? Neyi farklı?

Neden peki? Türkiye’de olan uygulamadan farkı nedir?
Arkadaşım farkı donasyon yapmaları. Kıbrısta donasyon yasak değil Türkiye'den farkı bu. Merkez kalitesi olabilir belki oda yapay zeka kullanan yada laboratuvar da kullanılan cihazların farkı gibi yoksa hepsi genel olarak aynı yumurta toplanır döllenir transfer edilir . İnce detaylara girmek istemedim genetik, Pgt vs gibi şeyler dışında.

Arkadaşım farkı donasyon yapmaları. Kıbrısta donasyon yasak değil Türkiye'den farkı bu. Merkez kalitesi olabilir belki oda yapay zeka kullanan yada laboratuvar da kullanılan cihazların farkı gibi yoksa hepsi genel olarak aynı yumurta toplanır döllenir transfer edilir . İnce detaylara girmek istemedim genetik, Pgt vs gibi şeyler dışında.
Aynı garantiyi donasyon yapmayanlar için de veriyorlar mı?

Genetik pgt farklı ücretlendirmeyle Türkiye’de de yapılıyor sanırım, yani yorumlarda okumuştum. Ama kendi yumurta ve sperm hücrelerimizi kullanacaksak çok bir farkı yok o zaman

Genetik pgt farklı ücretlendirmeyle Türkiye’de de yapılıyor sanırım, yani yorumlarda okumuştum. Ama kendi yumurta ve sperm hücrelerimizi kullanacaksak çok bir farkı yok o zaman
Tatlım net olmamakla birlikte bende öyle düşünüyorum sistem aynı yapılacak şeyler aşağı yukarı benzer merkez kalitesi ne derece etkiler oda tartışılır tabi

Merhabalar kızlarr, Kıbrısta güncel olarak tedavi görüp olumlu sonuç alan var mı acaba?? Kalma yeri olsun süreç olsun sağlıklı bir bilgi bulamadım da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 🥰🥰
Bilgi edinebildiniz mı, hangi merkezde karar kıldınız,bana da yardımcı olursanız sevinirim.

Cinsiyet seçimine de izin verdiklerini duymuştum. Tercih edilme sebeplerinden biri o olabilir.

Back
X