- 3 Eylül 2023
- 568
- 294
- 23
- 30
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
Merhabalar kızlarr, Kıbrısta güncel olarak tedavi görüp olumlu sonuç alan var mı acaba?? Kalma yeri olsun süreç olsun sağlıklı bir bilgi bulamadım da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden peki? Türkiye’de olan uygulamadan farkı nedir?Ben Kiprisi degil de Azerbaycani sectim
Ama Kiprisi da merak ettim
Arkadaşım farkı donasyon yapmaları. Kıbrısta donasyon yasak değil Türkiye'den farkı bu. Merkez kalitesi olabilir belki oda yapay zeka kullanan yada laboratuvar da kullanılan cihazların farkı gibi yoksa hepsi genel olarak aynı yumurta toplanır döllenir transfer edilir . İnce detaylara girmek istemedim genetik, Pgt vs gibi şeyler dışında.Neden peki? Türkiye’de olan uygulamadan farkı nedir?
Aynı garantiyi donasyon yapmayanlar için de veriyorlar mı?Arkadaşım farkı donasyon yapmaları. Kıbrısta donasyon yasak değil Türkiye'den farkı bu. Merkez kalitesi olabilir belki oda yapay zeka kullanan yada laboratuvar da kullanılan cihazların farkı gibi yoksa hepsi genel olarak aynı yumurta toplanır döllenir transfer edilir . İnce detaylara girmek istemedim genetik, Pgt vs gibi şeyler dışında.
FiyatNeden peki? Türkiye’de olan uygulamadan farkı nedir?
Fiyatın gelip gitme konaklama vs ile çok farkı oluyor mu?
Ben kendim için söyleyeyim Kıbrıs'taki bir çok hastane , doktor ile temasa geçtim tedavi olmak için bana donasyon dışında garanti vermediler.Aynı garantiyi donasyon yapmayanlar için de veriyorlar mı?
Tatlım net olmamakla birlikte bende öyle düşünüyorum sistem aynı yapılacak şeyler aşağı yukarı benzer merkez kalitesi ne derece etkiler oda tartışılır tabiGenetik pgt farklı ücretlendirmeyle Türkiye’de de yapılıyor sanırım, yani yorumlarda okumuştum. Ama kendi yumurta ve sperm hücrelerimizi kullanacaksak çok bir farkı yok o zaman
Otel ve ucak fiyatlarini internetten arastira bilirsiniz . Tup bebek fiyatlari ise ortalama 70-80 ilaclar dahilFiyatın gelip gitme konaklama vs ile çok farkı oluyor mu?
Bilgi edinebildiniz mı, hangi merkezde karar kıldınız,bana da yardımcı olursanız sevinirim.Merhabalar kızlarr, Kıbrısta güncel olarak tedavi görüp olumlu sonuç alan var mı acaba?? Kalma yeri olsun süreç olsun sağlıklı bir bilgi bulamadım da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim![]()
Maalesef sağlıklı bir bilgi edinemedim henüzBilgi edinebildiniz mı, hangi merkezde karar kıldınız,bana da yardımcı olursanız sevinirim.
Eurocare ile irtibat halindeyiz yaz tatili için.Yine haberleşelim çok kararsızım.Maalesef sağlıklı bir bilgi edinemedim henüz![]()
Cok sevinirim basarı oranı fiyatlar falan nasıl acaba, donasyon mu düşünüyorsunuzBiz de
Eurocare ile irtibat halindeyiz yaz tatili için.Yine haberleşelim çok kararsızım.
Benim donasyonn olacak git gel kal doner ücreti 9 bin Euro kalanları dondurma da dahilCok sevinirim basarı oranı fiyatlar falan nasıl acaba, donasyon mu düşünüyorsunuz
Ooo fazlaymış yaa, iğneler ilaçlar vs dahil mi hersey acaba? Hangi hastane?Benim donasyonn olacak git gel kal doner ücreti 9 bin Euro kalanları dondurma da dahil
Hayır iğne ilaç dahil değil bunlaraOoo fazlaymış yaa, iğneler ilaçlar vs dahil mi hersey acaba? Hangi hastane?