• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Kıbrısta sperm donasyonu yaptıranlar

bursaizmir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
1
0
1
35
Merhaba benim eşim klifenter tese oldu fakat sperm bulunamadı mikro tese ve ilaç tedavisi öneriyor başka bir dokdor bizim dokdorumuz şans yok diyor sperm donasyonu öneriyor ne yapmalıyız Ayrıca kıbrısta önereceğiniz en iyi merkez hangisidir?

Merhaba benim de eşim klinefelter mikro tese olduk fakat bulunamadı malesef tek şansımız donasyon fakat kafam çok karışık özellikle 2 merkez arasında gidip geliyorum karar versem bi nebze rahatlicam ama karar vermek çok zor . Maddi olarak çok şansımız da yok.Sanırım aynı durumdayız. Umarım tecrübelilerden yorum gelir.

benimde sperm var ama morfoloji %0 ve dna hasarı var
artık vakit kaybetmek istemiyoruz ve donasyona karar verdik.
kıbrısdaki çoğu klinikle görüşmeye gittim
bahçeci kıbrıs tüp bebek merkezine karar verdim.
bu hafta tedaviye başlıyacağız
siz ne aşamalardasınız kızlar

Merhaba benim eşim klifenter tese oldu fakat sperm bulunamadı mikro tese ve ilaç tedavisi öneriyor başka bir dokdor bizim dokdorumuz şans yok diyor sperm donasyonu öneriyor ne yapmalıyız Ayrıca kıbrısta önereceğiniz en iyi merkez hangisidir?
Merhaba bizdede sperm sıkıntısı var 12 senedir savaş veriyoruz ama 3 tese olumsuz eşim bu sene donasyonu teklif etti ama ben bi türlü netleşemedim karar veremedim okadar olumsuzluğa rağmen halada umudum var biz ailelere söyledik hepsi destek veriyo ama yapan biriyle konuşmaya çok ihtiyqcım var siz yaptırdımız değil mi

benimde sperm var ama morfoloji %0 ve dna hasarı var
artık vakit kaybetmek istemiyoruz ve donasyona karar verdik.
kıbrısdaki çoğu klinikle görüşmeye gittim
bahçeci kıbrıs tüp bebek merkezine karar verdim.
bu hafta tedaviye başlıyacağız
siz ne aşamalardasınız kızlar
Merhaba bizdede sperm sıkıntısı var 12 senedir savaş veriyoruz ama 3 tese olumsuz eşim bu sene donasyonu teklif etti ama ben bi türlü netleşemedim karar veremedim okadar olumsuzluğa rağmen halada umudum var biz ailelere söyledik hepsi destek veriyo ama yapan biriyle konuşmaya çok ihtiyqcım var siz yaptırdımız değil mi

Merhaba benim de eşim klinefelter mikro tese olduk fakat bulunamadı malesef tek şansımız donasyon fakat kafam çok karışık özellikle 2 merkez arasında gidip geliyorum karar versem bi nebze rahatlicam ama karar vermek çok zor . Maddi olarak çok şansımız da yok.Sanırım aynı durumdayız. Umarım tecrübelilerden yorum gelir.
Merhaba bizdede sperm sıkıntısı var 12 senedir savaş veriyoruz ama 3 tese olumsuz eşim bu sene donasyonu teklif etti ama ben bi türlü netleşemedim karar veremedim okadar olumsuzluğa rağmen halada umudum var biz ailelere söyledik hepsi destek veriyo ama yapan biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var siz yaptırdımız değil mi

transferim henüz olmadı cnm
benimde eşim çok istedi zaman kaybetmeye gerek yok dedi
başladık bakalım başarı oranları yüksek toplama oldu bu ay adet ile transfer olucam
sen ne aşamadasın

transferim henüz olmadı cnm
benimde eşim çok istedi zaman kaybetmeye gerek yok dedi
başladık bakalım başarı oranları yüksek toplama oldu bu ay adet ile transfer olucam
sen ne aşamadasın
Bende firdevs hanımla konuştum kendini hazır hissettiğinde adetin başladığında haberleşelim başlayalım dedi burda bi hastanede iğnelerimi olucam toplama günü kıbrısa gidecem aynı ay transfer oluyo diye biliyorum sen toplatıp sonramı gidicen

Bende firdevs hanımla konuştum kendini hazır hissettiğinde adetin başladığında haberleşelim başlayalım dedi burda bi hastanede iğnelerimi olucam toplama günü kıbrısa gidecem aynı ay transfer oluyo diye biliyorum sen toplatıp sonramı gidicen

Aynen bahçeci 1 ay rahim dinlendirme yapıyor
Ondan beklemedeyim

Aynen bahçeci 1 ay rahim dinlendirme yapıyor
Ondan beklemedeyim
bende öle bişey istemedi sizin anlaşmalı hastane olduğu için öle sanırım
ben özellere hiç güvenmiyorum ve de sevmiyorum o yüzden devlette yaptırıcam
toplamayı kıbrısta yaptırıcaz aynı hafta biticek yani

bende öle bişey istemedi sizin anlaşmalı hastane olduğu için öle sanırım
ben özellere hiç güvenmiyorum ve de sevmiyorum o yüzden devlette yaptırıcam
toplamayı kıbrısta yaptırıcaz aynı hafta biticek yani

valla arkadaşlar olabilir doktor farkındada olabilir.
ben pko var belkide ondan 1 ay beklemek istemiş olabilir ohss olmasın diye.
valla devlet özel yorum yapamam memnun kalanda var kalmayanda var
ben memnunum.
bol şans kızlar

Merhaba arkadaşlar.
Ben de 1 kere sperm donasyonu deneyen biri olarak tekrar araştırma safhasındayım. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız. İyi takip ve doğru merkez ile iyi sonuçlar alabileceğimizi düşünüyorum. Birbirimizi bilgilendirirsek çok daha iyi olacak eminim ki.

Back
X