- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
ciddi mi? bir sorsanız yanınızdaysa rica etsem?Yok artık..Benim eşim orda okudu 5 yıl kaldı ama ondan hiç böyle bişi duymadım
Cok desteksiz sallamis, yok oyle bisey.
Not: Kibrista yasamiyorum, yasayan yakinlarim var, ve defalarca kez tatile gittim kibrisa.
ay iyi ya rahatladım çünkü tarih uydurmakta çok zorlanıyorduk...Benim tanıdığım da orda askerlik yaptı, arkadaşlarım var orda okuyan, tamamen yalan kim demişse iyi sallamış. Tatile millet evde oturmaya mı gidiyormuş?
Yok canım öyle bişi seni kandırmış olmalılar..ciddi mi? bir sorsanız yanınızdaysa rica etsem?
Sevgiliniz mi dışarı çıkma yasağı var dedi? Eğer öyleyse oraya gitmenizi istemiyor demekki.ay iyi ya rahatladım çünkü tarih uydurmakta çok zorlanıyorduk...
nette buldum şimdi ciddi bir şeye benzemiyor yaYok canım öyle bişi seni kandırmış olmalılar..
Ben gittiğimde mayıs ayıydı hiç rast gelmedim.
Eşim yaşamış olsa öyle birşey mutlaka duyardım bilirdim, gerçi yıllar oldu..
Yeni yasa çıkarmadıya bu memleket..
Ama yaz sıcağında öğle saatleri sahil dışında biyerde gezilmez o memlekette, belki askerlere yasaktır sadece.. Olamazmı?
yok erken gelin diyor oSevgiliniz mi dışarı çıkma yasağı var dedi? Eğer öyleyse oraya gitmenizi istemiyor demekki.
çok teşekkürler:)esıme sordum oyle bı yasak yok askerlere de oyle bı yasak yok dedı ama oglen okadar sıcak olur kı oglen oldumu pek kımseyı goremezsın etrafta kıbrıs da hayat gece baslar dedı
27Yaşın kaç ? Kim kandırdı seni böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?