upriz Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2010 123 1 46 K.K.T.C. 25 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi upriz #1 ben doğu akdeniz üniversitesinde okuyorum son sınıfta okuyorum. bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim.. ayrıca kıbrısta okuyan kıbrıslı olan arkadaşlar hadi yazalım tanışalım opuyorumnanaktan
ben doğu akdeniz üniversitesinde okuyorum son sınıfta okuyorum. bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim.. ayrıca kıbrısta okuyan kıbrıslı olan arkadaşlar hadi yazalım tanışalım opuyorumnanaktan
ShoPaHoLiC06 Reklamcılık mezunu ama Pastane sahibi:) Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2010 138 2 116 36 13 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi upriz #2 upriz .!.: ben doğu akdeniz üniversitesinde okuyorum son sınıfta okuyorum. bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim.. ayrıca kıbrısta okuyan kıbrıslı olan arkadaşlar hadi yazalım tanışalım opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... bi ben varım her halde kıbrsta okuyan bide seen kaydirigubbakcemile2
upriz .!.: ben doğu akdeniz üniversitesinde okuyorum son sınıfta okuyorum. bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim.. ayrıca kıbrısta okuyan kıbrıslı olan arkadaşlar hadi yazalım tanışalım opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... bi ben varım her halde kıbrsta okuyan bide seen kaydirigubbakcemile2
chix Guru Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2010 276 140 303 27 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi upriz #3 bende kibr'sta okuyotum. yatay geciş yapmak istiyorum türkiyeye.hazırlıktayım.yardmcı ollursanz sevinirim??
bende kibr'sta okuyotum. yatay geciş yapmak istiyorum türkiyeye.hazırlıktayım.yardmcı ollursanz sevinirim??