- 5 Ekim 2016
- 681
- 1.372
- 33
- Konu Sahibi wonderwoman97
öğrencileri eğitimden gayet memnun. hocaların akademik olarak çok iyi eğitim verdiğini söylüyorlar. mezunların birçoğu yurt dışında yüksek lisans yapıyor veya orada çalışıyor.Bizde de ne medyatik ne en iyi okullardan mezun hocalar vardi.. Doktorasini yurtdisinda yapanlar en unlu tv kanallarinda surekli boy gosterenler akademik jurilik icin il il gezenler.... bunlar yetmiyo ama.. mesela o medyatik olanlarin bazen dersleri bos geciyo. Adam tvlere cikmaktan ya da il il ulke ulke gezip konf vermekten dersine giremeyebiliyor. Ya da adam cok cok dolu ama anlatamiyo. Bunlari arastirdiniz mi mezun birinden. Hocalariniz madem odtuden gelecek surekli programa riayet ediyolar mi yoksa salliyolar mi mezunlarin istihadam durumu ne? Bir odtu mezunuyum demek var bir de kkk mezunu. Madem etikete onem veriyosunuz kkk bence cok da iyi bi etiket degil. Siz de haklisiniz. Dolgu yapturmak icin gittigim disciye bile hangi fakulte mezunu ogrenip oyle gidiyorum.. kibrista okumak baya masrafli. Trde yari burslu iyi bi ozel bile daha mantikli olabilir.
hatta hocaların bazen çok zorladığını söyleyenler de oldu. elbette ki herkesin eğitimden beklentisi farklı. bilemem hangisi daha iyi ama odtü ankara kampüsünde derse giren hocaların da olduğunu biliyorum okulda,yani ikisi de aynı okul vizyonu,misyonu aynı.