kıbrısa taşınıyoruz yardım lütfen

Kıbrıs demeyin bana kızım 2 senedir orada okuyor çok özlüyorum onu eylülde ordaydım denizi harika hava çok sıcak oluyor...
Salamis yolu bayağı bir değişmiş ama tamamen cafe olmuş hatta aura bara gitmiştik ..
2 sene de ulukışlada kalmıştık görev nedeniyle 93 yılında da dönmüştük

daha 2 saat oldu geleli özledim şimdiden

bölede yazılmazki olan var olmayan var :umursamaz: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok özledim çok özledim çok özledim yaa delikafadulden

you_knowcum hava nasıldı nerelere gittin girneye gittinmi, horbour'da oturdunmu, sabor'a gittinmi yada coliforniana, çıldırdım galibaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hava iyiydi canım sahil biraz esintili herzaman gibi girnede kaldım zaten horbourda oturulmazmı delimisin mersindeyken zırt pırt hadi kıbrısa gidelim derdik haftasonlarım orda gecti:sinifsinif: bugun özellikle sahil kalabalıktı askerler koloni şeklinde geziolardı kaydirigubbakcemile3
of magic ben aşığım kıbrısa benim için çok özel bir yeri var :sinifsinif: gittim anılarımı deprestirdim geldim :sinifsinif: ağlayarak geliorum her zaman arkadaslarımda gülüo ama napim vazgecemicem kıbrıstan :sinifsinif: ay kale geldi aklıma şimdi of neden hatırlattın ya daha 2 saat oldu unutmaya calısıom ben

offf you_know:gitme:

yaa bende gitmek istiorum en yakın zamanda, ama yazdan önce mümkün değil:sinifsinif:

anlattıklarını canlandırdım gözümde sahili kaleyi ne çok özledim yaaamafoldumben

sen oradamı okudun magic
ya hatırlatma ya valla bu en son 30 agustosta gitmiştim ondan sonra evlendim
dun geldim işte 4 gundur ordaydım ama bu sefer fena koydu bana çok özlemişim ya havasını çektim içime içime :sinifsinif:bütün arkdaslarım orada

daha 2 saat oldu geleli özledim şimdiden

ınsan giderken bir sorar dimi gelen varmı falan diye, küstüm işte :umursamaz:

Neyse burdan haberleşelimde bari gitmeye niyetimiz oldukça zaman uygunsa buradan arkadaşlarla beraber gidebiliriz.
Benim kendi arkadaşlarım pek müsait olmuyor, yanlız da hiç sevmem tatil yapmayı.
22 ocak- 3 Şubat arası ısviçrede olacağım ama ondan sonra heeeep müsaitim.
Yazanlara pek bakmadım hangi şehirlerden ama, eğer şimdidende tanışma fırsatımız olursa yaparız senede birkaç kez organizasyon.
Ben Çekmeköyde oturuyorum, ıstanbulda,
Siz nerelerdesiniz?

Seymacım bu arada sanada hayırlı olsun.
Çok çabuk alışacağına eminim.
Yeni hayatında başarı ve mutluluklar...

Son düzenleme:

sormustum valla ben gidiyorum gelen varmı die ama hangi topikte unuttum kaydirigubbakcemile3 2 ay sonra tekrar giderim gibi görünüyor tam belli deil ama giden arkadaslar olursa girnenin havasını getirsin bana kokusunu :kedi:bu arada bahcelievlerde oturuorum ben

kızlar girnede günüzleri haftaiçi veye hafta sonu sokaklar ve sahiller kalabalık oluyormu. yani herkes dışarda gezmelerde oluyolarmı. lütfen cvp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…