- 20 Mayıs 2011
- 138
- 153
- Konu Sahibi vuslatizmir
Ben hep şöyle düşünüyorum. Alın yazım böyleymiş. Böyle olması gerekiyormuş. Bu nasibimmiş. Ve oldu. Çok da güzel oldu çok şükür. Ben evlat edinmeyi de düşünüyordum. Bu hali oldu. Yani mesele çocuk sevgisi. O çocuğu büyütmek, onun masum sıcaklığını hissetmek... Donasyon ile bunun biyolojik halini yaşıyorsun çok şükür. Benim evlatlarım inanılmaz babaya benziyor. Bu bile mutluluk kaynağı. Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin. Bu senin güzel ve masum sırrın olsun. İnsanlar ne iğrençliklrr yapıyor. Zaten Rabbim biliyor. Gerisi boş. Bence tadını çıkar. Heee çok bir şey düşüneceksen doğum sonrası için endişelen bence. İkiz yavrular baya yoruyor. Ama inanılmaz güzel. Bence çok şanslısın. Kıymetini bil. Ama gerekirse psikolojik yardım al. Bu süreci iyi yaşa. Onlar şu an içinde bile senin duygularını hissediyor. Bu olumsuzluğu onlara yaşatmaya hakkın yok. Günaha giriyorsun. Büyük bir haksızlık onlara. Güçlen, ayağa kalk ve evlatlarına sarıl tüm kalbinle. Göreceksin kucağına alınca her şeyin boş olduğunu.